مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بسیاری از افراد گمان میکنند که افزایش دانشجویان خارجی در کشور، ظرفیت تحصیل و بازارکار جوانان ما را اشباع میکند، درحالیکه این چنین نیست و دانشجویان خارجی این دانشگاه ملزم هستند پس پایان دوره تحصیل خود به کشورشان بازگردند و اجازه کار و فعالیت در ایران را ندارند.
به گزارش ایسنا، سیامک زارعی قنواتی امروز در نشست مشترک با مسئولان دانشگاههای "العمید" و "الکفیر" عراق که در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امروز ما شاهد حضور هیات بلند پایه از دانشگاه های العمید و الکفیر منتسب به عتبه مقدس عباسیه عراق به منظور توسعه روابط علمی و آموزشی در حوزه پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بودیم.
وی افزود: با توجه به محدودیتهایی که عراق در سال های اخیر به خاطر وقوع جنگ روبه رو بوده است، آنها مایل هستند برای ارتقای کمی و کیفی دانشگاههای خود در حوزه پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه راه اندازی رشتههای تخصصی و آموزش های جدید به دانشجویانشان کمک بگیرند. بر اساس آماری که در این نشست ارائه شده، تعداد دانشجویان در دانشگاههای پزشکی عراق به ۴ تا ۵ هزار نفر میرسد و آنان در رشتههای مختلفی از جمله پزشکی عمومی، دندان پزشکی و پرستاری ورود یافتهاند که پیشرفت خوبی برای این کشور محسوب می شود.
مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اعلام اینکه تعداد بسیاری از دانشجویان عراقی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال تحصیل هستند، عنوان کرد: دانشجویان پذیرفته شده در این دانشگاه دارای سطح علمی بالایی هستند و غربال شدهاند و به صورت شهریه پرداز جذب می شوند تا کیفیت تحصیلی ما خدشه دار نشود.
زارعی قنواتی با تاکید بر اینکه دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ملزم هستند پس پایان دوره تحصیل خود به کشورشان بازگردند و اجازه کار و فعالیت در ایران را ندارند، اضافه کرد: هیچگاه پذیرش دانشجویان خارجی وارد ظرفیت جذب دانشجویان ایرانی نمیشود و علاوه برآن با هزینه هایی که پرداخت می کنند به بهبود زیستگاههای تحصیلی کشور کمک می کنند.
وی خاطرنشان کرد: جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه موجب بهبود تعاملات و افزایش نفوذ ایران در کشورهای منطقه خواهد شد و علاوه بر ارزآوری، لطمهای به تحصیل و اشتغال جوانان ما ندارد و از طرفی به آموزش کادر متخصص و فوق تخصصی کشورهای همسایه کمک میکند.
مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: گسترش روابط علمی و پژوهشی بین دانشگاه علوم پزشکی مشهد و عراق باعث افزایش حضور اساتید، متخصصان و دانشجویان خارجی شده که به آینده گردشگری سلامت و زیارت مشهد کمک می کند.
زارعی قنواتی با بیان اینکه ایران از نظر تولیدات علمی در دنیا در رتبهی بین ۱۶ تا ۲۰ طبقهبندی میشود و از نظر رشد تولیدات علمی رتبه اول و دوم را داشته است، ادامه داد: رقیبان ایران در حوزه تولیدات علمی در منطقه مثل ترکیه، مصر، روسیه و تایوان رقبای قدری هستند با این وجود کشور ما در اکثر مواقع در خاورمیانه رتبه یک را در این حوزه دارد. این تولیدات علمی در شرایطی اتفاق افتاده که ما در ایران با تحریمها و مشکلات جدی روبرو بوده ایم ولی هیچ یک از مسائل باعث نشده که ما از تلاش در این زمینه دست برداریم.
وی با اشاره به دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، عنوان کرد: ما در دانشگاه علوم پزشکی مشهد آمادگی برگزاری همه رشتههای علوم پزشکی در تمام مقاطع را به صورت ملی و بین المللی داریم.
مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: رتبه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تا رتبه سوم در ایران بهبود یافته است. دانشگاه ما دارای ژورنال های متعددی در تمام رشته های پزشکی است که هم به زبان انگلیسی و هم فارسی ارائه می شود و دانشجویان ایرانی و خارجی میتوانند مطالب خود را در آن چاپ کنند.
زارعی قنواتی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی تایمز نیز حائز رتبه است. این دانشگاه ارتباطات خوبی با یونسکو و سازمان جهانی بهداشت دارد.
مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد خطاب به مسئولان دانشگاههای عراق بیان کرد: ما در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای ورود آموزش پزشکی به بخشهای بالینی، مرکز شبیه سازهای بالینی را با همکاری فدراسیون روسیه ایجاد کردهایم و عراقیها میتوانند در تعاملاتشان با ما از این مرکز استفاده کنند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.