مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

پدر روستایی ناخواسته قاتل پسر شد

چاقوی پدر، ناخواسته بر پهلوی پسر 35 ساله نهاوندی نشست و سبب مرگ این جوان دریکی از روستاهای بخش خزل نهاوند شد.
کد خبر: ۷۳۴۷۲۰
|
۰۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۵ 01 October 2017
|
11412 بازدید
|
۲
چاقوی پدر، ناخواسته بر پهلوی پسر 35 ساله نهاوندی نشست و سبب مرگ این جوان دریکی از روستاهای بخش خزل نهاوند شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ منصور ملکی، فرمانده انتظامی نهاوند گفت: چاقوی پدر نهاوندی براثر یک اتفاق دریکی از روستاهای بخش خزل، جوانی 35 ساله را به کشتن داد.

وی در تشریح این ماجرای خونبار گفت: شب گذشته، جوان 35 ساله متأهل که ساکن یکی از روستاهای بخش خزل نهاوند بود با خانواده خود مشاجره لفظی پیدا می‌کند.

سرهنگ ملکی ادامه داد: در این شرایط پدر این جوان برای وساطت و پایان مشاجره سعی می‌کند جوان خود را آرام کند که چاقوی در دست پدر در این میان ناخواسته به پهلوی جوان اصابت می‌کند.

فرمانده انتظامی نهاوند افزود: براثر این حادثه، جوان 35 ساله به بیمارستان علیمردانیان این شهر انتقال یافت ولی متأسفانه به علت شدت جراحت و خونریزی جان خود را از دست داد.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۰
شما خودت گاگولی و یا اینکه مردم رو هم گاگول گیر آوردی ؟ این پدر با چاقویی که در دست داشته برای وساطت بین پسر سی و پنج ساله اش با کی تلاش میکرده ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۰
جالبه ناخواسته اینقدر چاقو عمیق فرو رفته اگه خواسته بود چی کار میکرد دیگه ....!!!!!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟