رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: برای واگذاری شرکت هایی مانند هواپیمایی جمهوری اسلامی مذاکرات آن با خریدار صورت گرفته بود و تا مرحله مزایده پیش رفته بودیم ولی جلوی آن گرفته شد.
به گزارش تسنیم، عبدالله پوری حسینی درباره چالشهای سازمان خصوصیسازی گفت: در بعضی از کشور ها سازمان خصوصی از دولت مستقل است و باید دولت را کوچکتر و بخش خصوصی را بزرگتر کنیم.
او گفت: در حال حاضر ما بخشی از دولت هستیم و اگر واحدای را بخواهیم واگذار کنیم باید به تصمیم هیات وزیران صورت گیرد و در برخی موارد شاهد مخالفت وزیران با واگذاری شرکت های تابع هستیم.
پوری حسینی با تأکید بر اینکه بخش خصوصی واقعی در کشور مظلوم است افزود: دولت نباید در فعالیتهای اقتصادی تصدیگری کند و باید اجازه داد بخش خصوصی در کشور فعال شود.
او با اشاره به اینکه در اجرای واگذاری ها سلیقه ای عمل می شود، گفت: شرکت های مانند هواپیمایی جمهوری اسلامی که مذاکرات آن با خریدار صورت گرفته بود و تا مرحله مزایده پیش رفته بودیم ولی جلوی آن گرفته شد.
رئیس کل سازمان خصوصی سازی درباره شرایط واگذاری گفت: کاهش سه درصدی نرخ فروش اقساطی تا 11 درصد و افزایش مدت بازپرداخت از جمله مشوق های دولت برای واگذاری بنگاه های دولتی است.
او گفت: ما بعنوان یک سازمان دولتی تحت نظارت دستگاهای نظارتی هستیم و گاهی این نظارت ها ما را از اهداف خود دور می کنند.
پوری حسینی گفت: تا کنون سازمان خصوصی سازی از سوی هیچ نهاد نظارتی محکوم نشده است و ما از سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات گلایه ای نداریم.
او درباره آخرین آمار از وضعیت خصوصی سازی افزود: در طول 12 سال فعالیت سازمان خصوصی سازی 1992 بنگاه در لیست واگذاری قرار گرفت که از این تعداد بخشی ورشکست، ادغام و یا از لیست خارج شدند.
رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: ازبین 1516 بنگاه فقط 196 بنگاه به صورت رقابتی و رد دیون واگذار شده است.
او گفت: از سال 1380 تا 1392 فقط 13 درصد از شرکت های کنترلی فرخته شده بود که در 5 سال گذشته این آمار 2 برابر و نزدیک به 27 درصد رسیده است.
پوری حسینی گفت: حدود 627 بنگاه برای واگذاری باقی مانده است و سازمان خصوصی سازی مکلف به قیمت گذاری و واگذاری آنها است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.