فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

واکنش‌نمایندگی‌ایرا‌ن‌در‌نیویورک‌به‌اظهارات‌نیکی‌هیلی

نمایندگی ایران در نیویورک به اظهارات امروز نماینده آمریکا در سازمان ملل، واکنش نشان داد.
کد خبر: ۷۷۴۴۳۰
|
۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۴ 15 February 2018
|
5675 بازدید

نمایندگی ایران در نیویورک به اظهارات امروز نماینده آمریکا در سازمان ملل، واکنش نشان داد.

به گزاش تسنیم، نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در نیویورک در واکنش به اظهارات نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل، بیانیه ای صادر کرد.

کوشا خودرو بین متن خبر

در این بیانیه آمده است: نماینده دائم آمریکا در جریان نشست توجیهی شورای امنیت که روز 14 فوریه 2018 برگزار شد، بار دیگر اتهامات بی اساس خود در مورد آنچه وی نقش بی ثبات کننده ایران در سوریه توصیف کرد را تکرار نمود. در حالیکه واقعیت‌ها حاکی از تلاش‌های صمیمانه ایران برای تنش زدایی در سوریه است و این دولت امریکا است که مانع هرگونه تلاش در این جهت است.

این بیانیه می‌افزاید: نقش آمریکا در گسترش داعش و تروریسم در منطقه غیر قابل انکار است، ماجراجوئی ها و مداخلات غیر قانونی امریکا در کشورهای مختلف منطقه به ویژه عراق، لیبی، سوریه، لبنان و افغانستان منجر به بی ثباتی در این کشورها و پیامدهای مصیبت‌بار در منطقه شده‌اند. اظهارات نماینده آمریکا در این جلسه و ادامه حمایت بی قید و شرط آن از سیاست‌ها و فعالیت‌های غیر قانونی و تجاوزگرانه رژیم اسرائیل تبدیل به منبع اصلی ناامنی و بی ثباتی در خاورمیانه شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟