بررسی لزوم تغییرات اقتصادی در پی اعتراضات اخیر؛

رئیس‌جمهور بدون تعارف مدیران اقتصادی ضعیف را کنار بگذارد/ شکاف طبقاتی و تبعیض مردم را می‌آزارد

رئیس فراکسیون اصلاح طلبان شورای شهر چهارم تهران، با تأکید بر اینکه مردم باید آثار عملی تحقق وعده های اقتصادی رئیس جمهور و دولت را ببینند، تصریح کرد: باید دید ریشه مشکلات اقتصادی کجاست؟ آیا بحث مدیریتی و ضعف های این حوزه است؟ آیا مشکل در عدم اقدام جدی برای رفع معضلات است و یا اینکه بین دولت و نظام اختلاف نظری در اجرای سیاست های اقتصادی وجود دارد و باعث شده کار پیش نرود؟
کد خبر: ۷۶۵۲۵۰
|
۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۸ 17 January 2018
|
7952 بازدید
|

لزوم توجه بیشتر عالی ترین مسئول اجرایی و مدیران تحت فرمان او به ساختار اقتصادی کشور و همچنین تلاش برای عملی کردن وعده های اقتصادی که در ایام انتخابات ریاست جمهوری سال 92 و 96 داده شده، از مهمترین موضوعاتی است که حتی اصلاح طلبان هم در نقد عملکرد دولت به آن اشاره دارند. اصلاح وضعیت اقتصادی و توجه به رفع مشکلات اقتصادی مردم، از دلایل شکل گیری اولیه اعتراضات اخیر مردمی نیز بود.

به گزارش «تابناک»؛ در برهه کنونی، اصلی ترین مشکل مردم کشور وجود معضلات اقتصادی اعم از بیکاری، رکود، فاصله طبقاتی، عدم اشتغال جوانان به ویژه تحصیلکرده ها و ... است. ریشه اعتراضات اخیر هم همین مشکلات بود که بخش های مختلف جامعه به شدت درگیر آن هستند و صدایشان را برای اصلاح همین وضعیت بلند کردند؛ موضوعی که شاید در پروسه اصلاح قربانیانی هم از بین مدیران و حتی وزیران داشته باشد.

«احمد حکیمی پور»، عضو شورای هماهنگی جبههٔ اصلاحات و دبیر کل حزب اراده ملت در گفت و گو با خبرنگار «تابناک» با اشاره به وجود مشکلات اقتصادی که سختی های زیادی را برای قشرهای مختلف مردم به ویژه طبقات پایینی جامعه ایجاد کرده است، اظهار کرد: دولت به عنوان مسئول اجرایی کشور باید توجه ویژه ای به این حوزه داشته باشد و درصدد اصلاح شرایط اقتصادی به گونه ای که بار مشکلات فعلی از دوش مردم برداشته شود، برآید.

وی افزود: در مشکلات و معضلات اقتصادی و آنچه از این بخش به ساختار دولت برمی گردد، باید توجه جدی صورت بگیرد، چون مردم این دولت را شایسته ادامه فعالیت دانسته اند و لذا دولت هم باید برای نظر و رأی مردم احترام قائل شود و در صورت اینکه مشکلی مثل آنچه اخیرا در اعتراض به معضلات اقتصادی پیشامد کرد، برای رفع آن وارد عمل شود.

رئیس فراکسیون اصلاح طلبان شورای شهر چهارم تهران با تأکید بر اینکه مردم باید آثار عملی تحقق وعده های اقتصادی رئیس جمهور و دولت را ببینند، تصریح کرد: باید دید ریشه مشکلات اقتصادی کجاست؟ آیا بحث مدیریتی و ضعف های این حوزه است؟ آیا مشکل در عدم اقدام جدی برای رفع معضلات است و یا اینکه بین دولت و نظام اختلاف نظری در اجرای سیاست های اقتصادی وجود دارد و باعث شده کار پیش نرود؟

وی مشکلات مربوط به اشتغال و بیکاری جوانان به ویژه در اقشار تحصیلکرده را بخشی از معضلات جدی اقتصادی جامعه خواند و یادآوری کرد: از طرفی فاصله ها و شکاف های طبقاتی زیاد شده و تبعیض ها باعث شده که مردم صدایشان از آنچه در حوزه اقتصادی می بینند، بلند شود.

حکیمی پور در پاسخ به این که وضعیت اقتصادی موجود و اعتراض مردم به آن آیا قربانی خواهد داشت و موجب انجام تغییرات در بدنه اقتصادی دولت خواهد شد یا خیر، گفت: به نظرم باید به این موضوع دقت شود و اگر واقعا بحث مدیریتی است، شاهد انجام تغییرات در مدیریت ها و بدنه اقتصادی دولت باشیم.

به گفته وی، متأسفانه کشور گران اداره می شود و این را بسیاری از مسئولان و مقامات هم می دانند. آنچه امروز شاهد آنیم، این است که مدیریت درستی در منابع و مصارف نداریم و به نظر می رسد، تیم اقتصادی دولت برای رفع این مشکل که باعث پدید آمدن معضلات عدیده ای شده است، گام های جدی بردارد.

عضو شورای مرکزی مجمع نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی درباره اینکه برخی زمان طی شده از شروع به کار دولت را برای ارزیابی عملکردها ناکافی می دانند، تأکید کرد: به نظرم چهار، پنج ماه زمان کمی نیست؛ آن هم برای دولتی که در دوره دوم خود فعالیت می کند و پیش از این یک تجربه چهار ساله هم داشته است.

وی ادامه داد: حالا که مشکلات اخیر و اعتراضات مردمی را شاهد بوده، به نظر فرصت خوبی برای این است که در تیم اقتصادی دولت بازنگری صورت بگیرد و آن جاهایی که ضعف و مشکل وجود دارد، تغییرات انجام شود.

حکیمی پور پیشنهاد کرد: ارزیابی از سوی یک تیم کارشناس در مورد فعالیت ها، عملکرد و اقدامات تیم اقتصادی دولت انجام شود و آنجایی که قرار است تصمیمی گرفته شود نیز رسما خود رئیس جمهور ورود کند. این ورود رئیس جمهور اگر برای انجام تغییرات باشد، باید بدون تعارف و رودربایستی صورت بگیرد و آقای روحانی بدون هیچ ملاحظه ای برای بهبود شرایط افراد ضعیف را کنار بگذارد.

وی خاطرنشان کرد: اگر مشکلات پدید آمده منشأ مدیریتی و اجرایی دارد، باید حتما اقدامات لازم از سوی دولت و رئیس جمهور در این حوزه انجام شود تا بتوان از این طریق بخشی از خواسته های مردم را تأمین کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۳۰
انتشار یافته: ۵۳
تنلهم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
مهمترین مشکل کشور سوء مدیریت کشور در همه ابعاد است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
دردولت 4 درصدیها فقرا فقیرتر واغنیا غنیتر شده اند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
کل سیستم بر اساس باند بازی و پارتی بازی هست رئیس جمهور کسی را نمیتواند تکان بدهد برای رفع تبعیض و فقط میتوانند جابجا کنند که کار پیش نمیرود مثلا یک مدیر 6 تا رئیس سفارشی برای کار!!!! منصوب کردند که هر کدام ار حامیان اید رئیسها یکجای بالاتر قدرت دارند چگونه میشه تبعیض را کم کرد؟!!! یک غده سرطانی بزرگی شده که امید را در نطفه ایرانیها خفه کرده است و هیچ کس بدون پارتی هیچ امیدی برای کار و پیشرفت ندارد فققط بردگی و گذران عمر یا پایان!
سام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
80 درصد مشکلات این مملکت مدیران سفارشی و بدون تخصص است. یه سری به وزارتخانه ها بزنید. ای کاش مقام معظم رهبری در این باره دستور می دادند . هیچ مدیری نباید در دولت بدون تخصص باشد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
یادمان نرود شهید بهشتی فرمودند تعهد بالاتر از تخصصه!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
ای بابا کو گوش شنوا.متاسفانه قدرت شیرینه.تکون نخورن مردم تکونشون میدن...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
آخه چرا باید سهم یه ایرانی از ثروتهای ملی ماهیانه 700 هزار تومان باشه و سهم یه ایرانی دیکه ماهیانه چند میلیارد تومان؟
عباس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
مردم بیکارن ، فقیرن ، از فساد و تبعیض رنج می برن ، می خوان بدونن این همه ثروتهای ملیشون کجا رفته ، مردم درد دارن من خودم لیسانس پتروشیمی دارم ولی حتی کارگری هم نیس برم کار کنم. این اعتراضات هم زنگ خطری بود واسه دولتمردان تا درد مردمو بفهمن.
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
ایشون هم حتما اینکارو میکنند!!! مگه میشه این مدیران رو به راحتی کنار گذاشت با اون همه پیچیدگی روابط و نقطه ضعف هایی که از هم دارند?
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
واقعا بعضی نمیفهمن ویا نمیخوان بفهمن .اقا .وزیر انتخابی .رانتی .سفارشی .گزینشی ........ووووهستن اگر شایسته سالاری بود اینهمه کشور ثروت داره .هفتاد میلیون زیر خط فقر زندگی میکنن.رهبر بارها بارها گفته بیاد اقتصاد مقاومتی انجام بدین یعنی اکثر مردم درامدشون نزدیک به هم باشه ولی کو گوش شنوا ....
يزدي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
متاسفانه از بدترين مديران جهت امور مملكت انتخاب شدند
هر كس فقط يك روز در ستاد حسن كار ميكرد الان بعنوان بخشدار معرفي گرديده است
بخشداري كه در عرض يك سال آمدنش متاسفانه هنوز تعدادي از روستاها را نمي شناد
هفته اي دو ال سه روز سر كار مي آيد ومابقي آن حي علي خير العمل
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟