کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: از آنجا که بیشتر مواد شوینده از PH استاندارد برخوردار نیستند و موجب تحریکات پوستی میشوند، باید هنگام استفاده از این مواد از دستکش استفاده کرد.
به گزارش فارس، حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: مهمترین عامل بروز آسیبهای تنفسی، بهکارگیری مواد شوینده و جرمگیرها در غلظت بالا و نیز استفاده از آب داغ حین شستوشو است که تبخیر این مواد را افزایش میدهد.
وی افزود: استفاده از ماسک هنگام مصرف شویندههای شیمیایی، وجود هواکش، بازگذاشتن پنجرهها و خارج شدن از محل حمام یا سرویس بهداشتی بعد از ریختن موادشوینده به مدت 10 تا 20 دقیقه و مراجعه دوباره جهت شستوشو میتواند تا حد زیادی از بروز عوارض جلوگیری کند.
این کارشناس بهداشت مواد غذایی عنوان کرد: از آنجا که بیشتر مواد شوینده از PH استاندارد برخوردار نیستند و موجب تحریکات پوستی میشوند، باید هنگام استفاده از این مواد از دستکش استفاده کرد.