سخنگوی کمیسیون عمران مجلس از تصویب دو تقاضای تحقیق و تفحص از وزارت نفت و شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در کمیسیون متبوعش خبر داد.
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، صدیف بدری نماینده مردم اردبیل و سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست عصر امروز کمیسیون متبوعش اظهار داشت: در جلسه امروز پیرو دو محور و درواقع دو تقاضای تحقیق و تفحص بحث و تبادل نظر شد.
وی افزود: طرح تحقیق و تفحص از شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)با حضور مسئولان مربوطه مورد بحث و بررسی قرار گرفت، اجرای پروژه شهر فرودگاهی از سالیان گذشته آغاز شد اما متأسفانه تاکنون این طرح به اتمام نرسیده است.
وی گفت: نحوه مدیریت شهر فرودگاهی امام خمینی، واگذاری پارکینگ به بخش خصوصی، خدمات نظافتی و نحوه واگذاری تابلوهای تبلیغاتی بخشی از مسائلی است که در دلایل توجیهی طرح تحقیق و تفحص آمده است.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس افزود: بعد از استماع اظهارات متقاضیان طرح تحقیق و تفحص از شهر فرودگاهی امام خمینی و مسئولان مربوطه، طرح تحقیق و تفحص مورد تصویب قرار گرفت و برای تصمیم گیری نهایی به صحن علنی مجلس ارجاع شد.
همچنین عملکرد وزارت نفت و تحقیق و تفحص از ان مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین در خصوص تخصیص و پرداخت منابع غیررایگان بر اساس بودجه سال ۹۷ مباحثی مطرح شد.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس اظهار داشت: بر اساس بودجه سال ۹۷، ۴ میلیون تن قیر رایگان باید تحویل دستگاههای متولی وزارت راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و شهرداریهای زیر ۵۰ هزار نفر و وزارت جهاد کشاورزی و سازمان نوسازی مدارس تحویل داده میشود.
بدری افزود: بر اساس استفساریهای که مجلس داشت، حتماً باید ۴ میلیون تن قیر تحویل داده میشد. برداشتهای دولت و وزارت نفت تناژی نبود که مجلس استفساریه داد که باید به صورت تناژ باشد که پس از مصوبه مجلس هیأت دولت مصوبهای داشته که رقم ۳ هزار میلیارد را به ۶ هزار میلیارد تومان افزایش داده بود و نهایتا از هیأت تطبیق مصوبات مجلس هم رد شده بود و وزارت نفت ۶ هزار میلیارد تومان را مبنای تحویل قرار داده بود.
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه صد درصد این ۶ هزار میلیارد تومان هم قیر رایگان به دست دستگاههای متولی نرسدیه و ۶۷ درصد این مقدار تحویل دستگاهها شده است، حال بگذریم که ۴ میلیون تن باید داده میشد.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس اظهار داشت: وزارت نفت مدعی شده است که ما مصوبه هیأت دولت را اجرا میکنیم و موظف به این امر هستیم و اگر مجلس ایرادی گرفت، باید هیأت تطبیق مصوبه هیأت دولت را رد میکرد که متأسفانه چنین اتفاقی افتاد و بر این اساس پیگیر محدث شدن ۶ هزار میلیارد تومان بودیم.
بدری افزود: در کنار ان نحوه توزیع در صفهای تخصیص همچنین نحوه توزیع بین استانها توسط دستگاههای مصرفکننده قیر رایگان هم توسط تعدادی از نمایندگان درخواست تحقیق و تفحص شده بود.
وی ادامه داد: نهایتا این درخواستکنندگان قانع نشدند و تحقیق و تفحص تصویب شد. بنابراین عملکرد وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه و دستگاههای مصرفکننده ازجمله وزارت راه، سازمان شهرداریها، بنیاد مسکن و سازمان نوسازی مدارس و وزارت جهاد کشاورزی مورد تحقیق و تفحص قرار میگیرد. البته نحوه تخصیص و مصرف قیر رایگان مورد تحقیق و تفحص قرار خواهد گرفت.