ماجرای دوئل مسلحانه داماد و برادر زن در محله چیتگر

کد خبر: ۷۵۶۳۳۴
|
۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۶ 18 December 2017
|
4850 بازدید

درگیری مسلحانه داماد و برادر زن در غرب تهران با دستگیری مرد مسلح پایان یافت.

به گزارش خراسان، ساعت 14:20 عصر دیروز اهالی خیابان آسمان در محله چیتگر با شنیدن صدای شلیک اسلحه سراسیمه به خیابان آمدند.

اهالی پس از حضور در خیابان با دو مرد خشمگین که با یکدیگر درگیر شده بودند، روبه رو شدند. مرد جوان در حالی که اسلحه ای به دست داشت فریاد می کشید و اعضای یک خانواده را تهدید به قتل می کرد.

با اعلام موضوع به پلیس، بلافاصله گشت کلانتری 181 عوارضی به محل حادثه اعزام شد. بررسی های اولیه نشان داد درگیری خانوادگی بوده و داماد این خانواده با اسلحه خانواده همسرش را تهدید و به سمت آن ها شلیک کرده است.

در ادامه با دستگیری مرد مسلح، برادر زن او به عنوان شاکی به ماموران گفت: دامادمان سهراب زندگی خواهرم را سیاه کرده است و با ما اختلافات مالی دارد.

او دقایقی قبل به در خانه آمد و پس از این که در را برایش بازکردیم، در راه پله ها درگیر شدیم. سهراب با تفنگ خود گلوله ای را شلیک کرد اما به دیوار خورد و خوشبختانه از مرگ فرار کردم.

با اظهارات برادر زن متهم، از مرد جوان یک اسلحه تک لول نخجیر با 15 فشنگ کشف شد.

سرهنگ سید مراد پیروندی رئیس کلانتری 181 عوارضی با اعلام این خبر گفت: تحقیقات بیشتر در این باره ادامه دارد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟