ته چین

فرآیند ساخت تنور و پختن نان در روستای آذربایجان

کد خبر: ۱۲۴۴۸۵۷
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷ 27 June 2024
تعداد بازدید : 1316
کد خبر: ۱۲۴۴۸۵۷
|
۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷ 27 June 2024
|
6394 بازدید
بازدید 6394
نان محلی که در تنور گلی پخته می‌شود، یکی از خوش طعم‌ترین نان‌هاست که در مناطق مختلف با روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. مراحل درست کردن یک تنور متفاوت و پختن نان در آن به روش یک بانوی روستایی آذربایجانی را می‌بینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟