با توجه به آخرین گزارش سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO)، با افزایش عرضه محصولات کشاورزی و انتظار برداشت فراوان، ماه پیش قیمت جهانی مواد غذایی کاهش یافت. این در حالی ست که قیمت جهانی مواد غذایی در ماه فوریه به بالاترین حد خود در دوسال گذشته رسیده بود.
به گزارش
تابناک اقتصادی و به نقل از Russia today، سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد خاطرنشان کرد، در مارس شاخص قیمت مواد غذایی 2.8 درصد نسبت به ماه قبل کاهشیافته و این در حالی است که سالانه 13 درصد قیمت مواد غذایی افزایش مییابد.
این شاخص، تغییرات قیمت یک سبد غذایی شامل غلات، حبوبات، دانههای روغنی، محصولات لبنی، گوشت و شکر را به صورت ماهانه اندازهگیری میکند.
تمامی کالاهای شاخص موجود در سبد بهغیراز گوشت، با کاهش قیمت شکر، حدود 11 درصد از ماه فوریه کاهش یافتند و این در حالی است که، از ماه می 2016 به پایینترین قیمت خود رسیدند. قیمت گوشت نیز، به دلیل تقاضای بالای گوشت گاو آسیا، 0.7 درصد افزایش یافت.
قیمت روغنهای گیاهی به دلیل کاهش قیمت روغن پالم و سویا به دلیل پیشبینی افزایش تولید این محصولات و همچنین تولید بیشازحد روغن آفتابگردان و تخم شلغم، 6.2 درصد کاهش یافت.
این آژانس انتظار دارد که، تولید جهانی غلات به حدود 2.6 میلیارد تن برسد و این در حالی است که این رقم فقط 9 میلیون تن بیشتر از رکورد سال 2016 میباشد و دور از دسترسی نیست.
به دلیل نزول تولید جهانی گندم، که در اثر کاهش کاشت استرالیا، کانادا و ایالاتمتحده میباشد، ممکن است کاهش خفیفی در تولید غلات به وجود آید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.