مصرف سرخ‌کردنی‌ها خطر مرگ را در زنان افزایش می‌دهد

کد خبر: ۸۷۳۱۸۷
|
۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۲ 26 January 2019
|
2534 بازدید

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که مصرف غذاهای سرخ‌کردنی خطر مرگ را در زنان افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، متخصصان علوم تغذیه و سلامت در بررسی جدید خود به زنان بالای ۵۰ سال که به طور مرتب از غذاهای سرخ‌کردنی مصرف می‌کنند هشدار دادند که این خوراکی‌ها خطر مرگ را در آنان افزایش می‌دهند.

آنها در مطالعات بسیاری بر این نکته تاکید کرده‌اند که مصرف غذاهای سرخ‌کردنی بر سلامت سیستم قلب و عروق تأثیر گذاشته و خطر دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد.

در این بررسی متخصصان آمریکایی به مطالعه روی تعدادی زن بالای ۵۰ سال پرداخته و دریافتند که افراط در مصرف غذاهای سرخ‌کردنی می‌تواند خطر مرگ ناشی از عوامل مختلف را افزایش دهد.

متخصصان به بررسی اطلاعات ۱۰۶ هزار و ۹۶۶ زن ۵۰ تا ۷۹ ساله در فاصله سال‌های ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ پرداختند و تا سال ۲۰۱۷ به اطلاعات تکمیلی آنان دسترسی داشتند. در مدت زمان انجام مطالعه ۳۱ هزار و ۵۸۸ نفر از این زنان فوت کردند. از میان فوتی‌ها ۹۳۲۰ نفر به دلیل مشکلات قلبی و ۸۳۵۸ نفر بر اثر پیامدهای ناشی از سرطان جان خود را از دست داده‌اند. همچنین ۱۳ هزار و ۸۸۰ نفر بر اثر عوامل دیگر فوت کرده‌اند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، ارزیابی‌های محققان نشان داد بین مصرف مرتب غذاهای سرخ‌کردنی و افزایش خطر مرگ و میر بر اثر عوامل مختلف رابطه‌ای وجود دارد. هرچند خطر مرگ و میر ناشی از مشکلات قلبی بیشتر بوده است. همچنین متخصصان با در نظر گرفتن فاکتورهایی همچون سبک زندگی، کیفیت رژیم غذایی، میزان درآمد و سطح تحصیلات دریافتند خطر مرگ در افرادی که حداقل یک‌بار در روز از غذاهای سرخ‌کردنی مصرف می‌کنند در مقایسه با زنانی که از این نوع غذاها مصرف نمی‌کنند هشت درصد بیشتر است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟