حجت‌الاسلام پورمحمدی؛

وزیر خارجه شاه که حزب‌اللهی نیست تا از جمهوری اسلامی تعریف کند/ دلیل عصبانیت دولت آمریکا و ترامپ از مردم ایران/ مشکلات وجود دارد و باید برای حل آن چاره‌اندیشی کرد

دبیر کل جامعه روحانیت مبارز، با بیان اینکه احزاب باید نیرو تربیت کنند و در کنار انتقاداتی که دارند، پیشنهادهای خود را برای بهبود وضعیت و اصلاح امور ارائه کنند، گفت: البته توجه داشته باشید صرف بیان انتقاد بدون ارائه پیشنهاد و داشتن عزم برای بهبود و سازندگی مخرب است. حتی اگر انتقادی از دولت وجود دارد، بدون پیش بینی، آینده نگری و راه حل دادن، درست نیست مطرح شود، چون صرف بیان انتقاد آدم را سست، ناامید و تحقیر می کند.
کد خبر: ۸۸۲۱۲۳
|
۱۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۱ 01 March 2019
|
18521 بازدید
|

دبیر کل جامعه روحانیت مبارز با اشاره به آخرین آیه سوره آل عمران، راه رستگاری را در ایستادگی و مقاومت در مقابل سختی ها و مشکلات زندگی خواند و اظهار کرد: در روایات آمده است، وقتی دشمن به دنبال نفوذ و ضربه زدن به یک کشور و جامعه است باید شاهد مقاومت دسته جمعی مردم آن جامعه باشیم.

حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی ـ که در چهارمین مجمع عمومی جمعیت نیک اندیشان ایران اسلامی سخن می گفت ـ با تأکید بر لزوم حفاظت و حراست از مرزهای فیزیکی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... کشور در مقابل دشمنان، افزود: دشمنان این نظام درصددند که فضای اقتصادی کشور را پرنوسان نشان دهند و آن را با مشکل مواجه بسازند. هدف آنها از دنبال کردن این موضوع، ناامید ساختن مردم ما از آینده کشور و زیر سؤال بردن استقلال ماست.

دبیر کل جامعه روحانیت مبارز تصریج کرد: دشمنان نظام تلاش دارند، فضای اجتماعی را متشنج و بخش های مختلف جامعه را تجزیه کنند و همچنین فضای فرهنگی کشور را آلوده سازند. در چنین شرایطی باید علاوه بر توکل به خدا، دسته جمعی در مقابل دشمن ایستادگی کرد.

وزیر خارجه شاه که حزب‌اللهی نیست تا از جمهوری اسلامی تعریف کند/ دلیل عصبانیت دولت آمریکا و ترامپ از مردم ایران/ مشکلات وجود دارد و باید برای حل آن چاره‌اندیشی کرد

وی با بیان اینکه حرکت منسجم سیاسی یک کار ارزشمند و مغتنم است، گفت: احزاب و تشکل ها باید از همه قشرهای جامعه به ویژه نسل نحبه و جوان بهره بگیرند، چون در اوضاع کنونی کشور ما نیازمند تزریق انرژی جدید در بدنه جامعه هستیم و برای حل مشکلات کشور باید از جوانان بهره بگیریم.

بیشتر بخوانید

حجت الاسلام پورمحمدی به انتشار بیانیه «گام دوم» انقلاب که از سوی رهبری تبیین شده است، اشاره کرد و افزود: این موضوع، اقدام ارزشمند و بزرگی است. آقا در این بیانیه اشاره کردند که ما قبلا چه بوده ایم و اکنون چه هستیم، حتی نقاط ضعف و قوت هم در این بیانیه به روشنی مورد اشاره قرار گرفته است، ولی در قیاس با گذشته و اینکه پیش از انقلاب چه بوده ایم و اکنون در کجاییم بسیار مهم است.

وی یادآوری کرد: اکنون دو نسل بعد از ما که دوران انقلاب و جنگ را تجربه کرده ایم، آمده اند که هیچ یک از این دو واقعه را ندیده اند. لذا ما باید واقعیت ها را به آنها منتقل کنیم. الان جوان ما می گوید این چه وضعیتی است که بزرگ ترها هم دارند سؤال و انتقاد می کنند. باید به خوبی اشاره کرد که تمام واقعیت اجتماعی ما آنچه اکنون می بینیم نیست و این فقط بخشی از آن است.

مشاور رئیس قوه قضائیه با ذکر یک مثال در مورد اینکه قبلا چه بوده ایم و اکنون چه هستیم، توضیحاتی داد و افزود: این روزها «اردشیر زاهدی» که پدرش ارتشبد زمان رضا شاه و خود او نیز شوهر خواهر شاه، مدتی وزیر امور خارجه طاغوت، سفیر ایران در انگلستان و در سال های پایانی حکومت پهلوی سفیر ایران در آمریکا بود، به تازگی مصاحبه ای را در «واشنگتن پست» انجام داده است که نکات قابل تاملی را می توان در آن دید.

وی گفت: قطعا اردشیر زاهدی، یک عنصر انقلابی و حزب اللهی نیست، بلکه عضو ارشدی از رژیم طاغوت است. او گفته که مخالفان جمهوری اسلامی اجیر شده دشمنان ملت ایران و مواجب بگیر و مزدور آنها هستند. او از ترامپ، اسرائیل، عربستان، داعش، یمن و ... سخن به میان می آورد و خطاب به خبرنگار رسانه آمریکایی می گوید که چه کسی در این دنیا داعش را سر جایش نشاند؟ مگر غیر از جمهوری اسلامی کسی چنین کاری کرد؟

حجت الاسلام پورمحمدی با اشاره به اینکه اردشیر زاهدی در این مصاحبه خطاب به مصاحبه کننده آمریکایی می گوید که شما در فلسطین، یمن و دیگر نقاط دنیا به راحتی آدم می کشید و جان انسان ها برای تان اهمیت ندارد، عنوان کرد: او همچنین در این مصاحبه می گوید که من به دولت و کشور افتخار می کنم حالا که می بینم امنیت آن حفظ شده، مردمش و جوانانش با سواد شده اند، پشرفت ها حاصل شده، جوانان ایران می توانند کشور را به واسطه تخصصی که کسب کرده اند، اداره کنند و دیگر نیازی به خارجی ها ندارند. پس اینکه چه بوده ایم و چه شده ایم خیلی مهم است.

وی در بخش دیگری از سخنانش خاطر نشان کرد: در این چهل سال خیلی کارها شده و باید دید، چه اتفاقات عظیمی افتاده است. درست است که بخشی از مشکلات حاصل مدیریت های نادرست و بی کفایتی هاست، موفقیت هایی به دست آمده که حاصل تلاش مدیریت ها و مردم است. البته قبول داریم که گرانی ها، برخی مشکلات، کمبود و قصور در وزارتخانه ها، قوه قضائیه و سایر ارکان وجود دارد که باید آنها را رفع کنیم.

وزیر سابق دادگستری تأکید کرد: باید واقعیت ها را مطرح و مشکلات کشور را بدون هرگونه مسامحه ای دنبال کرد. برای بهبود وضعیت کشور و مردم باید در ادامه گام اول انقلاب، گام های دوم و بعدی را برداشت تا وضعیت کشور را بهبود بخشید.

وی با تشریح این موضوع که نگاه ما به مشکلات کشور باید چگونه باشد، ادامه داد: ما مشکلات اجتماعی در کشور داریم، اما از بعد کلان که نگاه می کنیم، کشور و جامعه ای منسجم و خانواده مدار هستیم، در حالی که در دنیا از این بابت مشکلات زیادی وجود دارد. محور بودن خانواده موضوعی مهم است. بیشتر نقاط دنیا در حال بی هویتی و خارج شدن از محور بودن مادران و زنان هستند که این مشکل بزرگی در بعد اجتماعی است.

حجت الاسلام پورمحمدی به مهم ترین دستاورد سیاسی جمهوری اسلامی ایران اشاره و تصریح کرد: نرخ مشارکت مردم ما در انتخابات های مختلف جزو بالاترین نرخ های جهانی است. برای انتخابات شوراها میانگین مشارکت در کشورهای دنیا زیر 40 درصد، برای انتخابات پارلمان زیر 50 و برای ریاست جمهوری زیر 60 درصد است، در حالی که نرخ مشارکت در انتخابات های مختلف در ایران بالای این میانگین هاست و این نشان دهنده نشاط سیاسی جامعه ماست.

 

وزیر خارجه شاه که حزب‌اللهی نیست تا از جمهوری اسلامی تعریف کند/ دلیل عصبانیت دولت آمریکا و ترامپ از مردم ایران/ مشکلات وجود دارد و باید برای حل آن چاره‌اندیشی کرد

وی گفت: فضای بازی برای گفت و گو و نقد در کشور ما وجود دارد. مردم به راحتی رئیس جمهور و دولت را نقد می کنند که در همین جلسه هم شاهد آن بودیم، آیا کسی پس از انتقاد یقه شما را می گیرد؟ شما چهل سال پیش نمی توانستید به پاسبان سر کوچه انتقادی بکنید؟

وزیر پیشین کشور با بیان اینکه امروز هیچکس در دنیا جرأت نمی کند که خلاف نظر و سخن آمریکا اقدامی انجام بدهد، یادآور شد: نه در اروپا و نه در آسیا هیچ یک از کشورها چنین جرأتی ندارند. در جلسه اخیر ترامپ با رهبر کره شمالی او یکباره وسط جلسه بلند می شود و بدون اینکه احترامی برای طرف مذاکره اش قائل باشد، می گوید که مذاکرات بی نتیجه است و جلسه را ترک می کنند. این نشان دهنده استکبار و تکبر آنها در مقابل کشورهای دنیاست.

وی اظهار کرد: امروز ترامپ و دولت آمریکا از مردم ایران عاصی شده اند. آنها می گویند چرا مردم و حکومت ایران ما را تحقیر می کنند. می گویند ما پولدارترین کشور دنیا هستیم و بیشترین نفوذ سیاسی و اقتصادی را در جهان داریم، چرا باید مردم ایران «مرگ بر آمریکا» بگویند؟ چرا به ما «شیطان بزرگ» می گویند؟ مردم ایران افول سیاسی آمریکا را با این رفتارشان رقم زده اند. البته ما در کنار این موضوعات حتما باید به فکر مشکلات مردم باشیم و برای رفع آن تلاش کنیم.

حجت الاسلام پورمحمدی با تأکید بر اینکه اگر می خواهیم وضعیت ایران را بدانیم که در چه شرایطی است، باید از بالا صحنه را دید، افزود: این برای ما سخت است، اما یک راه ساده برای آن می گویم. وقتی ترامپ می خواهد برای ایران تصمیمی بگیرد، با شعار 22 بهمن و صدا و سیما و روزنامه ها تصمیم نمی گیرد. حتی نتانیاهو، اروپا و عمله های آنان در منطقه نیز چنین تصمیم نمی گیرند. اگر می خواهید واقعیت را بدانید، این است که همه آنها از شما (مردم ایران) و آینده شما خیلی نگرانند.

به گفته وی، ما به گذشته خودمان که نگاه می کنیم و دستاوردها را که می نگریم، مشکلات و ضعف های زیادی را داریم، اما به دشمن که نگاه می کنیم متوجه می شویم که ملت ایران تاکنون گام های بلند و موفقی در عرصه های مختلف برداشته است. آنها هم از این نگرانند که ملت ایران می تواند خودش مشکلات را حل کند.

دبیر کل جامعه روحانیت مبارزبا بیان اینکه احزاب باید نیرو تربیت کنند و در کنار انتقاداتی که دارند، پیشنهادهای خود را برای بهبود وضعیت و اصلاح امور ارائه کنند، گفت: البته توجه داشته باشید که صرف بیان انتقاد بدون ارائه پیشنهاد و داشتن عزم برای بهبود و سازندگی مخرب است. حتی اگر انتقادی از دولت وجود دارد، بدون پیش بینی، آینده نگری و راه حل دادن درست نیست مطرح شود، چون صرف بیان انتقاد آدم را سست، ناامید و تحقیر می کند.

وی در پایان به فراز پایانی بیانیه «گام دوم» که رهبر انقلاب آن را نقشه راه ادامه انقلاب و کشور دانسته اند، اشاره و خاطرنشان کرد: ایشان در سطرهای پایانی این بیانیه خطاب به جوانان می گویند، «توصیه من امید و نگاه خوش بینانه به آینده است که بدون آن نمی توان هیچ گامی برداشت.»

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۲
در انتظار بررسی: ۶۶
انتشار یافته: ۷۵
شهروند
|
United States of America
|
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
مدتی هم برای مقاومت تعیین شده یا مادام العمر است ؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
مشکل فعلی کشور ما فساده
فساد در قشر مردم پابرهنه اگر هم باشد اتفاقی نمی افتد
فساد در سطح مسئولین و مدیران است که دارد کمر مردم
را می شکند
ناشناس
| Germany |
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
چند توصیه دوستانه یک فيلسوف افسرده


۱) مدرسه رفتن بی فایده است چون اگه باهوش باشی معلم وقت تو رو تلف
میکنه، اگه خنگ باشی تو وقت معلمو

۲) دنبال پول دویدن بی فایده است، چون اگه بهش نرسی از بقیه بدت میاد اگه
بهش برسی بقیه از تو

۳) عاشق شدن بی فایده است، چون یا تو دل اونو میشکنی یا اون دل تورو یا
دنیا دل هردوتونو

۴) ازدواج کردن بی فایده است، چون قبل از 30 سالگی زوده بعد از 30 سالگی دیر.

۵) بچه دار شدن بی فایده است، چون یا خوب از آب در میاد که از دست بقیه
به عذابه یا بد از آب در میاد که بقیه از دستش به عذابن

۶) پیک نیک رفتن بی فایده است، چون یا بد میگذره که از همون اول حرص
میخوری یا خوش میگذره که موقع برگشتن غصه میخوری

۷) رفاقت با دیگران بی فایده است، چون یا از تو بهترن که نمیخوان
دنبالشون باشی یا ازشون بهتری که نمیخوای دنبالت باشن

۸) دنبال شهرت رفتن بیفایده است، چون تا مشهور نشدی باید زیر پای بقیه رو
خالی کنی ولی وقتی شدی بقیه زیر پای تو رو خالی میکنن

۹) ايميل فرستادن بی فایده است، چون یا خوب مینویسی که مطلبتو به اسم
خودشون میفرستن و حرص میخوری یا بد مینویسی که مطلبتو نمیخونن و حرص
میخوری.
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۳۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
آهاب نعمت

حالا شدی فیلسوف افسرده

افسردگی هم عالمی داره
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۴۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
اردشیر زاهدی از بدترین مهره های رژیم سابق بود

عیاشی های گسترده وی بحدی بود که همسرش از او طلاق گرفت
ناشناس
| Germany |
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
مادام العمر نه فقظ برای ما بلکه برای نسلهای بعد هم هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
اگر ده برابر این هم شکم برخی شکم پرستان را سیر کنید باز یک عده ای غرض دارند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
به همین بهانه سرنایه مملکت رو خرج سوریه عراق کنید ملت هم حق اعتراض ندارن ؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
خرجی که در انجا می شود برای امنیت خودمان است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
نکنه ناقلا خود حاج حسین هستی ، کسی که دبگه کیهان نمیخونه داری دست له دامان تابناک شدی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
درست نظر بده بی ادب ، شکم تو که سیر هست ور حال پرستیدن است نه شکم ملت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
پس معلوم شد که فکرتون منحرف هست کلا
خطاب به۲۳:۱۱
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
از کامنتت معلومه جزو اون دسته ای که شکمشون حسابی از چند جهت سیر شده داداچ دوتا کیک بنداز مام یک صدم تو سیر بشیم قول میدم بیام مثل تو نسخه بپیچم و حرفای تورو بزنم تو دهن مردم
مهدی
|
Germany
|
۱۸:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
این حزب بازی آدم را به زمان شاه می برد!
احزاب باید از بطن جامعه نشئت بگیرند و نه مصنویی ودستوری ساخته شوند.
پاسخ ها
م ح
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
حزب وای نگو بلا بگو ،،بابا شاه به درک واصل شد چهل سال پیش عمری گذشت حالا را درست کن اون اگه حزبلهی نبود خاوری بود مدیران پدیده کارمندان بانک ... وغیره همه حزب الهی بودن باور کن قدری که شیطان خدا رو.پرستش کرد نوح پیامبر نکرد جان من بخیال شاه پیداش نمیشه اگه شد خودم قلم پاشو میشکنم این مردک ،،،بی عرضه روشما الان مملکت و دریاب
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
تشکل حزبی دولتی و دستوری نیست بلکه برگرفته از نظر رای مردم هست
ناشناس
|
Romania
|
۱۸:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
آقای پورمحمدی، نظر شما در مواردی صحیح است، اما در مواردی بنده موافق نیستم. مثلا همین روزنامه قانون یک تیتری زد، بر فرض تیتر به حقی نبود، اما تعطیلش کردن، بالاخره اگر فضای آزاد و بحث و نقد است، پس بگذارید سیاست های منطقه ای خودمان را نقد کنیم. از پیامبر خدا هم سوال میشد و حتی به پیامبر هم در زمان حضورش در میان امت نقد صورت میگرفت که پیامبر پاسخ میداد. پس اینطور نیست که فضا بسته شود

بنده همینجا نقد خودم را عرض میکنم، ما شعارهایی میدهید که اینها برای کشور هزینه است، شعارهایی که در هیچ جای دنیا نمیدهند، این باعث میشه رسانه های غربی چهره ای خشن از ما ترسیم کنند که ما را هم ردیف القاعده و امثال آن قرار میدهند، ما در عمل اهدافی داریم، اهداف را پیگیری کنید، اما دستکم در شعار رعایت کنید، سیاست داشته باشید، اینقدر هرچیزی را فریاد نزنید که باعث بهانه برای تحریم و فشار بر ایران شود. این نظر بنده، حالا ببینم سانسور میشه یا نه
فرهاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
لطفا همه صحبت های منصوب به آقای زاهدی را به طور رسمی منتشر کنید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
از آرشیو تابناک می تونی پیدا کنی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
وقتی همه ژن های خوب رو برگردوندید داخل میشه گفت دارند راست میگویند وگرنه همه حرفا اب در هاون کوبیدنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
مشكااز انجا شروع شد كه مشاغل كليدى دراختيار كسانى قرار گرفت كه تمام هم وغم ورسالت انها اين بود كه ما كماكان بصورت زائده غرب ووابسته به انها باقى بمانيم وهنوز دردولت فعلى جولان ميدهند وبه مردم تلقين ميكنند پول وتكنو لوژى ووابستگى به غرب ميتواند مارا نجات دهد وانها ذلت مارا ميخواهند
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
بابا حالا مییون این همه انتقاد که گوش نمیدید یکی هم تعریف کنه.مگه مشکلی حل میشه.
سراب
|
France
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
مثلن الان اوضاع مملکت گل و بلبله من میشینم پای صحبتهای اردشیر زاهدی بعد میگم ای داد بیداد چقدر پرنوسان شد! اردشیر زاهدی کیه اقا گیرم شاه دیو 3 سر بود بیا برو جولو رانت و اختلاسو و بگیر دوتا کلمست رانت اختلاس تابناک جان یا منتشر نکن یا ناقصش نکن ممنونم همنقدرم تحمل کردی ما رو
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۱:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
احسنت. الآن ما باید خوشحال باشیم که آقای زاهدی از ما تعریف کرده؟
ناشناس
| United States of America |
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
چه توجیهات سیاسی قشنگی . تمام‌منابع سیاسی مسولین کشور شده که فلان کس فلان رییس جمهور و فلان مقام در خارج چی گفته اقا جان چرا این حرف ها را میزنید شما ببین مردم داخل کشور دنبال چی هستند مطالبه مردم در سه اتتخابات گذشته را ندیدی اطهارات زاهدی را دیدی . فریاد مردم را نشنیدی
افرین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
اول اینکه ارثشیر زاهدی داماد شاه میباشد و شپهر خواهرش نیست او شوهر دختر بزرگ شاه از فوزیه است دوم اینکه فکر کنم کلا اشتباه میگویند من خودم سخنانی را با این مضمون از جمشید اموزگار شنیدم راستش چند پقت قبل داشتم میگشتم تو وب!!! دیدم جمشید اموزگار مصاحیه ای داشته گفتم بکذار اینو گوش کنم این از اون ادمهای پرت و پلای که تو دستگاه شاه زیاد پیدا میشدند نبود! حالیشه! با کمال تعجب سخنانی از او شنیدم که انتظارش را نداشتم واقعا نشان داد که اولا خیلی از این مسیولین فعلی کشورمان متعهدتر و وطن پرست تر است بینشش در تحلیل وضعیت ایران واقعا عالی بود او میکفت مگر میشود چند نفر جمع شوند و این حکومت را سرنگون کنند ج ا الان ارتش وسپاه قوی دارد در خیلی زمینه ها پیشرفتهای خوبی شده است درصد باسوادان بخصوص در زنان را با دوره شاه مقایسه کرد و جمعیت را پارامتر قابل توجهی دانست خلاصه گفت که من عوامزده و عوامفریب نیستم چهار نفر بگویند ال و بل من هم همان را تکرار کنم این دلخوشکنکها که برخی میگویند اصلا درست نیست و ج ا یک دولتی و یک نظامی است که اکنون اقتدار دارد و کارهای مهمی انجام میدهد و اصلا براندازی آن به این سادگیها که برخی فکر میکنند نیست! البته شاید اردشیر زاهدی هم چنین جیزی هایی گفته باشد ولی من از اموزگار هم شنیدم اموزگار مدتی ریس بانک جهانی بوده دیپلمات و حقوقدان است و وزیر نفت ایران بوده در دورانی که اوپک قیمت نفر را واقعی کرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
تابناک ، الان نظر این "افرین" رو منتشر کردی ولی نظر من را منتشر نکردی تابی؟
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟