کاهش قیمت نفت با افزایش تولید عربستان و جنگ تجاری میان چین و آمریکا

در روز جمعه، قیمت نفت آمریکا نسبت به قیمت بسته شده در روز گذشته کاهش یافت. دلایل کاهش قیمت نفت در روز جاری افزایش تولید عربستان سعودی و تنش تجاری میان آمریکا و چین گزارش شده است.با این حال وقفه احتمالی در صادرات نفت ایران و سایر تولیدکنندگان خاورمیانه موجب شده است تا قیمت نفت کاهش بسیاری نداشته باشد.
کد خبر: ۸۱۴۱۰۵
|
۱۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۲ 06 July 2018
|
4038 بازدید

کاهش قیمت نفت با افزایش تولید عربستان و جنگ تجاری میان چین و آمریکادر روز جمعه، قیمت نفت آمریکا نسبت به قیمت بسته شده در روز گذشته کاهش یافت. دلایل کاهش قیمت نفت در روز جاری افزایش تولید عربستان سعودی و تنش تجاری میان آمریکا و چین گزارش شده است.با این حال وقفه احتمالی در صادرات نفت ایران و سایر تولیدکنندگان خاورمیانه موجب شده است تا قیمت نفت کاهش بسیاری نداشته باشد.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از رویترز، امروز قیمت آتی نفت خام برنت نسبت به قیمت بسته شده در اواخر روز گذشته ۱۹ سنت کاهش یافت و ۷۷.۲۰ دلار در بازار معامله شد. همچنین، معاملۀ آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با کاهش ۲ سنتی، بشکه ای ۷۲.۹۲ دلار صورت گرفت.

منابع خبری اوپک گفته اند که عربستان سعودی به عنوان بزرگترین تولیدکننده سازمان کشور های صادر کننده نفت، به این سازمان گزارش داده که تولیدش در ماه گذشته روازنه ۵۰۰ هزار بشکه نفت افزایش داشته است. این افزایش تولید می تواند نشانه ای از پاسخ ریاض به درخواست های مکرر آمریکا برای جبران کاهش تولید ها و پایین آوردن قیمت نفت باشد.

از سوی دیگر، در روز جمعه و با فرا رسیدن مهلت مقرر، تعرفه های ایالات متحده بر روی حدود 34 میلیارد دلار واردات چینی اعمال شده است و پکن قول داده که بلافاصله به نوعی به این اقدام آمریکا پاسخ دهد. این امر، بزرگترین اقتصادهای جهان را در مسیر منازعه تجاری تمام عیاری قرار داده است.

نوربرت روکر، رئیس تحقیقاتی جولیوس بائر، گفت: "بازار نفت در دست سیاست های جهانی است... واکنش چین در وهله اول شامل حال کالاهای کشاورزی و در وهله دوم احتمالا شامل نفت و نفت خام می شود."

این در حالی است که در روز های گذشته ترامپ بارها سازمان کشور های صادر کننده نفت را به بالا بردن قیمت نفت متهم کرده و از این سازمان خواسته است به پایین آوردن قیمت نفت کمک کند.

اوپک و همپیمانان غیرعضو با هدف کاهش مازاد عرضه نفت در بازار و افزایش قیمت این محصول، از سال ۲۰۱۷ اقدام به کاهش تولید نفت به میزان ۱.۸ میلیون بشکه در روز کرده اند.

افزایش قیمت نفت می تواند دردسر سیاسی بزرگی برای دونالد ترامپ در انتخابات پیش رو در ماه نوامبر باشد، چراکه این امر در تقابل با ادعاهای جمهوری خواهان مبنی بر کمک کاهش مالیات و عقبگرد از مقررات فدرال، بر رشد اقتصادی خواهد بود. از دلایل اصلی گران شدن نفت، مشکلات تولید  کشور های لیبی، ونزوئلا و آنگولا و همچنین اعمال تحریم های آمریکا عیله ایران و احتمال وقفه در صادرات نفت ایران است. دونالد ترامپ، در ماه می اعلام کرد که دولت او از  توافق "ناقصی" که بین ایران و شش قدرت جهانی در ژوئیه 2015، با هدف مهار قابلیت های هسته ای تهران در ازای لغو برخی از تحریم ها صورت گرفته بود، خارج می شود و دستور داد که تحریم های علیه تهران که تحت توافق برجام به حالت تعلیق درآمده اند، دوباره اعمال شود.

همچنین، در آمریکای شمالی مشکلات فنی موجب کاهش عرضه روزانه نزدیک به ۳۶۰ هزار بشکه نفت از سوی شرکت سینکرود کانادا شده و انتظار می رود این توقف عرضه حداقل تا پایان ماه جولای ادامه داشته باشد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟