سخنگوی قوه قضاییه توضیحاتی را پیرامون سخنرانی که اخیراً در مشهد در بین دانشجویان داشت و برخی از رسانهها آن را تحریف کرده بودند، ارایه داد.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین محسنیاژهای با بیان اینکه در آستانه انتخابات و در زمان تبلیغات انتخاباتی گاهی وقتها بعضی افراد برای فضای دوقطبی شدن و برای جلب آرای مردم از خط قرمزها عبور میکنند، گفت: این موضوع به نفع کشور نیست. ممکن است چهار رأی بیشتر جذب کنند ولی به نفع کشور و مردم نیست؛ لذا به همه نامزدها توصیه میکنم با التزام کامل به قانون و در چارچوب اخلاق و صداقت و در چارچوب بیان مسایل با مبانی مستحکم و با ارایه آمارهای درست و قابل اتکا حرف بزنند، کمااینکه مردم ما بصیرند و خود انتخاب میکنند.
وی ادامه داد: متاسفانه برخی برای رای جمع کردن علیه برخی از دستگاهها و نهادها با حرفهای بیمنطق و خلاف واقع و بر اساس آمار غیر قابل اتکا مسایلی را مطرح میکنند که هم برای خود و مردم پرونده باز میشود و هم برای قوه قضاییه زحمت ایجاد میکنند؛ لذا همه ملتزم به قانون باشید.
معاون اول قوه قضاییه در ادامه با اشاره به سخنرانیاش در مشهد در جمع دانشجویان در روز چهارشنبه هفته گذشته، گفت: انشاءالله برخی رسانه ها قصدی برای تحریف نداشته باشند و آنچه که خودشان دلشان میخواسته را منتشر کردهاند و به برخی منتسب کردهاند. من دو نکته را در این زمینه بیان میکنم.
وی اضافه کرد: در مورد حقوقهای نجومی مطالبی را به تفصیل در آن جلسه بیان کردم و در اینجا هم بخشی را که تحریف شده مطرح میکنم مبنی بر اینکه برخی از دستگاهها مانند بانکها، شرکتهای بیمه و شرکتهای وابسته به دولت از گذشته پاداشها و وامهایی را با بهره کم میپرداختند و احیاناً در موارد نادری حقوقهای نسبتاً بالایی را میگرفتند، اما در دو سه سال اخیر یعنی از سال 93 و 94 تا اوایل سال 95 این حقوقها رشد فوقالعادهای داشت و یک دفعه حقوقهای نجومی واقعاً سرسامآور بود و یک مورد هم در دولتهای قبل (نهم و دهم) آن را نداشتیم که یک مدیر 100 میلیون تا 150 میلیون و 200 میلیون به طور متوسط دریافت ماهیانه داشته باشد؛ لذا برخی حرفهایی که تحریف کرده بودند در اینجا بود که برخی پاداشها و وامهای کمبهره مربوط به قبل بوده، اما حقوقهای نجومی منحصراً به سالهای اخیر با مبالغ گزاف نبوده است.
وی افزود: همچنین من گفتم در یکی از وزارتخانهها در سال 94 که آن را تحریف کرده بودند و گفته بودند که مربوط به دولت قبل بوده در صورتی که دولت قبل در سال 94 نبود، سازمان بازرسی کل در آن زمان گزارشی را تهیه کرد و اعلام شد که مدیران آن وزارتخانه به طور متوسط 150 میلیون الی 190 تا 200 میلیون دریافت کرده بودند که آن وزارتخانه نسبت به این گزارش انتقاد کرد و گفت که دریافتی به معنای حقوق نیست، البته قوه قضاییه آن را پذیرفت که اشکالی ندارد ولی شما توضیح دهید که این مبالغ بابت چیست. آنها گفتند که برخی علاوه بر مدیریت خودشان کار هم میکردهاند و کارکرد شخصی خودشان خارج از مدیریت در دستگاه بوده است. برخی نیز گفتند که بعضی مدیران حدود 5 الی 10 نفر زیرمجموعهشان کار میکنند و پاداشی که به آنها داده شده در فیش آقای مدیر اعمال شده تا بعداً آن را بین زیرمجموعه خود تقسیم کنند و به فرض اضافه کار این 10 میلیون را به چند نفر منتقل کنند. برخی هم نیز اعلام کردند که معوقه داشتند و از سالهای قبل حقوق به آنها پرداخت نشده بود که امسال اعمال شده است که هنوز هم این موضوعات در حال بررسی است. این مطالب را گفتم به دلیل اینکه برخی از سخنان بنده را در آن جلسه تحریف کرده بودند.