طبق آخرین آمار ارائه شده از سوی مرکز ملی بازیهای رایانهای اکنون 28 میلیون گیمر در ایران وجود دارند که در شبانهروز بیش از 40 میلیون ساعت صرف بازیهای رایانهای می کنند که در این بین بیش از هشت میلیون کودک زیر 12 سال، روزانه 13 میلیون ساعت مشغول بازی های رایانه ای هستند.
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، مهدی حدادی؛ فعال در حوزه مطالعات و نقدبازیهای رایانهای، ضمن اعلام این مطلب در نشست کودکان و بازیهای رایانهای افزود: این کودکان روزانه 90 دقیقه مشغول بازی هستند و همین مسئله، حساسیت پرداختن به این موضوع را بیش از گذشته میکند.
صرف روزانه 13 میلیون ساعت برای انجام بازی های رایانه ای از سوی کودکان زیر 12 سال ایرانی می تواند زنگ خطری برای خانواده هاو مسئولان ذی ربط باشد. طبق بررسی های انجام شده، امروز کشور های مختلف برای کاهش آسیب های ناشی از این بازی ها قوانین و مقرراتی وضع کرده اند. مثلا درانگلستان، فروش بازی های رایانه ای به افراد زیر ۱۸ سال ممنوع است و عرضه آن به این گروه سنی صرفا با حضور والدین ودر دست داشتن مدارک شناسایی انجام می شود اما در کشور ما خلأ وجود چنین قوانینی به شدت احساس میشود.
از سوی دیگر، به رغم آن که چندسالی از اجرای نظام رده بندی بازی های رایانهای در کشور می گذرد، طبق اعلام بنیاد ملی بازیهای رایانه ای، بیش از90 درصد خانواده های ایرانی یا از وجود آن بی اطلاع اند یا توجه چندانی به آن ندارند.