مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

اخطار دادستانی به ناهنجاری در چهارشنبه سوری

کد خبر: ۷۸۱۶۴۱
|
۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۰ 11 March 2018
|
3481 بازدید
                              اخطار دادستانی به ناهنجاری در چهارشنبه سوری
دادستانی‌کل کشور هیچ‌گونه رفتار ناهنجار و غیرقانونی را برنمی‌تابد و لذا دادستان‌های سراسر کشور موظفند ضمن هماهنگی و تعامل با نیروهای امنیّتی و انتظامی در چارچوب قوانین و مقررات مراقبت‌های لازم را به‌عمل آورند.

به گزارش تسنیم، درخصوص پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال روابط عمومی دادستانی کل کشور با صدور اطلاعیه‌ای بر ضرورت حفظ نظم و امنیت عمومی به‌منظور پیشگیری از وقوع حوادث ناگوار در چهارشنبه آخر سال تأکید کرد.

متن کامل اطلاعیه به‌شرح زیر است:

بسمه تعالی

به‌منظور حفظ نظم و امنیت عمومی و آسایش و آرامش مردم و رعایت حقوق شهروندان و پیشگیری از بروز حوادث ناگوار و ندامت‌آفرین ناشی از کاربرد نامتعارف و غیراستاندارد موادّ انفجاری و آتش‌زا و نیز جلوگیری از سوءاستفاده برخی افراد فرصت‌طلب که در روزهای پایانی سال با اقدامات ناهنجار یا مجرمانه خود موجبات تلخ‌کامی و ایراد خسارات جانی و مالی بر جامعه تحمیل و با ایجاد رعب و وحشت، امنیّت روانی را مخدوش می‌سازند، از هم‌میهنان گرامی و عموم خانواده‌ها خصوصاً نوجوانان و جوانان آینده‌ساز ایران اسلامی تقاضا می‌شود در صورت مشاهده و مواجهه با هر نوع اخلال در نظم و آسایش عمومی، ضمن مراقبت کافی، مراتب را به مراجع انتظامی و قضایی اعلام و با مأمورین و حافظان نظم و امنیت و مجریان قانون همکاری کنند.

دادستانی کل کشور با ارج نهادن به ارزش‌های اصیل و انتظام‌بخش ملّی، حفظ آرامش، نشاط و سلامتی همه شهروندان گرامی را ضروری دانسته و هیچ‌گونه رفتار ناهنجار و غیرقانونی را برنمی‌تابد و لذا دادستان‌های سراسر کشور موظفند ضمن هماهنگی و تعامل با نیروهای امنیّتی و انتظامی در چارچوب قوانین و مقررات مراقبت‌های لازم را به‌عمل آورند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟