رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

دستگیری قاتلان دو زن پس از موبایل قاپی

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری عاملان جنایت منطقه نامجو در کمتر از ۴۸ ساعت خبر داد.
کد خبر: ۸۴۵۷۱۶
|
۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۵ 24 October 2018
|
7025 بازدید

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری عاملان جنایت منطقه نامجو در کمتر از ۴۸ ساعت خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ علی ولیپور گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت : حوالی ساعت ۱۲ روز ۳۰ مهرماه سال جاری وقوع دو فقره جنایت در یک خانه مسکونی به کلانتری ۱۰۶ نامجو اعلام شد ‌که پس از حضور ماموران در محل و با دستور بازپرس ویژه قتل رسیدگی به موضوع به پلیس آگاهی واگذار شد.
وی افزود: با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع قتل عمد و با انجام اقدامات ویژه پلیسی ، دو متهم پرونده بنام های حمید و محمود که هر دو نفر ۳۰ ساله بودند در کمتر از ۱۲ ساعت شناسایی شده و اقدامات برای دستگیری آنها در دستور کار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به متواری شدن متهمین از شهر تهران ، اقدامات برای دستگیری آنها کماکان ادامه داشت تا اینکه سرانجام کارآگاهان پلیس آگاهی تهران اطلاع پیدا کردند که این دو نفر در شهرستان ارومیه به اتهام سرقت گوشی تلفن همراه شهروندان دستگیر شده‌اند.

کوشا خودرو بین متن خبر

به گفته ولیپور گودرزی بلافاصله موضوع با پلیس آگاهی شهرستان ارومیه هماهنگ شد و برابر روال قانونی متهمین برای انجام تحقیقات در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفتند تا پس از انتقال به پلیس آگاهی تهران بزرگ تحقیقات از آنها آغاز شود.

وی افزود: این دو نفر دو خانم ۴۰ و ۲۵ ساله را در داخل یک واحد مسکونی در خیابان شاه مرادی به قتل رسانده بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
کوشا خودرو پایین متن خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟