تلاش سناتورها برای خروج آمریکا از جنگ یمن

کد خبر: ۷۷۸۶۰۷
|
۱۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۵ 01 March 2018
|
4791 بازدید
قانونگذاران آمریکایی از طرح خود به منظور استفاده از یک قانون چند دهه ای برای رای گیری سنا در خصوص خروج ایالات متحده از یک مناقشه خارجی رونمایی کردند. هدف از این طرح خارج کردن آمریکا از جنگ یمن است.

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، سناتور جمهوریخواه «مایک لی»، سناتور مستقل «برنی سندرز» و سناتور دموکرات «کریس مورفی» گفتند که تلاش خواهند کرد تا از بندی در «قانون اختیارات جنگی 1973» استفاده کنند که به هر سناتوری اجازه می دهد تا قطعنامه ای در خصوص خروج نیروهای مسلح آمریکا از مناقشه هایی که مجوز کنگره را ندارد، ارائه کنند.

اقدام این سناتورهای تازه ترین پرده از نزاع میان کنگره و کاخ سفید در مورد اختیار عمل در مناقشه های نظامی است.
سندرز در یک کنفرانس خبری گفت: ما معتقدیم که از آنجایی که کنگره اعلان جنگ نکرده یا مجوز استفاده از نیروی نظامی را صادر نکرده است، این جنگ (در یمن) مغایر قانون اساسی و فاقد مجوز است.

قانونگذاران آمریکایی در سال های اخیر استدلال کرده اند که کنگره اختیارات نظامی بسیار زیادی را به کاخ سفید واگذار کرده است.

طبق قانون اساسی کنگره آمریکا، کنگره، نه رئیس جمهوری، اختیار اعلان جنگ را دارد. اما اختلافات بر میزان کنترلی که هر یک از آنها می توانند بر پنتاگون داشته باشند، تلاش ها برای تصویب اختیارات و مجوزهای جدید جنگی را مختل کرده است.

روسای جمهوری دموکرات و جمهوریخواه همواره گفته اند که مجوزی که سال 2001 در مورد مبارزه با القاعده و شاخه هایش صادر شد، جنگ افغانستان و نبرد با داعش در سوریه را توجیه می کند.

اما مشاورانی در کنگره می گویند که این مجوز در مورد یمن صدق نمی کند.

عربستان همراه با چند کشور دیگر از روز ششم فروردین سال 1394 اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور با هدف بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی یمن به قدرت کرد.

نیروهای آمریکایی در این جنگ به سوخت رسانی به هواپیماهای ائتلاف عربی و ارائه برخی اطلاعات جاسوسی مبادرت ورزیده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟