معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام نور از رونمایی فاز اول شبکه اطلاعرسانی هوشمند دانشگاه در اوایل سال ۹۸ خبر داد.
به گزارش آنا، از روابط عمومی پیام نور، محمدعلی کریمی با اشاره به راهاندازی فاز اول شبکه اطلاعرسانی هوشمند دانشگاه پیام نور در اوایل سال ۹۸ افزود: این شبکه با رویکرد خدمات اینترنتی به دانشجو در بستر موبایل فعالیت خواهد کرد.
معاون پژوهشی و فناوری در نشست با اعضای هیئت علمی در دانشگاه پیام نور خراسان رضوی بر لزوم استفاده بهینه از ظرفیتهای دانشگاه و ساختارمند شدن آنها تأکید کرد و افزود: تشکیل انجمنهای کارآفرینی دانشجویی از جمله اقدامات مهم معاونتهای فرهنگی و دانشجویی و پژوهش و فناوری با همکاری معاونت فرهنگی است که میتواند در مهارت افزایی دانشجویان نقش ویژهای داشته باشد.
وی تألیف ۶ هزار کتاب توسط اعضای هیئت علمی، تولید ۲ هزار ۵۰۰ عنوان کتاب درسی و برخورداری از ۶ هزار عدد تجهیزات پیشرفته تحقیقاتی در ۳۷۴ مرکز و واحد را بخشی از دستاوردهای دانشگاه پیام نور دانست و با اشاره به کیفیت آموزش و پژوهش در دانشگاه پیام نور افزود: کسب رتبههای ممتاز در آزمونهای استخدامی، رتبههای تک رقمی آزمون وکالت و سهم ۳۰ درصدی فارغالتحصیلان دانشگاه پیام نور در آزمون کارشناسی ارشد خود دلیل محکمی بر کیفی بودن سیستم آموزشی و پژوهشی این دانشگاه است.
وی دانشجو و محتوا محوری را مهمترین مشخصه دانشگاه پیام نور عنوان کرد و اظهار کرد: دانشگاه پیام نور تنها دانشگاهی است که به دلیل آزمونهای متمرکز و یکسان در سراسر کشور همانند یک کنکور سراسری میزان دانش دانشجویان را میآزماید و این ویژگی در هر آزمون درس، در افزایش سطح علمی فارغالتحصیلان این دانشگاه بسیار مؤثر است.
وی اشتغال به کار اکثر دانشجویان دانشگاه پیام نور در کنار تحصیل را از ویژگیهای خاص و بارز این دانشگاه در قیاس با سایر دانشگاهها عنوان کرد و افزود: شیوه آموزش ترکیبی و تلفیقی بدون اجبار حضور مداوم در کلاسهای درس، گزینه بسیار مناسبی در دانشگاه پیام نور است که موجب میشود سهم بالایی از دانشجویان این دانشگاه را شاغلان تشکیل میدهند.
کریمی بر نقش ویژه اعضای هیئت علمی در ارتقای برند علمی و پژوهشی دانشگاه تأکید کرد و گفت: اساتید دانشگاه پیام نور باید ضمن حضور فعال در عرصههای پژوهشی و تحقیقاتی، انگیزه و رغبت مشارکت دانشجویان در این فعالیتها را نیز افزایش دهند .