ته چین

فرآیند ساخت تنور و پختن نان در روستای آذربایجان

کد خبر: ۱۲۴۴۸۵۷
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷ 27 June 2024
تعداد بازدید : 1351
کد خبر: ۱۲۴۴۸۵۷
|
۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷ 27 June 2024
|
6848 بازدید
بازدید 6848
نان محلی که در تنور گلی پخته می‌شود، یکی از خوش طعم‌ترین نان‌هاست که در مناطق مختلف با روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. مراحل درست کردن یک تنور متفاوت و پختن نان در آن به روش یک بانوی روستایی آذربایجانی را می‌بینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟