افزایش نرخ مرغ در بازار

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی از افزایش ۲۰۰ تومانی قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: قیمت این کالا در مراکز خرده فروشی به ۱۱ هزار و ۳۵۰ تومان رسیده است.
کد خبر: ۸۵۴۱۳۶
|
۰۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۰ 23 November 2018
|
2699 بازدید

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی از افزایش ۲۰۰ تومانی قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: قیمت این کالا در مراکز خرده فروشی به ۱۱ هزار و ۳۵۰ تومان رسیده است.

مهدی یوسف خانی در گفتگو با خبرنگار مهر از افزایش ۲۰۰ تومانی قیمت مرغ نسبت به روز چهارشنبه گذشته خبر داد و گفت: قیمت این کالا در مراکز خرده فروشی به کیلویی ۱۱ هزار و ۳۵۰ تومان رسیده است.   

وی اضافه کرد: همچنین قیمت هرکیلوگرم مرغ گرم در عمده فروشی درب کشتارگاه ۱۰ هزار و ۲۵۰ تومان، توزیع درب واحدهای صنفی ۱۰هزار و ۴۵۰  تومان و خرده فروشی مرغ شمال ۱۱ هزار  تومان است. 

یوسف خانی قیمت عمده مرغ کشتار شمال در میدان بهمن  را  ۹ هزار و ۹۵۰ تومان اعلام و اضافه کرد: همچنین قیمت هرکیلوگرم سینه با کتف ۱۹ هزار تومان، سینه بدون کتف ۲۰ هزار تومان و فیله ۲۱ هزار تومان است.

وی ادامه داد: همکاران ما باید توجه کنند  قیمتهای اعلامی فوق نرخ استعلامی بوده و آنها می توانند  با توجه به فاکتور خرید رسمی و با احتساب ۱۰ درصد سود اقدام به فروش کنند. 

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟