سیاست دوگانه در پذیرش دکتری

کد خبر: ۸۹۵۶۱۱
|
۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۲ 30 April 2019
|
2204 بازدید

معاون آموزشی دانشگاه شهیدچمران اهواز از اعمال سیاست دوگانه در پذیرش دکتری، گفت: مصوبه ساماندهی دکتری را فقط باید دانشگاههای کوچک اجرا می کنند.

به گزارش مهر، دکتر علیرضا جلیلی فر سیاست وزارت علوم مبنی بر ساماندهی پذیرش دانشجویان دکتری را سیاستی دوگانه عنوان کرد و گفت: اگر سیاست وزارتخانه این است که با توجه به نیازِ بازار، ظرفیت‌ها را تعدیل کند و پذیرش‌ها براساس توانمندی دانشگاه‌ها باشد؛ اقدام بسیار خوبی است و دانشگاه‌ها نیز مخالفتی با آن ندارند.

وی افزود: اما به نظر بنده وزارت علوم، استانداردهای دو گانه ای در اجرای این سیاست اعمال می‌کند؛ چرا که اگر مسئولین واقعاً تصمیم به تغییر رویه دارند، چرا این سیاست را فقط در برخی دانشگاه‌های کوچک اجرایی می‌کنند و دانشگاه‌های بزرگ از جمله دانشگاه‌های تهران با رایزنی‌هایی که انجام می‌دهند، در نهایت از این امر مستثنی می‌شوند؟

وی با بیان اینکه نسبت به اجرای این سیاست از سوی وزارت علوم مردد است افزود: در جلسه‌ای که در تهران برگزار شد، سایر همکاران دانشگاهی ما نیز همین تردید را دارند و از طرفی نیز از گوشه و کنار به گوش می‌رسد که این سیاست یکسال اجرا، و سال بعد متوقف خواهد شد.

معاون آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز در ادامه از حذف برخی رشته‌ها در سال‌های آینده خبر داد و گفت: پیش بینی من این است که به دلیل نبودِ عضو هیأت علمیِ استاد تمام و یا دانشیار، در سال ۱۳۹۹ در برخی رشته‌ها از جمله زبانِ فرانسه جذب دانشجوی دکتری نخواهیم داشت.

جلیلی فر همچنین با اشاره به پذیرش نشدنِ دانشجوی دکتری در سال‌های ۹۵ و ۹۶ گفت: در سالهای اخیر برای بعضی از رشته‌ها، یکسال در میان جذب دانشجو داشتیم؛ به طور مثال سال ۹۶، در رشته آموزش زبان انگلیسی به این دلیل که نسبت نامناسب دانشجویان به اعضای هیأت علمی، دانشجو جذب نکردیم و سال بعد از آن، پذیرش داشتیم. همچنین ظرفیت پذیرشِ مقطع دکتریِ رشته مشاوره را تعدیل کردیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟