ته چین؛

طرز تهیه میگو پخته شده در کره آب شده با پاستا اُرزو

کد خبر: ۸۹۱۹۹۲
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۳ 17 April 2019
تعداد بازدید : 188
کد خبر: ۸۹۱۹۹۲
|
۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۳ 17 April 2019
|
3281 بازدید

مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری آب
هشت قاشق غذاخوری کره
دو قاشق چای‌خوری پوست رنده شده لیمو
یک شاخه آویشن
دویست و بیست و پنج گرم میگو
دو حبه سیر
یک عدد موسیر
یک پیمانه پاستا دانه برنجی اُرزو
دو پیمانه استاک(عصاره) مرغ
نمک و فلفل برای طعم‌دهی
چهار پیمانه اسفناج

 

 

بازدید 3281
در این ویدیو طرز تهیه پاستایی خوشمزه و متفاوت را خواهید آموخت. در تهیه این پاستا از پاستا برنجی شکل ارزو استفاده می‌شود. این پاستا با میگو و اسفناج سرو می‌شود. دستور پخت این غذای سالم را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
پاسخ های رئیس جمهور پزشکیان در اولین نشست خبری را چطور ارزیابی می کنید؟