تعریف و خداحافظی واعظی و انتقادات تند نوبخت از قاضی‌زاده هاشمی؛

حمایت بیش از حد از پزشکان، کار دست وزیر بهداشت داد/ جدایی قاضی‌زاده از کابینه قطعی است

موضوع آنقدر جدی شد که در خبرها جسته و گریخته اعلام می شد، وزیر بهداشت از کابینه جدا خواهد شد و حتی خبرهایی هم در خصوص رایزنی های صورت گرفته از سوی دولت به منظور پیدا کردن جانشین برای او منتشر شد و جدی ترین آن مربوط به مصاحبه «علی نوبخت حقیقی» رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و برادر رئیس سازمان برنامه بودجه بود که اعلام کرد؛ دولت به او رسما پیشنهاد پذیرش مسئولیت وزارت بهداشت را داده، ولی او نپذیرفته است.
کد خبر: ۸۶۶۰۲۹
|
۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۶ 02 January 2019
|
23771 بازدید
|

اول هفته جاری بود که خبر رسید، «وزیر بهداشت به دلیل اختلافاتی که بر سر بودجه وزارتخانه خود با برخی در دولت دارد، استعفا کرده است.» این موضوع ادامه یافت تا اینکه دوشنبه هفته جاری خبر آمد که «سید حسن قاضی‌زاده هاشمی با حضور در جلسه شورای معاونین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از همکاران خود خداحافظی کرده است.» او پس از این تاریخ دیگر در محل کار خود حاضر نشده است.

به گزارش «تابناک»؛ موضوع آنقدر جدی شد که در خبرها جسته و گریخته اعلام می شد، وزیر بهداشت از کابینه جدا خواهد شد و حتی خبرهایی هم در خصوص رایزنی های صورت گرفته از سوی دولت به منظور پیدا کردن جانشین برای او منتشر شد و جدی ترین آن مربوط به مصاحبه «علی نوبخت حقیقی» رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و برادر رئیس سازمان برنامه بودجه بود که اعلام کرد؛ دولت به او رسما پیشنهاد پذیرش مسئولیت وزارت بهداشت را داده، ولی او نپذیرفته است.

اختلاف سر چیست؟

آنچه در خبرها بود، مربوط به اختلاف سید حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با برخی اعضای دولت در خصوص بودجه این وزارتخانه بود که از قرار معلوم، او آنچه برای مقدورات این وزارتخانه در سال 98 پیش بینی شده، مکفی نمی دانسته و به همین دلیل تا درست شدن این وضعیت از مسئولیتش استعفا کرده، اما از قرار معلوم، قدرت فردی که مخالف با خواسته وزیر بهداشت بوده از او بیشتر است.

هرچند برخی کناره گیری وزیر بهداشت از بدنه کابینه را تصمیم انتخاباتی خواندند، انگار موضوع اختلاف نظری جدی بین او و «محمد باقر نوبخت» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه در خصوص بودجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال 98 است. اگر قاضی زاده هاشمی همچنان به استعفا اصرار داشته باشد و بخواهد طرفش از موضعی که در برابر او گرفته کوتاه بیاید، به نظر می رسد باید وزیر بهداشت را بازنده این موضوع دانست و به دنبال نفری که جایگزین او خواهد شد، گشت.

خداحافظی قاضی زاده هاشمی

آنچه امروز هم از سخنان دو فرد ذی نفوذ در دولت یعنی «محمود واعظی» رئیس دفتر رئیس جمهور و «محمدباقر نوبخت» رئیس سازمان برنامه و بودجه» پیدا بود، این است که قاضی زاده هاشمی یا باید شرایط موجود را بپذیرد یا اینکه همچنان باید بر استعفای خود اصرار کند تا در نهایت رئیس جمهور ضمن پذیرش این مسأله به فکر انتخاب فرد جانشین در وزارت بهداشت و درمان بیفتد.

رفتار سیاستمدارانه واعظی هم حقیقت را نپوشاند

البته رئیس دفتر رئیس جمهور در سخنان امروز خود در حاشیه جلسه دولت سعی کرد، سیاستمدارانه تر رفتار کند تا شاید دولت مجبور به یک تغییر اجباری نشود. او گفت: «رئیس جمهور تا این لحظه در برابر پذیرفتن استعفای وزیر بهداشت مقاومت کرده است.»

محمود واعظی با تمجید از اقدامات سید حسن قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: «وزیر بهداشت یکی از وزرای بسیار موفق در دولت یازدهم و دوازدهم است که فعالیت‌های بسیار خوبی داشته‌ و از همه مهم‌تر این که طرح تحول سلامت را به خوبی پیش برده است.»

وی البته از وزیر بهداشت خواسته تا بودجه تعیین شده برای این وزاتخانه را با شرایط فعلی مدیریت کند و در این رابطه گفته: «وزارت بهداشت یک وزارتخانه حساس و مهم است و اداره آن نیاز به مدیریت بالا و بودجه دارد. آقای هاشمی اختلاف نظری در رابطه با بودجه وزارت بهداشت دارد و به همین دلیل، استعفای خود را تقدیم رئیس جمهور کرده است. اما رئیس جمهور وی را وزیر بسیار لایق و با عملکرد خوب می داند و به همین دلیل تا الان مقاومت کرده است تا استعفای وی را بپذیرد. تلاش می‌شود با صحبت این مشکل حل شود.»

رئیس دفتر رئیس جمهور در پایان سخنانش به نوعی سخن گفته که با توجه به آن و اصراری که قاضی زاده هاشمی بر اصلاح بودجه وزارتخانه تحت مدیریتش دارد، باید او را یکی از افرادی که دولت را ترک خواهد کرد دانست. او گفته «ما همواره قدر زحمات وزیر بهداشت را می‌دانیم و امیدواریم وی همراه دولت باشد، ولی اگر به هر دلیلی وزیر بهداشت از دولت جدا شد، وی را از سرمایه‌های دولت دانسته و تلاش می‌کنیم از نظراتش استفاده کنیم. به هر حال نظر رئیس جمهور این است که وزیر بهداشت در دولت بماند.»

نوبخت دعوا را علنی کرد

بر خلاف واعظی که تلاش کرده در دعوای قاضی زاده و نوبخت وسط داستان را بگیرد، شاید راهی برای ایجاد آشتی میان طرفین و جلوگیری از یک تغییر اجباری در دولت پیدا شود، دبیر کل حزب اعتدال و توسعه که ریاست سازمان برنامه بودجه را بر عهده دارد، خیلی بی پرده سخن گفته و دلیل قهر قاضی زاده را فاش کرده است.

نوبخت اظهار کرده: «اقدامی که برای آموزش و پرورش و وزارت علوم انجام شد، قابل انجام در دانشگاه‌های علوم پزشکی و مجموعه وزارت بهداشت نیست، چون وزارت بهداشت برای انجام طرح تحول سلامت از الان در برخی از ردیف‌های خود به صورت 110 درصدی اعتبار می‌گیرد و این امکان فراهم نیست تا از سرجمع اعتبارات این وزارت‌خانه برداشت کنیم. از آنجایی که وزارت بهداشت به حد کافی مشکل دارد و بدهکار است، نمی‌توانیم مانند دستگاه‌های دیگر از دو ردیفی که برداشت شده، برداشت کنیم.»

محمدباقر نوبخت با تأکید بر این که در حال حاضر اولویت وزارت بهداشت پرداخت بدهی‌هایش است، تصریح کرد: ‌بر اساس مستندات تاکنون سه هزار میلیارد تومان بر اساس تبصره 5 اسناد خزانه در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته تا این وزارت خانه بدهی‌های خود را پرداخت کند. حال این که پرداخت بدهی بازنشستگان در دستور کار باشد یا بدهی شرکت‌های دارویی و داروخانه‌ها، وزارت بهداشت پرداخت بدهی شرکت‌های دارویی و داروخانه‌ها را در اولویت خود قرار داد.

وی ادامه داد:‌ وزارت بهداشت همچنان با وجود ردیف‌های اعتباری که پرداخت شده آنقدر بدهکار است که ما مجبور شدیم از مقام معظم رهبری درخواست کنیم تا 500 میلیون یورو از صندوق توسعه ملی برداشت نماییم تا این وزارت خانه بتواند بدهی خود به شرکت‌های دارویی را پرداخت کند.

وی خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت مضاف بر ردیف‌های اصلی که در قانون وجود دارد، 3 هزار میلیارد تومان نیز به صورت علی الحساب برای پرداخت به شرکت‌های دارویی و داروخانه‌ها گرفته که چنین مجوزی برای این کار وجود نداشته است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت مضاف بر ردیف‌های اصلی که در قانون وجود دارد، ۳ هزار میلیارد تومان نیز علی الحساب برای پرداخت به شرکت‌های دارویی و داروخانه‌ها گرفته، در حالی‌که در آن زمان مجوزی برای این کار وجود نداشت.

نوبخت گفت: اکنون این پرسش مطرح است که علت اینکه وزارت بهداشت همچنان بدهی به بار می‌آورد، آن است که سازمان برنامه و بودجه تخصیص‌های سال قبل را انجام نداده؟ این در حالی است، برای آنکه وزارت بهداشت طرح تحول سلامت را که طرحی بسیار مهم برای دولت است انجام می‌دهد، به دلیل آنکه برای وزیر محترم استرسی حاصل نشود کار ویژه‌ای انجام شده که برای هیچ دستگاه دیگری انجام نشده و آن این است که در آغاز هر سال با وزیر محترم در جلسه‌ای می‌نشینیم و به ایشان می‌گوییم که در سال پیش رو چه میزان اعتبار دارد و متعهد به پرداخت این اعتبار می‌شویم تا ایشان در حد این مقدار اعتبارات برنامه ریزی کنند.

وی با بیان این‌که «کشور ما با وجود اینکه ثروتمند است اما همواره دچار مشکلات مالی است» اظهار کرد: با وجود همه این مشکلات برای آن‌که بعدا به وزارت بهداشت نگوییم که منابع پیش بینی شده برای شما حاصل نشد و ما نیز نمی‌توانیم آن را پرداخت کنیم، هر ساله توافقی با این وزارتخانه انجام می‌دهیم و تعهداتی برای خود تعیین می‌کنیم؛ همه این تعهدات حتی اگر در پایان سال به دلیل مضایق خزانه امکان پرداخت نداشته باشد، سال بعد از محل تن خواه این رقم جبران می‌شود. کما اینکه در ابتدای سال ۹۷ به دلیل آنکه نتوانستیم برخی از تعهدات سال ۹۶ را انجام دهیم، از محل منابع مختلف به عنوان مسئول سازمان برنامه و بودجه این اعتبار تأمین و در اختیار دستگاه قرار گرفت.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با تأکید بر این‌که «بدهی‌های وزارت بهداشت به دلیل عدم عمل به تعهدات از سوی سازمان برنامه و بودجه نیست» گفت: تردیدی در دلسوزی مدیران و مسئولان وزارت بهداشت برای خدمت به مردم وجود ندارد اما سؤال من این است که اعتبار رمان‌هایی که روزهای پنجشنبه در قالب افتتاح بیمارستان، درمانگاه و ... پاره می‌شود از کجا تأمین می‌شود؟ آیا اگر سازمان برنامه و بودجه به موقع پشتیبانی نکند این اتفاقات می‌افتد؟

نوبخت با بیان این‌که «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۳۰۰۰ میلیارد تومان را که به صورت علی الحساب از سازمان برنامه و بودجه گرفته به این سازمان بازگرداند» تأکید کرد: من به عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه باید اعتبار مربوط به طرح‌های عمرانی را پرداخت کنم و همه بدانند که من تحت هیچ شرایطی از این موضوع گذشت نخواهم کرد.

وی با تأکید بر این‌که «می‌شود با همین اعتبارات موجود نیز به گونه‌ای عمل کرد که بدهی بالا نیاورد»، گفت: گرچه قرار است از طرح تحول سلامت استفاده کنیم، قرارمان این نیست که هر کس هر جور کسالت دارد، بدون داشتن هیچ راهنمایی مسأله را حل کنیم یا اینکه بدون پیگیری نظام ارجاع و پرونده‌های الکترونیکی عمل کنیم بلکه همه این موارد را باید اصلاح ساختار کنیم. بسیاری از دلسوزان نیز در ابتدا نگران آن بودند که این گونه که ما پیش می‌رویم در میانه راه کم می‌آوریم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان این‌که «سازمان برنامه و بودجه باید به همه دستگاه‌ها جواب دهد»، ادامه داد: عده‌ای از نظر سیاسی به دنبال آن نروند که بگویند علت ناراحتی وزیری آن است که مقداری که پول می‌خواهد را به او نداده‌ایم. چرا که ما آنقدر پول نداریم که به او بدهیم؛ همین الان سازمان برنامه و بودجه باید دفاع را پشتیبانی کند، پرداخت‌های مختلف را بپردازد و آیا گندم کاران حق ندارند که مانند بازنشستگان دریافتی خود را دریافت کنند.

نوبخت ادامه داد: در حال حاضر پرونده‌های بسیاری برای تخصیص روی میز خزانه وزارت اقتصاد قرار دارد اما اینکه گفته شود به من پول دهید تا کاری را انجام دهم اینگونه نیست. ما به شما می‌گوییم که به مقدار معینی پول دارید که باید آن را مدیریت کنید. اینکه ما مشکلاتی را که باید از طریق اصلاح برطرف کنیم به گردن دیگری بیندازیم کار صحیحی نیست. من هم می‌توانم در جمع بازنشستگان حاضر شوم و بگویم که به شما پولی داده نشده و اگر هم الان بدهند این میزان نمی‌تواند به اندازه گذشته باشد و دستمالی هم از جیبم در بیاورم و اشک گوشه چشمم را پاک کنم. چگونه است که مشکلات بازنشستگان دستگاه دیگری حل شده اما مشکلات بازنشستگان یک دستگاه حل نشده؟ آیا می‌خواهید بگویید ما نسبت به آنچه در وزارت بهداشت انجام می‌شود مضایقه داریم و نسبت به دستگاه‌های دیگر پرداخت‌ها را انجام می‌دهیم اصلا این گونه نیست.

با در نظر گرفتن سخنان محمود واعظی و انتقادات صریح نوبخت از سید حسن قاضی زاده هاشمی و وزارت بهداشت و البته اصراری که وزیر بهداشت بر اصلاح رویه بودجه ای در نظر گرفته شده پیرامون وزارتخانه متبوعش دارد، طبیعی است که باید او را یکی از نفرات جدا شده از دولت دانست و به دنبال فردی که احتمالا به زودی به عنوان سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا وزیر پیشنهادی این وزاتخانه به مجلس خواهد بود، گشت.

پزشکان هم بخشی از مشکلات را به دوش بکشند

اما طبیعی است به اذعان بسیاری از کارشناسان حتی در بدنه پزشکان طرح «تحول سلامت» علاوه بر اینکه منابع بسیاری را مورد استفاده قرار داد، در بخش هایی با ضعف های جدی مواجه بود که باید بازنگری می شد. از طرف دیگر، وقتی کشور با این همه مشکل ناشی از تحریم و افزایش قیمت کالاها و خدمات مواجه شده، چرا نباید در هزینه ها صرفه جویی کرد و بدنه پزشکان را هم رده سایر مردمی که تحت فشارهای شدید اقتصادی هستند، دید؟

حالا که مردم از ناحیه این فشارهای اقتصادی دچار مشکلات بسیاری حتی در معیشت خود شده اند، چرا نباید بخشی از جامعه نظیر پزشکان همپای سایر مردم این مشکلات را تحمل کند. همین الان هم خدمات پزشکی آنقدر برای مردم پرهزینه است که بخشی هایی از جامعه ناتوان از پرداخت چنین هزینه هایی در برخی بیماری های عادی خود درمانی می کنند؛ لذا بهتر است بخشی از فشار بودجه ای و مشکلات اقتصادی را جامعه پزشکان نیز به دوش بکشند.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۲۰۱
انتشار یافته: ۱۱۰
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۲۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
کاش روشنگری می شده که با چه رتبه و سهمیه ای به دانشگاه رفته و تا اینجا بالا کشیده شده تا همه مردم ایران متوجه بشوند چرا وضع کشور با این سیستم سهمیه غیر علمی دانشگاهی به اینجا رسیده
پاسخ ها
حق گو
| Netherlands |
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
رویه ضد پزشک تابناک رو درک نمی کنم
اما روی سخنم با برخی هم وطنان حسود هست که چشم دیدن پزشک رو ندارن
بله هم وطن پزشک خونش رنگین تره. چرا چون زحمت کشیده. چون وجودش از توی بیکار ارزشمند تره
سقف خاسته هاش هم شاید نهایت آرزوی شما باشه. پس وقتی یه پزشک میگه حقوقم کمه شما خودت رو با اون مقایسه نکن. برای یک پزشک متخصص 30 تومن یه توهینه . درک کن

تابناک درج کن. بین این همه کامنت ضد پزشک یکی دو تا کامنت در حمایت در پزشک باشه
مهدیس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
حق گو امیدوارم هرگز هرگز گذرم به پزشکانی چون شما که خونتان رنگین تر از بقیه هست که مفید تر از مای بیکار هستید نخوره ..آدم بمیرد بهتر از درمان به دست شماست ..فقط امیدوارم شما هم مثل آدم مستاصل و درمانده ایی که در خرج زندگی عادیش میمونه یکروزی کاسه چکنم دستت بگیری ..از خداوند. منان هم میخام که کمک کنه این درآمد ناچیز ملت برای دوا و دکتر نره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
از پاسخ این ذوستمان نیت پزشک ها مشخص میشود که به 30-40 ملیون هم می گوینذ پول خورد.تازه این یکی ار نتابع درآمذشان است.پزشک متخصصی که در اصفهان محاگمه شده 30 ملیارد به پزشکان دیگر رشوه داذه تا جنس تقلبی به مردم قالب کنند.تازه مالیات هم نمی دهند و توقع درآمد چند ده ملیاردی برای زد و بند بین خودشان و چاپیذن ملت ذارند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
دوست عزیزی که اسم خودت رو گذاشتی حق گو. یه سوال از شما دارم: فقط پزشکان هستند که خونشون رنگین تره و بیشتر زحمت کشیدند؟ بقیه بیکار بودن همه عمرشون؟ اساتید دانشگاه ها که حد اقل به اندازه ی یک پزشک متخصص سالهای عمرشون رو صرف تحصیل کردند مستحق توجه نیستند؟ هزینه ی ۳۰ هزار تومانی برای معاینه یک بیمار که در بهترین شرایط حدود ده دقیقه طول میکشه برای ایشان توهین هست و حقوق ۱۵ هزار تومانی برای یک ساعت تدریس یه استاد دانشگاه، احترام؟ مشکل اونجاست که اکثریت قریب به اتفاق این قشر خودشون رو تافته جدا بافته میدونن و به خودشون این حق رو میدن که از همه عالم و آدم طلبکار باشند. حقوق یک عضو هیات علمی وزارت بهداشت چرا باید دو برابر حقوق یک استاد همرده وزارت علوم باشه؟ (تازه این جدا از بحث کارانه ها هم هست و فقط حقوق دریافتی ثابتشون هست) ای کاش این نظر هم تایید بشه تا ادمهای منصف بتونند نظر مخالف این دوست عزیز را هم بخونند و خودشون قضاوت کنند!
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
اگر کمی صداقت و شفافیت بود این مقامات باید بفرمایند با چه رتبه ای به دانشگاه پزشکی یا اقتصاد راه یافتند تا مردم بدانند که با چه کسانی طرف هستند که حق بسیاری از جوانان مستعد و درس خوان را گرفتند تا به تخصص و مقامات بالا برسند. مانند ان شخصی که در دانشگاه پدرش رتبه اول و بورس و رانت تحصیلی خارج از کشور را گرفته و عکس برگزاری مراسم کریسمس را حتی سنتی تر از خانواده های مذهبی مسیحی در امریکا بر گزار می کنند و به ریش ان دانشجویانی مستعد که توسط پدرش صلاحیت انها رد شده می خندد. اگر قرار بود حق به حقدار برسد این دکتر های فله ای و بورسیه های رانتی حتی ندرتا می توانستند به دانشگاه راه پیدا کنند چه برسد که تخصص بگیرند و ادعا مدیریت و وزارت داشته باشند. اگر مردم ایران می بیینند که هر طرف که نگاه می کنند مشکلات و نا بسامانیها هست به خاطر این تبعیض محض است و حالا ان مدیران رانتی با بی سوادی و نمرات ده و زیر ده دیپلم به صرف تظاهر به دینداری و خودی بودن به مدیریت بالای مملکت رسیدند و نسلها طول می کشد از شر این مدیران بی سواد اما متظاهر خلاص شویم. تازه فرزندان خود را به همان روش دارند برای نسلهای بعد بالا می کشند
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
متاسفانه اصلا نمی توان باور کرد که در ایران مسایل بسیار بدیهی برای خیل بزرگی از نه تنها مردم عادی بلکه حتی برای بسیاری از به ظاهر کارشناسان غیر قابل درک است! فقط کافی است به نمونها اشاره کنیم:

1- همین بیمه سلامت . الان بیمه درمانی بزرگترین مشکل بودجه پیشرفته ترین و مرفه ترین کشورهای دنیا هست. نمونه ان همین اوباما کر در امریکا به عنوان ثروتمند ترین کشور دنیا که ده سال است دعوی روز بودجه ریزان است انوقت چطور ما وزیری داریم که در اقتصاد رکود زده ایران که از مشکلات بسیار سنگین ساختاری و رشد پایین رنج می برد بیمه ای را به بودجه و در نتیجه اقتصاد ایران و در نهایت از ناحیه کسر بودجه به جیب همه مردم ایران تحمیل می کند که حالا نتیجه انرا دارید می بینید؟ غیر از بدسوادی کارشناسی که خود ناشی از بدسوادی و عدم شایسته سالاری علمی در زمان تحصیل و بعد مدیریت است؟

2- نمونه دیگر وقتی اقای طیب نیا در دور اول اقای روحانی می اید و می فرماید نرخ سود بانکی را در کشوری که سالهاست از رشد منفی و یا صفر برخوردار است باید به 25 درصد برسد یا می رساند بر چه اساسی این کار را می کند. وقتی نرخ سود بانکی در پیشرفته ترین کشورها مانند ژاپن صفر یا منفی است و در کشورهای با رشد دو رقمی بسیار موفقیت امیز و سالم بالا مانند چین 4 یا 5 درصد است. چطور می توان انتظار داشت چنین کارشناسی نداند که این یعنی متلاشی کردن سیستم بانکداری و در نهایت اقتصاد ایران و جالب است برخی مردم که نباید هم کارشناس باشند از این سود 25 درصدی خوشحال هستند! نتیجه اینکه برای تامین همین سود 25 درصدی موهوم بانکهای خصوصی از سال 92 و همزمان با این افزایش بصورت تصاعدی از بانک مرکزی اضافه برداشت یا چاپ پول بی پشتوانه داشتند که فقط در مهرماه امسال به رقم دهشتناک ده تریلیون تومن رسیده . یعنی هر ایرانی 45 هزار تومن یارانه در مهر گرفته ولی بانک مرکزی به نیابت از این بانکها از جیب هر ایرانی 125 هزرا تومن بر داشت کرده! ولی ان وزیر اقتصاد الان دقیقا کجاست که پاسخگو باشد. جالبش ان است که رئیس کنونی بانک مرکزی و وزیر اقتصاد کنونی باز به دنبال تثبیت و عادی جلوه دادن اقتصاد و تورم و نرخ ارز در چنین اقتصادی هستند!

3- چگونه می توان تببین کرد که در اقتصادی که حجم تولید ملی ان در شش سال گذشته نه تنها افزایش نیافته بلکه ثابت مانده و درامد نفتی ان کاهش یافته ولی نقدینگی ریالی ان تا چهار برابر افزایش یافته مردم و مسئولین ان انتظار دارند نرخ دلار به عنوان ارز شاخص خارجی در حد همان شش سال پیش باقی بماند؟ کدام جادو کارشناسی یا علم تخدیر افکار می تواند چنین افکاری را ایجاد کند؟

4- در مورد برجام. در کدام مبحث و علم سیاست خارجی برجام قرار داد است؟! شما اصلا می دانید که برجام نه تنها قرار داد نیست بلکه قولنامه و تفاهم نامه و حتی موافقتنامه هم نیست! سندی که در سرتاسر ان حتی یک امضا هم نیست در دنیا کاغذ باطله ای بیش نیست. این نهایت سادگی و بی دانشی تیم سیاست خارجی ما بود که برجام را به عنوان سند چند جانبه به ملت ایران معرفی کرد. اطمینان داشته باشید اگر در سرتاسر این سند حتی یک امضا از سوی هر کشور طرف گفتگو بود حتی در حد دربان وزارت خارجه ان کشورها ترامپ هرگز قادر نبود به این سادگی از ان خارج شود. حتی یک امضا!

خلاصه اینکه تا کی ما در ایران می خواهیم تصور کنیم تافته جدا بافته هستیم و اصول علم اقتصاد و سیاست خارجی و داخلی در دنیا بر ما اثر ندارد؟! تا چه زمانی مردم عادی ما خوشحال هستند و انتظار دارند در حالیکه در 50 سالگی بسیار باز نشسته می شوند باید رفاه و وضیعت اقتصادی انها با کشورهایی برابر باشد که سن بازنشستگی بالای 67 سال و میزان بهره وری تا 20 برابر کشور ما هست؟ خلاصه تا کی می خواهیم همش امید این سیستم فشل اموزش عالی کشور باشیم که انقدر سهمیه و رانت علمی در ان بیداد می کند که دکترا مهندسی حمل و نقل ان بحث هاله نور بر بالای سرش را مطرح می کند و یا دکتری حقوق ان از اسکاتلند قادر نیست حتی یک متن و مذاکره ساده انکلیسی انجام دهد؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
اتفاقا همه پزشکان و دانشجویان پزشکی از ایشون دل پری دارن
حالا شما از شغل خبرنگاری ناراحتی و بچگی دوست داشتی پزشک بشی و نشدی دلیل بر تیتر بیخود نیست
کادر وزارت بهداشت ۹۵درصد غیر پزشک هستن.پس بودجه مال همه هست
علی001
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
تا اینجا هر بلایی سر ملت اومده به خاظر ناکارامدی و لابی گری نوبخت هست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
آقای نوبخت اگر فقط یک کار درست انجام داده باشد همین بوده است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
بله بهتر که برود چون کلی پول تو جیب پزشکان ریخت به اسم طرح تحول
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
پزشکان با طرح سلامت جیبشون لبریز شد و دیگه هم قانع نیستند بعضی هاشون هم که مالیات نمیدن!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
ایشون بیشتر نماینده صنفی پزشکان بود تا وزیر بهداشت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
درسته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
الحمدلله یکی از نمادهای ثروت اندوزی از دولت رفت.
اصلا و ابدا از کارهایش راضی نبودیم .
دوران خوش خوشان پزشکانی که فقط پول را میدیدند تمام شد.
خدایا شکر میکنم تو را
از پزشکان باوجدان که در این مدت با مردم همیاری کردند ممنونیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
حقیقتا جیب ملت خالی شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
مشکلت با پزشکا چیه تابناک
وقتی دارو سه برابر شده تجهیزات پزشکی چهار برابر شده توقع داری با همون بودجه سال قبل طرح تحول اجرا بشه همین الانم پزشکا حقوق دو سال قبلشون دریافت نکردن،برو یه سر به پزشکای خانواده تو روستاها بزن ببین چه قدر حقوق می گیرن با سی شبانه روز کار تو روستا،بعید می دونم خودت حاضر باشی بری سی روز تو یه خونه درب داغون بمونی ازش بیرون نیای،بعد دو میلیون بدن بهت باقیشم دو سال بعد ،اگر می خواین همچنان طرح تحول بمونه باید هزینه کرد وگرنه باید فشار بیشتر به مردم بیاد، من تو استعفای وزیر چیزی جز خدمت به مردم نمی بینم علت ربط دادنش به حمایت از پزشکارو چیزی جز عقده گشایی نمی بینم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
آفرین بر شما
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
مشکل دستمزد غیرمتعارف است
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟