جدال دو شرکت آمریکایی برسر تکنولوژی خودروی بدون راننده

شرکت تکنولوژی اوبر اعلام کرد فن آوری سنسور رانندگی خودکار این شرکت از اساس با سنسور شرکت وایمو تفاوت می کند. اوبر انتقاد خود را با این حرف از شرکت آلفابت (GOOGL.O) نشان داد. وایمو که از گوگل جدا شده است و متعلق به آلفابت می باشد اخیرا ادعا کرده بود که اوبر از پوشه های حاوی اطلاعات محرمانه این شرکت به نفع خود و در رقابت برای بیرون دادن اولین خودروی بدون راننده استفاده کرده است.
کد خبر: ۶۸۳۵۰۰
|
۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۴ 09 April 2017
|
5420 بازدید
جدال دو شرکت آمریکایی برسر تکنولوژی خودروی بدون رانندهشرکت تکنولوژی اوبر اعلام کرد فن آوری سنسور رانندگی خودکار این شرکت از اساس با سنسور شرکت وایمو تفاوت می کند. اوبر انتقاد خود را با این حرف از شرکت آلفابت (GOOGL.O) نشان داد. وایمو که از گوگل جدا شده است و متعلق به آلفابت می باشد اخیرا ادعا کرده بود که اوبر از پوشه های حاوی اطلاعات محرمانه این شرکت به نفع خود و در رقابت برای بیرون دادن اولین خودروی بدون راننده استفاده کرده است.

به گزارش تابناک اقتصادی و به نقل از رویترز، اوبر در جریان پرونده سازی دادگاه فدرال آمریکا ادعا کرد که 14 هزار پوشه رایانه های شرکت وایمو به هیچ وجه به سرور های اوبر داخل نشده است در حالی که وایمو ادعا می کند که مدیر سابق این شرکت به نام آنتونی لواندوفسکی قبل از این که به اوبر ملحق شود این اطلاعات را به سرقت برده است.

جدال دو شرکت آمریکایی برسر تکنولوژی خودروی بدون راننده

وایمو در فبریه امسال از اوبر شکایت کرد و خواستار دستور مقدماتی برای توقف فعالیت آن از استفاده اطلاعات محرمانه و همچنین سایر مالکیت های معنوی شد. وایمو گفت که اوبر می توانسته است بعد از سرقت این پوشه ها توسط لواندوفسکی برنامه خودروهای بدون راننده خود را به سرعت وسعت ببخشد. طبق این ادعا، لواندوفکسی قبل خروج از گوگل دست به سرقت این اطلاعات محرمانه زده است تا شرکتی را تأسیس کند (شرکت اوتو) که بعدها «اوبر» آن را برای خود کرد.

رقبا سعی می کنند تا خودرو های بدون راننده را وارد صحنه کنند آن هم در زمینه هایی مانند خودروهای معلوم الحال و با سابقه، آن هایی که کمتر شناخته شده اند و همچنین شرکت های بزرگ فن آوری. اوبر در پرونده خود در دادگاه نوشت "سابقه ما نشان می دهد که اوبر هیچگاه نه صاحب هرگونه اطلاعاتی بوده است که لواندوفسکی متهم به سرقت آن از وایمو شده است و نه از آن استفاده کرده است."

لواندوفسکی که شاهد اصلی این پرونده می باشد متوسل به متمم پنجم قانون اساس ایالات متحده آمریکا یا همان حق السکوت شده است تا از هرگونه متهم سازی خود و امکان پرونده سازی جنایی علیه اش جلوگیری نماید و بنابراین هیچ شهادتی نخواهد داد.

لواندوفسکی هنوز اسنادی که گفته می شود به سرقت برده است را برنگردانده و اوبر نیز که هیچگاه سرقت پوشه های توسط او را انکار نکرده است ادعا می کند که حق اجبار لواندوفسکی برای چنین کاری را ندارد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟