واژگونی مینی‌بوس يك كشته بر جا گذاشت

کد خبر: ۸۱۴۵۵۲
|
۱۷ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۲ 08 July 2018
|
1844 بازدید

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان گلستان از كشته شدن يك نفر و مجروح شدن 13 نفر از سرنشینان یک دستگاه مینی بوس در محور خان ببین - تاتار خبر داد.

به گزارش آرمان، سرهنگ علی عبدی گفت: شامگاه جمعه یک دستگاه مینی‌بوس حین تردد در محور خان ببین - تاتار در شهرستان رامیان واژگون شد.

وی گفت: در این سانحه 14نفر از سرنشینان مینی‌بوس به علت مجروحیت توسط نیروهای امادی به بیمارستان منتقل شدند که یکی از آنها در بیمارستان جان خود را از دست می‌دهد؛ همچنین سه نفر از صمدومان در بیمارستان گنبد بستری و بقيه افراد نیز به صورت سرپایی مداوا شدند.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی گلستان، علت این حادثه را عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه به‌دلیل تخطی از سرعت مطمئنه عنوان و تصریح کرد: مداوا روی مجروحان همچنان ادامه دارد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟