دادستان کل کشور گفت: در زمان انتخابات با تخلفات زیادی روبه رو بودیم که بنده در بطن آنها بودم. حال که خواستیم برخورد کنیم گفتند که برخورد سیاسی است؛ این حرفها ناظر بر یک دولت خاص نیست و در تمام دولت ها وجود دارد.
به گزارش میزان،حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور در مراسم تاسیس سازمان بازرسی کل کشور اظهار داشت: نظام بانکی ما دچار مشکل است و دلیل آن وام های کلان و سود های زیاد است و در حال حاضر بیش از 12تا 13پروند انتظامی در حوزه انتظامی بانک مرکزی داریم و این مشکل به یک چاه بی انتها تبدیل شده است.
وی افزود: عقلانیت حکومت بر این است که کار باید به مردم سپرده شود و دولت فقط باید نظارت کند.دولت باید استراتژی اقتصاد مقاومتی را تهیه، نظارت و مساعدت کند و از رئیس سازمان بازرسی می خواهیم نظارت سیستمی را افزایش دهد و اگر قانون اشکال دارد به مجلس بروید و قانون را تغییر دهید. امروز گذاشتن چند بازرس در هر سازمانی جواب نمی دهد و باید وارد سیستم بانک ها شد و از سیستم های روز استفاده کرد.
دادستان کل کشور گفت: باید با فساد مقابله کرد و بخشی از فساد طبیعی است؛ همه در راه راست حرکت نمی کنند؛ اما اینکه فساد به این گونه باشد، درست نیست. دستگاه قضا میخواهد با فساد مقابله کند با مسایلی مواجه می شود که با هیچ عقلی سازگار نسیت.
وی گفت:قوه قضاییه می خواهد با یک جریانی مقابله کند، می گویند قوه قضاییه سیاسی عمل می کند، هر زمانی که قوه قضاییه میخواهد در هر کاری وارد شود یک مُهر سیاسی زیر آن می زدند. در زمان انتخابات با تخلفات زیادی روبرو بودیم که بنده در بطن آنها بودم. حال که خواستیم برخورد کنیم گفتند که برخورد سیاسی است؛ این حرفها ناظر بر یک دولت خاص نیست و در تمام دولت ها وجود دارد.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری تصریح کرد: در یک واگذاری، یک اختلاس کلان شد، در زمان ورود به پرونده ،قوه قضاییه به برخی مهره ها میرسد، بعد می گویند:" قوه قضاییه سیاسی عمل می کند. قوه قضاییه یک جناح است که می خواهد جناح مقابل را زمین بزند". این حرف ها درست نیست. خطاب بنده به این افراد این است که آیا تضعیف قوه قضاییه به نفع کشور است؟
دادستان کل کشور افزود: اگر منشور امیرالمومنین را در بخشهای مختلف اجرایی، قضایی، قانونگذاری و حتی نیروی مسلح حاکم کنیم، قطعا زندگی ما خیلی بهتر از این خواهد بود. در ارتباط با بکارگیری کارگزاران، حضرت علی (ع) به مالک دستور می دهند کارگزاران را با آزمون و امتحان بکارگیر و آنها را بر اساس تمایلات شخصی به کار نگیرد. پستی که امروز به من و شما داده شده از روسای قوا گرفته تا وزرا و روسای ادارات، امانت است.
وی تاکید کرد: قطعا و مسلما یکی از عوامل آسایش مردم، داشتن سیستم اداری سالم است. این مسئله هم در قوه مجریه، قوه قضاییه و مقننه صدق دارد. اگر خدای ناکرده قرار باشد عدم سلامت خود را نشان بدهد، مردم چکار کنند؟ چند درصد از مردم از دستگاههای حاکمیت رضایت دارند؟ نمیگویم 100 درصد باید رضایت داشته باشند، چون مقدور نیست. 50 درصد نارضایتی به دستگاههای قضایی طبیعی است، چون وقتی کسی در دادگاهها محکوم میشود خود را ناراضی نشان میدهد اما این مقدار نارضایتی در دستگاه اجرایی یعنی در جایی مشکلی وجود دارد. در کشور ما حاکمیت اسلام و قرآن است و پسندیده نیست کار مردم را در ادارات به فردا بیندازند و این خیانت به مردم است.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری تصریح کرد: سیستم بانکی ما سیستم ناسالمی است و دلیل آن این همه اختلاسها و سو برداشت ها و پرداخت تسهیلات به نورچشمی هاست. اگر سیستم بانکی ما درست بود، نباید شاهد چنین وضعی می بودیم. همین الان بیش از 12 الی 13 پرونده در هیئت انتظامی بانک مرکزی داریم.
وی بیان کرد: در خصوصیسازی با اموال بیتالمال چه کردند؟ از شرکت آذراب و هپکو گرفته تا پتروشیمی کرمانشاه. باید یک فکری کرد. امروز باید از نظارت سیستماتیک بیشتر استفاده کرد. قطعا مقدور نیست که در کنار هر پروژهای از یک یا دو ناظر استفاده کنیم و باید از فناوریهای نوین در بخشهای مختلف بانکی و گمرکی استفاده کرد.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری تاکید کرد: قوهقضاییه هم که میخواهد به پروندههای مهم و مهره هایی که به برخی جاها اتصال دارند ورود کند، یک آقای بزرگواری میگوید قوه قضاییه بیکار است و احضار می کند و آقای بزرگوار دیگری می گوید قوه قضاییه برخورد سیاسی می کند. در انتخابات تخلفات بسیاری داشتیم و برخی مقامات در امر انتخابات تخلف صریح داشتند و حالا که پرونده تشکیل شده و می خواهیم برخورد کنیم می گویند برخورد شما سیاسی است. این مسئله هم شامل دولت سابق و هم دولت فعلی است. در بحث مسائل مالی قوه قضاییه ورود می کند و به یک مهرههایی میرسد که وابستگیهایی دارد و میگویند قوه قضاییه برخورد سیاسی می کند. آخر بی انصاف ها این چه حرفی است می زنید؟
دادستان کل کشور گفت: اینکه نمایندهای هر روز تریبونی پیدا کند و قوه قضاییه را بکوبد به نفع کیست؟ همین نماینده اگر پروندهای داشت به قوه قضاییه مراجعه میکرد یا نمی کرد؟ دیدیم که مراجعه کرد. بنابراین اجازه بدهید قوه قضاییه با آرامش به پروندهها رسیدگی کند. اقتدار قوه قضاییه باید حفظ شود و اگر ایرادی دارید، منطقی، عقلی و حقوقی مطرح کنید. آدم دلش از اینجا میسوزد که اصلا اطلاعی از محتویات پرونده ندارد و اظهارنظر ماهوی میکند. تو که از محتویات پرونده اطلاع نداری چرا اظهارنظر میکنی و به خودت اجازه میدهی یک تیری بیندازی و این ممکن است به سینه قوه قضاییه بخورد. فکر میکنید قوه قضاییه تضعیف شود به نفع مردم است؟ والله این طور نیست.
وی افزود: هیچ دستگاهی به اندازه قوهقضاییه در درون خود عوامل نظارتی ندارد و اگر یک قاضی مشکلی داشته باشد برخورد می شود. شما ببینید در همین سال 95 چه تعداد قاضی منفصل شد. اینها را نمیبینند و اینگونه به قوه قضاییه هجمه می کنند و اظهار دلسوزی هم می کنند. از سوی دیگر کشورهای استکباری از این مسایل استفاده کرد و نظام را تضعیف می کنند.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری با بیان اینکه سپاه پاسداران از دیگر نهادهایی است که دشمن به دنبال تضعیف آن است، گفت: سپاه پاسداران از میان مردم برخاسته و ایثارهای فراوانی در عرصه های مختلف داشته است. اگر حضور سپاه قدس در عراق و سوریه نبود، میتوانستند دماغ داعش را به خاک بمالند؟ و این همه پیشرفت داشته باشند؟ سردار سلیمانی نمادی از سپاه در دفع تروریست در منطقه است و بعد می خواهند اینها را در گروههای تروریستی قرار دهند. واقعا خندهدار است. سپاه تروریست شود و آن وقت نتانیاهو و این کشور جعلی نماد آزادیخواهی است؟
وی افزود: حرکت دشمن حساب شده است. چرا می خواهند سپاه را در دنیا تروریستی نشان دهند؟ من و شما باید مراقب باشیم و دیگر به دشمن کمک نکنیم.
دادستان کل کشور تاکید کرد: همین امروز تیتر برخی روزنامه ها را دیدم که موجب تاسف است آن هم در روزی که دشمن به دنبال تروریست معرفی کردن سپاه است. این جز عامل دشمن بودن است؟ فکر می کنید اگر سپاه و قوه قضاییه تضعیف شود نانتان در روغن است؟
وی ادامه داد: تا یک زمانی نظام به افرادی که کرمصفتانه کار میکنند مهلت میدهد، قبل تر از اینها کسانی آمدند که به جایی نرسیدند و اینها هم به جایی نمی رسند و باید بدانند که به جایی هم نخواهند رسید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.