فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

توضیح سخنگوی‌وزارت‌خارجه درباره پاسخ به یک سوال

کد خبر: ۸۸۳۰۴۸
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۶ 05 March 2019
|
3381 بازدید

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره برداشت نادرست از پاسخش به سوال نماینده یکی از خبرگزاری ها در نشست خبری دوشنبه توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، بهرام قاسمی در پاسخ به سوال برخی خبرنگاران در خصوص برداشت نادرستی که از پاسخ وی به سوال خبرنگار یک خبرگزاری در نشست خبری با رسانه های داخلی و خارجی در مورد سفر بشار اسد به تهران ایجاد شده است گفت: منظور اینجانب از این جمله «آنهایی که باید در جریان سفر قرار می گرفتند، در جریان سفر بودند و برنامه خود را هم بخوبی انجام دادند»، در واقع اشاره به یک واقعیت تلخ در این ماجرا بود که تعداد محدودی به جز وزیر امور خارجه می توانستند از آن اطلاع داشته باشند و وزارت امور خارجه در هیچ سطحی از آن اطلاع نداشت و این بی اطلاعی تا پایان سفر حفظ شد.

کوشا خودرو بین متن خبر

قاسمی همچنین اظهار داشت: یکی از دلایل استعفای دکتر ظریف این نوع از ناهماهنگی ها با وزارت امور خارجه بوده و همانگونه که قبلا هم اعلام شده موضوع استعفای وزیر محترم یک موضوع شخصی و فردی نبوده و نیست و هدف و نیت از آن تلاشی مثبت برای ارتقاء و باز گرداندن وزارت امور خارجه و دستگاه دیپلماسی کشور به جایگاه اصلی خود بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟