ایسنا نوشت: فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه با اعلام تدبیر جدید پلیس در خصوص قانونمند کردن رانندگان متخلف گفت: در هنگام ترخیص خودروی متخلفان از پارکینگ پلیس دوره آموزشیای پیش بینی شده است و تاکنون ۵۰ هزار نفر این آموزشها را فرا گرفته اند.
سردار حسین رحیمی در نشست هم اندیشی پلیس با نخبگان فرهنگی اجتماعی و اصحاب رسانه اظهار کرد: پلیس همواره به دنبال بهره مندی از نظرات و پیشنهادات اصحاب رسانه اساتید و نخبگان اجتماعی و فرهنگی است و امیدواریم که هواره شرایط استفاده از این نظرات در اجرای مأموریتهای ما وجود داشته باشد.
رحیمی با بیان اینکه معتقدم استفاده از ظرفیت رسانهها در پیشبرد پلیس به سمت و سوی یک پلیس اجتماعی موثر است گفت: ما باید ارتباطات خوبی با دانشجویان، اساتید دانشگاه و تمامی نخبگان ایجاد کنیم و اگر خدای ناکرده این افراد موضعی نسبت به پلیس دارند باید این موضوع از بین برود.
رئیس پلیس پایتخت با تاکید بر اینکه در پلیس نباید چیزی به نام مأمور و معذور وجود داشته باشد تصریح کرد: ما باید مامور "مسئول" داشته باشیم؛ مأموری که به تعبیر مقام معظم رهبری مجاهد فی سبیل الله است؛ یعنی اگر فردی در سوریه از حرم دفاع می کند در داخل کشور نیز مأمور ما و از مردم دفاع میکند و رهبری نیز تاکید کرده که این افراد حقیقتاً مصداق مجاهد فی سبیل الله هستند.
نماینده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه آموزش یکی از اصلهای مهم در پلیس پایتخت است خاطرنشان کرد: تأکید داریم تا افراد تحت آموزش قرار بگیرند و از ابتدای امسال تاکنون ۱۰ هزار نفر از متصدیان واحدهای صنفی تحت آموزش قرار گرفتند و پروانه و صلاحیت فردی آنان نیز بررسی شد تا پس از آغاز فعالیت صنفی دچار مشکل نشوند.
رحیمی با بیان اینکه در بحث رانندگان متخلف نیز پلیس به آموزش توجه ویژهای دارد گفت: تاکید کردم که رانندگانی که خودرو یا موتورسیکلت شان توقیف میشود، قبل از تحویل گرفتن خودرو تحت آموزش قرار بگیرند که در همین راستا حدود ۵۰ هزار نفر از رانندگان متخلف تحت آموزش قرار گرفتند.
رحیمی از آموزش ۸۰ هزار دانش آموز در نیمه نخست امسال خبر داد و گفت: این دانش آموزان در حوزه مسائل انضباطی و ترافیکی تحت آموزش قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه ما مردم را به عنوان ارزشمندترین سرمایه خود میدانیم افزود: معتقدم که سه بعد امنیت در جامعه وجود دارد: یکی امنیت ذهنی، یکی امنیت عینی و دیگری امنیت نسبی است که امنیت عینی بسیار خوب است و ما حتی در مقایسه با پایتخت بسیاری از کشورهای جهان از امنیت مطلوب تری برخورداریم اما در حوزه امنیت ذهنی مسایلی وجود دارد که باید با کمک رسانهها و دستگاههای مختلف آن را رفع کنیم.
پلیس پایتخت در پایان با تأکید بر اینکه پلیس مخالف شادی مردم و کسب و کار و تجارت آنان نیست گفت: متاسفانه برخی میخواهند اینطور القا کنند که پلیس با این موارد مخالف است اما به هیچ عنوان چنین چیزی صحیح نیست، اتفاقا شرایط را برای فعالیت و شادی مردم فراهم میکنیم و اگر امنیت نباشد نمیتوان چنین مسائلی را انجام داد.
به گفته رحیمی نگاه پلیس به مسائل عاقلانه، عمیق و دقیق است.