چند درصد کاربران از سروش استفاده می‌کنند

کد خبر: ۹۰۱۴۷۸
|
۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۵ 25 May 2019
|
6266 بازدید
|
عضو هیات علمی دانشگاه سوره می‌گوید: طبق آمار ارائه‌شده، کاربران فضای مجازی ۷۱ درصد از تلگرام و ۴۲ درصد از اینستاگرام استفاده می‌کنند و تنها چهار درصد از سروش استفاده می‌کنند که نشان می‌دهد که در زمین دشمن بازی می‌کنیم.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، امیدعلی مسعودی در نشست سواد رسانه‌ای تولید محتوا و آموزش عمومی، با اشاره به گسترش فناوری تصریح کرد: در عصری زندگی می‌کنیم که نرم‌افزار‌ها و تکنولوژی زندگی را برای ما راحت کرده است و بسیاری از کار‌های ما مانند تفسیر اطلاعات را در کمترین زمان ممکن انجام می‌دهد.

وی افزود: واقعیت افزوده از دیگر مواردی است که در عصر جدید به وجود آمده است، واقعیت مجازی زندگی دوم ما است و نمی‌توانیم بگوییم وجود ندارد.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه سوره تصریح کرد: تکنولوژی و اینترنت اشیا در دهه ۹۰ بسیار رواج پیدا کرده و به راحتی قابل‌دسترس است.

وی تأکید کرد: در سال‌های آینده اتفاقاتی از قبیل: تله‌پاتی و ادغام حواس پنجگانه توسط وب صورت می‌گیرد و تحولات عظیمی از جمله تراشه چشمی، پروتز تمام بدن، کنترل امواج مغزی رخ خواهد داد.

مسعودی بیان کرد: در آینده امکانات وسیعی در اختیار خبرنگاران نیز قرار می‌گیرد و کار را آسان می‌کند، همان‌طور که امروز با حضور شبکه‌های اجتماعی شهروند خبرنگار رونق گرفته است و خبرنگاران بیشتر در قالب سردبیر حاضر می‌شوند.

وی بیان کرد: انتشار اخبار جعلی نیز به‌واسطه فضای مجازی افزایش داشته است، از طرفی مطبوعات و خبرگزاری‌ها رسانه‌های جریان اصلی هستند که اخبار صحیح و موثق را منتشر می‌کنند.

در زمین دشمن بازی می‌کنیم

این پژوهشگر رسانه یادآور شد: اخباری که توسط رسانه‌های رسمی مطرح می‌شود قابل‌پیگیری است، اما پیگیری خبر‌های فضای مجازی که منبع آن مشخص نیست سخت و زمان‌بر است.

وی تأکید کرد: در شرایط کنونی برخی از شبکه‌های خارجی خبرنگار ندارند و اغلب از شهروند خبرنگار استفاده می‌کنند.

مسعودی تصریح کرد: خبرنگار باید مجهز به سواد رسانه‌ای باشد تا بتواند کنترل رسانه‌ای داشته باشد، هدف سواد رسانه‌ای تقویت توانایی و تشخیص خبر درست از نادرست است.

وی یادآور شد: اخبار جعلی اگر کنترل نشوند بحران ایجاد می‌کنند، درحالی‌که جریان‌های اصلی قدرت کنترل دارند و قابل‌اعتماد هستند و گزینشگری انجام می‌دهند.

مسعودی بیان کرد: دروازه‌بانی خبر موردی است که بعد از سواد رسانه‌ای باید مورد توجه قرار بگیرد و در مدارس آموزش داده شود.

وی یادآور شد: طبق آمار ارائه‌شده کاربران فضای مجازی ۷۱ درصد از تلگرام و ۴۲ درصد از اینستاگرام استفاده می‌کنند و تنها چهار درصد از سروش استفاده می‌کنند که نشان می‌دهد که در زمین دشمن بازی می‌کنیم.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه سوره خاطرنشان کرد: عموم مردم پیامی را که دریافت می‌کنند می‌پذیرند بدون اینکه منافع فرستنده را دریابند، وظیفه اصحاب رسانه است که نیاز‌ها را شناسایی و دسته‌بندی کنند و به مخاطبان اطلاعات موردنیاز را بدهیم.

وی بیان کرد: سواد رسانه‌ای می‌تواند سبک زندگی را تعیین کند بنابراین باید مورد توجه قرار بگیرد و مهارت‌های سواد رسانه‌ای ایجاد شود.

مسعودی اظهار کرد: وقتی وارد عرصه شبکه‌های اجتماعی می‌شویم باید مخاطبان را شناسایی کنیم و مطابق نیاز آن‌ها محتوا تولید کنیم.

نوآوری و جذابیت مورد توجه رسانه‌ها باشد

وی تأکید کرد: همگرایی رسانه‌ای مهارتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد، باید توجه داشت کاربران چه چیز‌هایی دوست دارند در این دوره مخاطبان مطالب کوتاه و انتقادی می‌پذیرند، که در بحث انتقاد باید انتقاد سلطه را در دستور کار قرار دهیم.

این استاد دانشگاه یادآور شد: اصحاب رسانه باید به سمت گزارش تحقیقی حرکت کنیم، نوآوری و جذابیت مورد دیگری است که باید در رسانه‌ها موردتوجه قرار بگیرد.

وی تأکید کرد: لینک‌ها یکی از عناصر اخبار هستند باید بررسی کنید که کدام لینک بیشتر منتشر می‌شود و طبق ذائقه مخاطب مطالب را بیان کند، در این میان تیتر اهمیت زیادی دارد.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه سوره بیان کرد: استفاده از کلیدواژه، زمان کوتاه برای ویدیوها، انتشار عکس‌ها با وضوح‌بالا، استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۱۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۴
زمین دشمن عالی بود. خخخخ
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۴
وقتي برنامه هاي داخلي سرعت و كيفيت پاييني دارن و مدام خراب هستن كسي اقبال نشون نميده
سید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۴
این آمار نشون میده شماها خیلی پرت هستین، ما تو زمین دشمن بازی نمیکنیم .
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۴
تفسیر اشتباهی است مردم آزادن از شبکه های مطمین استفاده کنن
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۴
اصلا تلگرام و اینستاگرام دشمن، آیا سروش و امثال این اپ‌ها دوست مردم هستن؟
ناشناس
|
United States of America
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۴
آدم به قیافه مدیران این اپ ها که نگاه میکنه کلا از فضای مجازی که هیچ از زندگی هم سیر میشه .. اونوقت توقع دارید با دست خودمون اپ های نا امن وطنی را روی گوشیمون نصب کنیم و تمام زندگیمونو در اختیار این افراد قرار بدیم !!!

فقط خدا میدونه اگه اپ های وطنی مثل تلگرام 45 میلیون کاربر داشتند و به تمام اطلاعات این 45 میلیون دسترسی داشتند چه بلایی سر مردم می آوردن و چه سواستفاده هایی که نمیکردن

ما کبوتر نامه بر را به سروش و رفقاش ترجیح میدیم
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۴
من از سروش استفاده می کنم. راضیم هر چند می تونه بهتر هم بشه!
ناشناس
|
United States of America
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۴
مردم ایران فقط کمی در فضای مجازی احساس آزادی می کنن و به همین دلیل از اپ های وطنی استقبال نمیشه چون در اپ های وطنی آدم این حس را داره که همانند دنیای واقعی توسط برادران ارزشی در حال مانیتور شدن هست ... البته در تلگرام و اینستا و اپ های خارجی هم مانیتور شدن کاربران و تجزیه تحلیل اطلاعاتشون انجام میشه ولی از اونجایی که مدیران اپ های خارجی ، ارزشی نیستن آدم خیالش راحته که حداقل بخاطر تیپ و لباس و مدل مو و ارتباطات خصوصی و عقایدش مورد تعقیب و بازخواست قرار نمیگیره !!!

بنابراین اگر بهترین ، سریعترین ، کم اشکال ترین اپ را هم توسعه بدین و اینترنت مصرفیشو هم کاملا رایگان کنین ، باز هم مردم ترجیح میدن به قول شما در زمین دشمن بازی کنن !!!
ناشناس
|
United States of America
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۴
وای این زمین دشمن بود من داشتم توش بازی میکردم ؟؟؟ خوب شد گفتی خدا خیرت بده .. دیدم شبیه زمینای خودمون نیستاااا ... از جهنم نجاتم دادی و به بهشت برین رهنمونم کردی حاجی ..
همین الان اینستا و تلگرام و واتس اپ را پاک میکنم و سروش نصب میکنم و در زمین سروش و برادران ارزشی بازی میکنم تا منو به بهشت بفرستن
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۴
من از مدتها پیش فقط برنامه هایی رو که در فروشگاه اصلی گوگل عرضه می شدند رو دانلود میکردم . سروش هم موجود بود . اما الان دیگر نیست . ناچارا دیگر استفاده نخواهم کرد ،
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۴
چهل ساله میگین دشمن دشمن. پس دوست کیه؟ چند درصد کشورهای دنیا دوست ایران هستند؟
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟