نامه مهمAFCبه ایران درباره بدهی باشگاه‌ها

کد خبر: ۷۳۵۸۴۲
|
۱۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۸ 05 October 2017
|
3941 بازدید
کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌ای به دبیرکل فدراسیون فوتبال مجدداً تأکید کرد به باشگاه‌های بدهکار که مشکلات بدهی خود را حل نکرده‌اند، مجوز حرفه‌ای داده نخواهد شد.

به گزارش تاباک ورزشی و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌ای به محمدرضا ساکت در خصوص مکاتبات طلبکاران باشگاه‌ها اعلام کرد که در حال حاضر کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال ایران مرجع ذی صلاح جهت رسیدگی به این موضوعات است.
متن نامه به شرح زیر است:
دبیرکل محترم فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران
اظهارنظر کنفدراسیون فوتبال آسیا درخصوص مکاتبات طلبکاران باشگاه‌ها
این نامه در پاسخ به نامه مورخ 26 سپتامبر 2017 (4 مهر) شما در خصوص موضوع فوق ارسال می‌شود.ما از اظهارات شما مبنی بر مسئولیت داشتن کمیته انضباطی و استیناف فدراسیون جهت رسیدگی به اختلافات مالی بین افراد و باشگاه‌ها آگاه شدیم که در حال حاضر کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون شما مرجع ذی‌صلاح جهت رسیدگی به این موضوعات است. ما همچنین متوجه شدیم که کمیته استیناف شما و دادگاه CAS مراجع رسیدگی بعدی است. به منظور حمایت از تلاش‌های ارکان فوق در فدراسیون شما، ما تمام شکایاتی را که علیه باشگاه‌ها دریافت کرده‌ایم را برای شما ارسال می‌کنیم. لطفاً از این موضوع اطمینان حاصل کنید که شکایت‌های فرستاده شده توسط AFC به شما، به اولین رکن یا همان کمیسیون بدوی و استیناف بخش صدور مجوز فدراسیون ارسال شود تا اینکه به باشگاه‌های بدهکار که مشکلات بدهی خود را حل نکرده‌اند، مجوز حرفه‌ای داده نشود. 
این موضوع همچنین به AFC کمک می‌کند تا متوجه شود که به کدام باشگاه‌ها به اشتباه مجوز داده شده و پرونده آنها را به کمیته کنترل ورود (بررسی صلاحیت) و یا کمیته انضباطی AFC ارجاع دهد. از شما به دلیل حمایت‌تان از تلاش‌های AFC جهت نظارت و مدیریت بدهی‌های معوقه باشگاه‌ها در فوتبال آسیا سپاسگزاریم.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟