شهادت جوان فلسطینی در قدس به ضرب گلوله

کد خبر: ۸۳۵۲۹۱
|
۲۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۱ 19 September 2018
|
2632 بازدید

یک جوان فلسطینی را به ظن انجام عملیات در قدس به شهادت رساندند صهیونیست‌ها، یک جوان فلسطینی را به ظن انجام عملیات در قدس به شهادت رساندند

یک جوان فلسطینی در قدس اشغالی به ضرب گلوله نظامیان رژیم صهیونیستی به شهادت رسید و دلیل این تیراندازی تنها مشکوک شدن صهیونیست‌ها به وی برای انجام عملیات بوده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «محمد یوسف شعبان علیان» (26 ساله) سه‌شنبه شب (دیشب) در منطقه «باب‌العامود» قدس مورد اصابت تیر نظامیان رژیم صهیونیستی قرار گرفت و به شهادت رسید.

بر اساس گزارش خبرگزاری «صفا»، محمد از اهالی قلندیا واقع در شمال قدس اشغالی بوده و صهیونیست‌ها مدعی شده‌اند وی قصد انجام عملیات با چاقو داشته است.

شاهدان عینی اعلام کردند نظامیان رژیم صهیونیستی به سمت محمد در نزدیکی بازار «المصراره» شلیک کردند و دلیل این تیراندازی را نفهمید‌ه‌اند.

رژیم صهیونیستی به تیم هلال‌احمر اجازه نداد برای امدادرسانی به محمد نزدیک او شود و وی بر اثر خونریزی شدید به شهادت رسید.

دو روز پیش یک جوان 17 ساله فلسطینی در نزدیکی بیت‌لحم عملیاتی مقاومت انجام داد که طی آن یک صهیونیست کشته شد.

غزه هم دیشب ناآرام بود و در پی درگیری نظامیان رژیم صهیونیستی با جوانان فلسطینی در نزدیکی گذرگاه «بیت حانون» دو فلسطینی شهید و ۱۵ تن دیگر زخمی شدند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟