جهت تأمین نظر شورای نگهبان؛

شرایط بخشودگی سود مرکب وام‌ها مشخص شد

نمایندگان مجلس با اصلاح بخشی از لایحه بودجه برای تأمین نظر شورای نگهبان شرایط بخشودگی سود مرکب وام‌ها را مشخص کردند.
کد خبر: ۸۸۴۵۳۶
|
۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۲ 10 March 2019
|
6778 بازدید
|
۳

به گزارش خانه ملت، نمایندگان در جلسه علنی امروز (یکشنبه، 19 اسفندماه(مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به ایرادات لایحه بودجه سال 98 که از سوی شورای نگهبان به مجلس ارجاع شده است، به بررسی جزء (1) بند الحاقی (1) تبصره (16) ماده واحده لایحه بودجه سال 98 پرداختند و با 178 رأی موافق، 15 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع از مجموع 224 نماینده حاضر در صحن با آن موافقت کردند.

جزء (1) بند الحاقی (1) تبصره (16) بدین شرح اصلاح شد: ملاک محاسبه بدهی تسهلات گیرندگان مشمول این بند، «قرارداد اولیه» است. در صورتی که قرارداد اولیه بعد از تاریخ 1/1/1390 یک یا چند نوبت تمدید یا امهال شده باشد، یا بانک یا مؤسسه اعتباری غیربانکی برای تسویه آن، تسهیلات جایگزین به تسهیلات‌گیرنده اعطا کرده باشد، بانک یا مؤسسه اعتباری موظف است در صورت درخواست مشتری، قرارداد(های) متأخر را لغو نماید. درصورتی که تمدید، امهال یا عقد قرارداد جایگزین قبل از تاریخ 1/1/1390 باشد، در صورت درخواست مشتری، اولین قرارداد بعد از تاریخ مزبور، «قرارداد اولیه» تلقی می­شود. در مورد تسهیلاتی که قرارداد اولیه آنها بیش از 50 میلیارد ریال بوده است در صورتی که بانک یا موسسه اعتباری مدعی باشد که بدهکار بدون عذر موجه از پرداخت بدهی خود استنکاف نموده است، می‌تواند دلایل و مستندات خود را ظرف مدت 15 روز پس از مراجعه مشتری به هیأت موضوع تبصره ماده (62) قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقاء نظام مالی کشور ارائه کند. در صورتی که مرجع یاد شده تشخیص دهد که بدهکار عذرموجهی در پرداخت نداشته است، بدهکار موظف است باقی ماندهی بدهی خود را طبق آخرین قرارداد منعقد شده به بانک پرداخت نماید.

مهلت یاد شده 3 ماه است. در صورتی که هیأت در مهلت مذکور پاسخ ندهد بدهکار مورد نظر مشمول حکم این بند خواهد بود.

همچنین نمایندگان در جریان بررسی ایراد شورای نگهبان درباره جزء (4) بند الحاقی (1) تبصره (16) با اصلاح آن با 184 رأی موافق، 9 رأی مخالف و بدون رأی ممتنع از مجموع 226 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

جزء (4) بند الحاقی (1) تبصره (16)بدین شرح اصلاح شد: حکم این بند شامل تسهیلات‌گیرندگانی که اصل تسهیلات دریافتی آنان به موجب قرارداد اولیه 50 میلیارد ریال یا کمتر از آن بوده­است، می­شود.

همچنین نمایندگان در جریان بررسی ایراد شورای نگهبان درباره جزء (6) بند الحاقی (1) تبصره (16) با اصلاح آن با 179 رأی موافق، 6 رأی مخالف و 2 ممتنع از مجموع 224 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

جزء (6) بند الحاقی (1) تبصره (16) بدین شرح اصلاح شد: بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی خصوصی مجازند در صورتی که در نتیجه اجرای این بند متحمل زیان شوند، پس از تأیید بانک مرکزی، زیان مزبور را به تدریج ظرف مدت پنج سال در صورت‌های مالی خود مستهلک نمایند. زیان مزبور به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی پذیرفته می­شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۹
والله ما ماهی مرکب را شنیده بودیم اما سود مرکب را برای اولین بار در ایران می شنویم در دنیا این کلمه ناشناخته است.
عسگری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۷
من در تاریخ۱۴ ۱۱ ۹۱ یک وام پنجاه میلیونی ازبانک دریافت کرده ام بعلت وضع اقتصادی تا این تاریخ دیرکرد دارم آیا کل بدهی بابت دیر کرد وعقب افتادگی وام قابل گذشت است با تشکر
حمزد سلاحورزی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۳
با سلام و تشکر از کلیه عزیزانی که در این راستا که کمک بزرگی به تولید گران و قدم بزرگی در هدف اقتصاد مقاومتی است وام ی تعاونی تولیدی قارچ که متعلق به سالهی 70 و امهال سال 79 میباشد را بانک صادرات نمی پدیرد با توجه به اینک کلیه واح های قارچ خوراکی در ابتدا ورشکسته شدند و سالهاست با ده درصد طرفیت کار کردیم ...خرم اباد
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟