هند از آمریکاخواست درباره استفاده از اف-۱۶ توسط پاکستان تحقیق کند

سخنگوی وزارت خارجه هند از آمریکا خواست تا درباره استفاده از اف-۱۶ توسط پاکستان در تنش های اخیر میان دو کشور تحقیق کند.
کد خبر: ۸۸۴۶۵۱
|
۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۸ 10 March 2019
|
1754 بازدید

سخنگوی وزارت خارجه هند از آمریکا خواست تا درباره استفاده از اف-۱۶ توسط پاکستان در تنش های اخیر میان دو کشور تحقیق کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، سخنگوی وزارت خارجه هند از آمریکا خواست تا درباره استفاده اسلام آباد از جنگنده‌های اف -۱۶ و نقض تعهدات پاکستان در این خصوص در تنش‌های اخیر با دهلی نو تحقیق و تفحص کند.

«راویش کومار» (Raveesh Kumar) سخنگوی وزارت خارجه هند در این خصوص گفت: شواهدی دال بر استفاده از موشک هائی که تنها می‌توانند از اف- ۱۶ های پاکستانی شلیک شوند را به رسانه‌ها داده ایم.

وی در این باره افزود: بر این اساس، از آمریکا خواستیم تا درباره استفاده از اف- ۱۶ توسط پاکستان علیه هند و انطباق آن با مفاد قرارداد میان اسلام آباد و واشنگتن تحقیق و تفحص کند.

لازم به ذکر است، پاکستان گزارش‌ها درباره استفاده از جنگنده آمریکایی اف -۱۶ در سرنگونی جنگنده هندی را رد کرده است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟