در روز جمعه مصادف با 17 مارس، دلار به پایین ترین قیمت خود در پنج هفته گذشته رسید. علت اصلی افت شاخص دلار، سیاست فدرال رزرو برای حرکت تدریجی به سمت سیاست انتقباض پولی و واهی خواندن افزایش سریع نرخ ارز بود.
به گزارش
تابناک اقتصادی به نقل از رویترز، شاخص دلار که با توجه به میانگین نرخ مبادله بین دلار آمریکا و شش ارز اصلی در سطح جهان به دست می آید، 0.1 درصد تنزل پیدا کرده و به 100.25 رسید.
دلار آمریکا در برابر ین ژاپن به کمترین قیمت خود در دوهفته گذشته رسید و هر یک دلار آمریکا، در برابر 112.74 ین معامله شد. این در حالی است که یورو بعد از دو روز افزایش در مقابل دلار، به 1.0751 دلار رسید.
فؤاد رزاق زاده آنالیزور بازار سایت فورکس در لندن اذعان کرد، در حال حاضر دلار همانطور که انتظارش را داشتیم در حال بهبودی است.
وی افزود، فدرال رزرو تنها بانک بزرگ مرکزی است که به طور فعال در حال تشدید سیاست هایش است، پس به همین دلیل، دلار آمریکا صعود خواهد کرد.
وی همچنین خاطر نشان کرد که دلار در حال مقابله با ین است و هر درو ارز در فاز اصلاحات تکنیکی باقی خواهند ماند.
وی به این نکته نیز اشاره کرد که اگر دلار بتواند از رکود کوچک خود بگریزد، می تواند مقابل ین رشد داشته باشد، چراکه بانک ژاپن آماده ی تشدید سیاست انقباضی خود نیست.
حال چشمان سرمایه گذاران خیره به نشست روز جمعه رهبران مالی جی 20 در بادن بادن است. این نشست قطعا یکی از حساس ترین جلسات جی 20 در زمینه بازار ارز خواهد بود. هرگونه تلاش از سمت واشنگتن برای تقویت دلار، باعث تضعیف پول خواهد شد.