درخواست آلمان و فرانسه برای تحریم بیت کوین

بر اساس گزارش های منتشر شده، آلمان و فرانسه هم به جمع کشورهایی پیوسته اند که قصد دارند بیت کوین را تحریم کرده یا محدودیت های شدیدی را بر آن اعمال کنند. به گفته ی وزرای امور اقتصادی آلمان و فرانسه ارزهای دیجیتال ''می توانند ریسک قابل توجهی را برای سرمایه گذاران به وجود آورند'' و ثبات مالی و اقتصادی بلند مدت را در خطر بیندازند. 
کد خبر: ۷۷۳۱۶۹
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۳ 10 February 2018
|
5911 بازدید
|
۱

درخواست آلمان و فرانسه برای تحریم بیت کوینبر اساس گزارش های منتشر شده، آلمان و فرانسه هم به جمع کشورهایی پیوسته اند که قصد دارند بیت کوین را تحریم کرده یا محدودیت های شدیدی را بر آن اعمال کنند. به گفته ی وزرای امور اقتصادی آلمان و فرانسه ارزهای دیجیتال ''می توانند ریسک قابل توجهی را برای سرمایه گذاران به وجود آورند'' و ثبات مالی و اقتصادی بلند مدت را در خطر بیندازند. 

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از Russia Today، وزرای امور مالی آلمان و فرانسه به همراه روسای بانک مرکزی این دو کشور طی نامه ای به وزیران مالی گروه اقتصادی جی ۲۰ اعلام کرده اند که ارزهای مجازی تاثیرات بسیار ''محدودی'' در ثبات بخشی به وضعیت مالی در دنیا دارد. 

درخواست آلمان و فرانسه برای تحریم بیت کوین 

آن ها افزوده اند که ''با توجه به (روند رو به رشد) ارزش گذاری بر روی هر واحد از ارزهای مجازی و ظهور شکل های جدید از ابزارهای مالی که بر اساس این ارزها ایجاد می شوند باید به دقت آن ها را تحت نظر داشته باشیم''. همچنین، آن ها از اینکه ارزهای مجازی ''ارز'' خوانده می شود انتقاد کرده و گفته اند تا زمانی که مشخص نشود ماهیت هر واحد از آن ها چیست تنها به گمانه زنی ها افزوده می شود.  

افزون بر این، وزرای امور اقتصادی آلمان و فرانسه در ادامه بیان کرده اند که افزایش تعداد سرمایه گذارانی که با بازار پرنوسان ارزهای مجازی سر و کار دارند باعث خواهد شد که آن ها وارد فضایی مخاطره آمیز شوند در حالی که اطلاعات آن ها در مورد میزان ریسک موجود در بازار کافی نیست. 

این صحبت ها در حالی بیان شده است که اخیرا ''بانک تسویه حساب های بین المللی''، بانک مرکزی اروپا و کمیسیون اوراق بهادار و قراردادهای آتی هنگ کنگ اخیرا هشدارهای مشابهی را در خصوص ارزهای مجازی داده اند. به گفته ی ایو مرش یکی از اعضای هیات مدیره ی بانک مرکزی اروپا ارزهای مجازی پول نیستند و در آینده هم نخواهند بود. وی از تمام بانک های مرکزی خواسته تا از سو استفاده ی ارزهای مجازی از نهادها و تبدیل شدن آن به نوعی خطر برای ثبات مالی در جهان جلوگیری کنند.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۱
اینکه بعضی از کشورها شمشیر رو برای این ارزها از رو بستن به خاطر این هست که این ارزها میتونه نسل بعدی روش معامله در جهان باشد و مردم جهان را از شر بانک ها که دولت ها را هم زیر سلطه گرفتن خلاص کند. در واقع این فشار ها به خواست بانک های نزول خوار یهودی اعمال میشود که سلطه بلامنازع خودشون را در معرض خطر میبینن.
در مورد اینکه فرانسه و آلمان گفتن باید ماهیت این ارز ها مشخص شود، اتفاقا ماهیتش کاملا روشنه! اینکه امثال وارن بافت یا وزرای پیر اتحادیه اروپا ازش سر در نمیارن مشکل خودشون هست که از کامپیوتر چیزی نمیدونن، این نشون میده باید برن کنار و اجازه کار به جوانتر ها بدن. من استاد تمام دانشگاه در زمینه اقتصاد در یکی از دانشگاه های معروف اینور آبی دیدم که ارز مجازی را نقد میکند ولی حتی نرفته مطالعه کنه و یا از چند نفر آدم آگاه سوال کنه ببینه دقیقا این ارز ها ماهیتش چی هست! بر اساس توهمات و تخیلات ذهنی خودشون یه تعریف و تصوری از ارز مجازی دارن و اون رو نقد میکنن.
در مورد اینکه ارز نیست هم، خب اگر نیست پس چرا میگید بانک های مرکزی باید براش تصمیم گیری کنند؟! حرفتون تناقض داره! اگر ارز نیست و کالا هست، به بانک های مرکزی چه ربطی داره، در بازار آزاد عرضه و تقاضا قیمت کالا را تعیین میکند!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟