احتمال کشیده شدن جنگ اقتصادی آمریکا و چین به دادگاه!‌

بر اساس گزارش های منتشر شده، روز گذشته چین در جلسه ای که در نهاد حل اختلاف سازمان تجارت جهانی برگزار شد اعلام کرد که اتهامات آمریکا مبنی بر این که 'چین به عنوان هزینه ی مبادلات تجاری در کشور خود بنگاه های بازرگانی را مجبور به انتقال فناوری های خود به چین می کند' کاملا بی اساس است.
کد خبر: ۸۰۳۷۴۶
|
۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۰ 29 May 2018
|
6360 بازدید

احتمال کشیده شدن جنگ اقتصادی آمریکا و چین به دادگاه!‌بر اساس گزارش های منتشر شده، روز گذشته چین در جلسه ای که در نهاد حل اختلاف سازمان تجارت جهانی برگزار شد اعلام کرد که اتهامات آمریکا مبنی بر این که 'چین به عنوان هزینه ی مبادلات تجاری در کشور خود بنگاه های بازرگانی را مجبور به انتقال فناوری های خود به چین می کند' کاملا بی اساس است.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از Hurriyet، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا چین را تا کنون بارها نسبت به سرقت 'ایده های آمریکایی' متهم کرده و پس از آن تعرفه ای جدید به ارزش ۵۰ میلیارد دلار بر روی واردات کالاهای چینی اعمال کرده بود. این باعث شده بود که در اوایل سال جاری چین و آمریکا هر دو در رابطه با موضوع نامبرده در مرجع حل اختلاف سازمان تجارت جهانی علیه یکدیگر اقامه ی دعوا کنند.

احتمال کشیده شدن جنگ اقتصادی آمریکا و چین به دادگاه!‌

در این رابطه، ژانگ شیانچنگ نماینده ی چین در سازمان تجارت جهانی اذعان کرده است که ''از دیدگاه آمریکا، چین به وسیله ی وضع برخی مقررات و محدودیت ها در رابطه با سرمایه گذاری های مشترک، ورود سرمایه ی خارجی و مجوزهای اداری شرکت های آمریکایی را مجبور می کند که تکنولوژی های خود را به چین منتقل کنند اما حقیقت این است که هیچ ماده قانونی ای در این مقررات وجود ندارد که مستلزم انتقال اجباری فناوری ها به چین باشد''. به گفته ی وی ''آمریکا بدون حتی یک مدرک که ثابت کننده ی مواضع خود باشد فرض را بر گناهکار بودن چین گرفته''‌ است.

باید خاطر نشان گردد که به گفته ی حقوق دانان بین المللی آمریکا از سازمان تجارت جهانی خواسته است که از اعمال تعرفه های جدید تجاری خود علیه چین ذیل قوانین این نهاد حمایت کند و این در حالی است که چین به کلی اعمال تعرفه علیه آمریکا را قبول نداشته و از نهاد حل اختلاف سازمان تجارت جهانی خواسته که علیه آمریکا مداخله کرده و اقدامات این کشور را متوقف نماید.

همچنین، ذکر این نکته لازم است که بر اساس قوانین سازمان تجارت جهانی در صورتی که اختلافات ظرف ۶۰ روز به طور مسالمت آمیز حل و فصل نشود شاکیان می توانند از یک هیات متشکل از متخصصان موضوع مورد اختلاف درخواست آغاز روند حقوقی قضاوت بر روی پرونده را آغاز کنند. تا کنون آمریکا روند قضایی پرونده ی مزبور را آغاز نکرده اما چین ممکن است که در جلسه ماه آینده ی سازمان تجارت جهانی نسبت به طرح پرونده ی حقوقی اقدام نماید.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟