کشف یک حلقه چاه نفتی جدید در آبادان

وزیر نفت از کشف یک چاه جدید در آبادان خبر داد و گفت: این کشف ما را امیدوارتر کرده است و تمام سعی ما اکتشاف در آبادان است.
کد خبر: ۸۷۲۳۶۶
|
۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۴ 23 January 2019
|
5343 بازدید
وزیر نفت از کشف یک چاه جدید در آبادان خبر داد و گفت: این کشف ما را امیدوارتر کرده است و تمام سعی ما اکتشاف در آبادان است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، بیژن نامدار زنگنه در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که میزان تولید نفت کشورمان و همچنین صادرات آن چقدر، است، گفت: قبلا هم این سوال پرسید شده است و گفته‌ام که پاسخ نمی‌دهم، زیرا این علامت دادن به آمریکا است.

وزیر نفت درباره قیمت نفت گفت: قیمت نفت برنت ما ۶۱ دلار است و حدود ۳ الی ۴ دلار کمتر از سبد اوپک است آن هم به دلیل کیفیت است.

وی درباره کشف یک چاه تازه نفت در استان آبادان گفت: روز گذشته در عمق ۳ هزار و ۷۷۷ متری پس از حفاری‌ها ما به نفت رسیدیم که امید‌های زیادی را به ما خواهد داد.

زنگنه ادامه داد: نفت این چاه شیرین است و برآورد ما این است که یک مخزن عظیم است و به موقع هم در این مورد اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: این کشف ما را امیدوارتر کرده است و تمام سعی ما اکتشاف در آبادان است.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟