فعالیت ۹۰۰ گروه نژادپرست در آمریکا

کد خبر: ۷۲۲۰۵۴
|
۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۳ 16 August 2017
|
3584 بازدید
|
۱
مجله آمریکایی نیویورکر با بیان اینکه در حال حاضر ۹۰۰ گروه نژادپرست در حال فعالیت در آمریکا هستند، احتمال وقوع جنگ داخلی دوم در این کشور را قریب‌الوقوع دانسته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، وبگاه یک مجله آمریکایی با ارائه آماری از فعالیت 900 گروه نفرت‌پراکن در آمریکا نوشته که این کشور در آستانه جنگ داخلی قرار دارد.

نیویورکر می‌نویسد: «چند روز بعد از خشونت‌‌ها و کشتارهای جنجالی و نژادپرستانه در ویرجینیا، فرماندار تری مک‌‌آیلیف پرسید: 'چطور به اینجا رسیدیم?'»

نشریه آمریکایی، در ادامه نوشته است: «اما مرتبط‌ترین سوال بعد از حوادث شارلوتزویل و سایر رویدادهای مرگبار در فرگوسن، چارلستون، دالاس، بالتیمور و الکساندریا این است که آمریکا به سمت کدام مسیر در حال حرکت است؟»

«نیویورکر» نوشته مخاطراتی که در حال حاضر پیش روی آمریکا قرار دارند، فراتر از وقوع دوره‌های خشونت در این کشور هستند. یک مرکز پژوهشی در آمریکا به نام Southern Poverty Law Center در گزارش ماه فوریه خود اعلام کرده که در حال حاضر بیش از 900 گروه نفرت‌پراکن در آمریکا در حال فعالیت هستند، و این رقم رو به افزایش است.

در این تحلیل آمده است: «در گفتمان‌های سیاسی ثبات آمریکا موضوعی است که بیش از پیش در محافل پشت پرده مطرح می‌شود. چند وقت پیش، گفت‌وگویی با 'کیث ماینس' درباره شورش‌ها در آمریکا داشتم. ماینس، در نیروهای ویژه ارتش آمریکا، سازمان ملل و وزارت خارجه آمریکا انجام وظیفه کرده و جنگ‌های داخلی در سایر کشورها اعم از افغانستان، کلمبیا، السالوادور، عراق، سومالی و سودان را به چشم دیده است. او بعد از 16 سال به واشنگتن برگشت، و دید شرایطی که در کشورهای خارجی باعث ایجاد درگیری می‌شوند، اکنون در کشورش به عیان قابل رویت هستند.»

  تحلیلگر «نیویورکر» نوشته است: «در ماه مارس، ماینس یکی از چندین کارشناس امنیت ملی بود که در مصاحبه‌ای با فارن‌پالیسی به سوالی درباره اینکه خطر جنگ داخلی را چند در صد می‌بیند، پاسخ داد. او در آن مصاحبه گفت که این احتمال را برای 10 تا 15 سال آینده 60 درصد برآورد می‌کند.»

ماینس بر اساس تجربیاتش در جنگ‌های داخلی در سه قاره مختلف به پنج شرط که از پیش‌بینی‌اش حمایت می‌کنند اشاره می‌کند: دو قطبی‌‌های ملی‌گرایانه بدون هیچ محمل خاص برای حل و فصل اختلاف؛ پوشش‌های رسانه‌ای تفرقه‌افکن؛ تضعیف نهادهای حاکمیتی به ویژه کنگره و قوه قضائیه؛ ضعف مسئولیت در میان رهبران سیاسی و مشروعیت‌بخشی به خشونت.

او در مقاله‌ای پیشتر تصریح کرده که «ترامپ، در جریان کارزار انتخاباتی و بعد از آن خشونت را به عنوان مدلی برای پیشبرد اهداف سیاسی‌اش مطرح کرد.»
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۶
به سلامتی و دل خوش
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟