دیدار مسؤولان و مردم با آیت الله شاهرودی

کد خبر: ۷۲۹۵۸۵
|
۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۳ 12 September 2017
|
5569 بازدید
شخصیت ها و جمعی از مسؤولان نظام،  علما، روحانيون و اقشار مختلف مردم با حضور در دفتر آیت الله هاشمی شاهرودي براي تبريك  عید غدیر خم با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مصلحت، صبح روز سه شنبه 21 شهریور 96 جمعی از مسؤولان  نظام، علما، روحانيون و اقشار مختلف مردم  با حضور در دفتر آیت الله هاشمی شاهرودی براي تبريك عید غدیر خم با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار کردند و فرارسیدن عید ولایت را به ایشان تبریک گفتند.
 
در این دیدار همچنین میهمانان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، بازگشت آیت الله هاشمی شاهرودی از سفر زیارتی به عتبات عالیات را خیرمقدم گفتند و سلامت و توفیق ایشان را در انجام مسؤوليت های محوله از سوی مقام معظم رهبری در جايگاه رياست مجمع تشخیص مصلحت نظام خواستار شدند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟