رئیس مجلس شورای اسلامیبا اشاره به آثار مکتوب درباره دوران سیاه پهلوی گفت: طبق اسناد، ۹۵ درصد مسئولان در رژیم پهلوی فاسد و حدود ۵ درصد سالم بودند، اما دشمن با ابزار رسانهای خود میکوشد آن را وارونه جلوه دهد.
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، دکترعلی لاریجانی امروز در هفتمین نشست سراسری مدیران رسانه ملی با عنوان راهبردهای رسانه ملی در دهه پنجم انقلاب اسلامیگفت: امروز شرایط برای تصمیم گیریهای مهم در کشور تغییر کرده است و باید با شناخت این شرایط گام برداشت.
رئیس مجلس شورای اسلامی یکی از موضوعاتی که رسانه ملی باید در آن قوی و کنشگر ورود کند، فضای مجازی دانست و رویکردهای مهم رسانه ملی در مواجهه با فضای مجازی را برشمرد.
وی با اشاره به جنگ رسانهای و اقتصادی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: آنها سرمایهگذاریهای سنگینی در این زمینه کردهاند که بر هم زدن بازار ارز و سکه در ماههای قبل از جمله عملیات روانی دشمن با ابزار رسانهای خود بود.
لاریجانی با تاکید بر اینکه پرداختن به مسائل کشور در رسانه باید با نگاه درمان آن چالش باشد، گفت: رصد دقیق شرایط و حوادث کشور و ترسیم افقهای روشن از اقداماتی است که رسانه ملی میتواند با ارائه تفسیر و تحلیل و بهرهگیری از دیدگاه صاحب نظران برای حل مسائل چاره اندیشی کند.
رئیس مجلس شورای اسلامیبا اشاره به آثار مکتوب درباره دوران سیاه پهلوی گفت: طبق اسناد، ۹۵ درصد مسئولان در رژیم پهلوی فاسد و حدود ۵ درصد سالم بودند، اما دشمن با ابزار رسانهای خود میکوشد آن را وارونه جلوه دهد.
لاریجانی به برخی چالشهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور پرداخت و فربه شدن دولت را یکی از این چالشها دانست که ۸۵ تا ۹۰ درصد بودجه کشور را به خود اختصاص میدهد.
رئیس مجلس شورای اسلامی بحران آب را یکی دیگر از مشکلاتی خواند که نتیجه استحصال بیش از حد از منابع زیرزمینی است.
وی وضعیت محیط زیست و همچنین پسماندها در تهران و دیگر شهرهای کشور را از دیگر چالشها برشمرد و گفت: اشتغال و بیکاری نیز امری است که از اول تا کنون با فراز و فرود مواجه بوده است. نرخ تورم نیز که معمولا دو رقمیبوده بخشی از مشکلات اساسی و مزمن کشور است.
لاریجانی از تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی به شورای هماهنگی اقتصادی و سران قوا یاد کرد که باید برای حل این مشکلات اصلاحات ساختاری انجام شود.
وی رفع این مشکلات را مستلزم اراده ملی دانست که رسانه ملی برای جلب آن تأثیر به سزایی دارد.
رئیس مجلس شورای اسلامی نقش رسانه ملی را در حل مشکلات کشور همچون نهادهای نظارتی دانست و گفت: رسانه ملی برای طرح و بیان چالشها و کمک به رفع آنها به عنوان سازمانی مردمی نقش مهم و موثری دارد.
وی تأکید کرد: رویکرد ما برای رفع مشکلات باید طبیبانه و برای کمک به حل آنها باشد.
رئیس مجلس با تاکید بر اینکه شناخت مسیر آینده نیز مهم است، خاطرنشان کرد: یکی از دستاوردهای خوب جمهوری اسلامی ایران موضوع مردمسالاری دینی است که دستاورد مهمی است و نباید مخدوش شود.
لاریجانی علاج دولتی بودن اقتصاد را ضروری دانست و گفت: ما کشوری مردمسالار هستیم، اگر به اعتماد عمومی لطمه وارد شود، مسایل اقتصادی و مقولههای دیگر را هم نمیتوان حل کرد بنابر این باید برای جلب اعتماد عمومی تلاش کرد.
وی با اشاره به لزوم دقت نظر در تولید محتوا در حوزه سیاست خارجی گفت: در ۱۳ آبان بحث تحریمهای کامل بود و اطلاعات رسیده بود که میخواستند همه چیز را به هم بریزند، اما در ۱۳ آبان رادیو و تلویزیون خیلی خوب عمل کرد و باعث شد به سلامت از آن دوره گذر کنیم، پس شما بلد هستید و خواهش ما این است که در دیگر شرایط این بلد بودن را تکرار کنید.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رسانه ملی در زنده کردن ۲۲ بهمن سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامیبسیار زیبا کار کرده است، گفت: تلاش دشمن ایجاد فضایی یاس آلود است که آن عظمت را نشان ندهد، اما راهبرد رسانه ملی در این زمینه تحسین برانگیز است.
لاریجانی با ابراز خرسندی از پرداختن به موضوعات گردشگری و صنایع دستی گفت: صنایع دستی از جمله صنایع کوچکی است که با هزینه کم اشتغال زیاد ایجاد میکند و باید به آن پرداخت.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه باید پیامهای مثبت در جامعه تقویت شود، گفت: باید توفیقات در عرصه صادرات، گردشگری و صنایع دستی پررنگ و روی آن کار شود و امیدواری به وجود آید که فضاهای جدید برای کار در حال ایجاد است.
لاریجانی با بیان اینکه باید به مسائل مختلفی، چون سیاست خارجی، مسائل امنیتی و منطقه پرداخت گفت: رسانه ملی یک پای کار است و به فضل خدا وضعیت ملت ایران به سامان خواهد رسید.
رئیس مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد: مردم ایران با روحیه انقلابی و تلاششان از این مرحله نسبتا سخت از انقلاب هم عبور کنند و به سرمنزل مقصود برسند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.