بازداشت ۶۳ عضو داعش در حمله نیروهای دموکراتیک سوریه در رقه

نیروهای دموکراتیک سوریه، ائتلاف نیروهای کرد و عرب مخالف نظام سوریه، در حمله به پناهگاه‌های افراد داعش در رقه ۶۳ نفر از اعضای آن را دستگیر کردند. رقه از سال ۲۰۱۷ تحت کنترل "نیروهای دموکراتیک سوریه" قرار گرفته است.
کد خبر: ۸۷۶۸۰۱
|
۱۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۲ 08 February 2019
|
2047 بازدید

نیروهای دموکراتیک سوریه، ائتلاف نیروهای کرد و عرب مخالف نظام سوریه، در حمله به پناهگاه‌های افراد داعش در رقه ۶۳ نفر از اعضای آن را دستگیر کردند. رقه از سال ۲۰۱۷ تحت کنترل "نیروهای دموکراتیک سوریه" قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، ائتلافی از گروه‌های کرد و عرب وابسته به "نیروهای دموکراتیک سوریه" به پناهگاه‌های افراد داعش در رقه حمله کرده و ۶۳ نفر از اعضای داعش را دستگیر کردند.

گروه مسلح "نیروهای دموکراتیک سوریه" روز پنج‌شنبه اعلام کرد که دستگیرشدگان در رقه "به واحدهای تروریستی فعالی تعلق دارند که مسؤول آشوب و ترور در این شهر هستند".

به نقل از دویچه وله، رقه از سال ۲۰۱۷ زیر کنترل "نیروهای دموکراتیک سوریه" قرار گرفته اما اعضای مسلح داعش گاهی عملیاتی در این شهر انجام می‌دهند.

به گفته "دیده‌بان سوری حقوق بشر"، در میان دستگیرشدگان دست‌کم ۴۸ عضو داعشی وجود دارد. به گفته این نهاد حقوق بشری مستقر در لندن، افرادی از سایر گروه‌های جهادی نیز دستگیر شده‌اند.

"نیروهای دموکراتیک سوریه" ائتلافی از نیروهای کرد و عرب مخالف رژیم سوریه هستند که از سوی آمریکا حمایت می‌شوند و اولین هدف خود را مبارزه با پیکارجویان داعش می‌دانند.

به گفته "دیده‌بان سوری حقوق بشر" از ماه اوت تاکنون در منطقه زیر سلطه "نیروهای دموکراتیک سوریه" در شمال شرقی سوریه دست‌کم ۱۳۵ نفر از افراد این گروه و همچنین ۵۰ نفر غیرنظامی بر اثر حملات داعش کشته شده‌اند.

آخرین بار در ژانویه گذشته طی دو حمله انتحاری در شهر منبج و استان حسکه ۲۴ نفر جان باختند که چهار نفر از آنها نظامیان آمریکایی بودند. داعش مسؤولیت دو حمله یادشده را به عهده گرفت.

از سوی دیگر، سخنگوی جنبش جامعه دموکراتیک، یکی از بزرگترین احزاب کرد در اداره خودمختار در شمال و شمال شرق سوریه تاکید کرد، آنکارا به هر طریق ممکن با هدف ضربه زدن به طرح دموکراسی و تضمین عدم دستیابی کردها به اداره شبه خودمختار در مناطقشان با هر طرفی، به دنبال ورود به مناطق روج‌ آفا و شمال سوریه است.

شفان خابوری، سخنگوی جنبش جامعه دموکراتیک کردهای سوریه در مصاحبه با شبکه "العربیه" گفت، ریاست جمهوری ترکیه درخصوص اظهارات بین‌المللی درباره کردها به هر نحوی که بخواهد عمل می‌کند؛ اگر این اظهارات را متناسب ببیند، با آن هم‌صدا می‌شود و اگر متناسب نبیند از عدم دستیابی به طرحی با طرف‌های بین‌المللی ذی‌ربط درباره این مساله دم می‌زند. این خط مشی‌ای است که آنکارا درخصوص اظهارات مسؤولان آمریکایی درباره کردها در پیش می‌گیرد. هدف ترکیه ورود به مناطق اداره خودمختار کردها در سوریه به هر شکل ممکن است و نیروهای سوریه دموکراتیک همچنان هم‌پیمان نیروهای ائتلاف بین‌المللی ضد داعش به رهبری واشنگتن بوده و خواهند بود.

وی با بیان اینکه تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا درباره خروج نیروهایش از سوریه در ۱۹ دسامبر به نوعی برای کردهای سوریه و کل منطقه نگران کننده شد و ترکیه از این مساله استفاده کرد، افزود، وزارت دفاع آمریکا و چند تن از رهبران سیاسی در وزارت خارجه این کشور و نیز رئیس جمهوری آن اطمینان خاطر داده و اعلام کرده‌اند که از هم‌پیمانان کرد خود در برابر تهدیدهای آنکارا و نقض‌های آن حمایت می‌کنند.

به گفته خابوری، مذاکرات اخیر میان دولت سوریه و گروه‌های کرد هنوز نهایی نشده است.

همزمان با نزدیک شدن نیروهای سوریه دموکراتیک به نابودی داعش در آخرین پایگاه‌های خود در مرزهای سوریه و عراق، ترکیه همواره تهدید می‌کند که علیه نظامیان کرد و هم‌پیمانان داخلی آنها در نیروهای سوریه دموکراتیک دست به حمله زمینی خواهد زد. آنکارا یگان‌های مدافع خلق کرد که هسته اصلی نیروهای سوریه دموکراتیک را تشکیل می‌دهند، تروریست و در امتداد حزب کارگران کردستان می‌داند که از سال ۱۹۸۴ با دولت ترکیه وارد جنگ مسلحانه شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟