ته چین؛

طرز تهیه کته آذری

کد خبر: ۹۰۴۸۷۸
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 13 June 2019
تعداد بازدید : 2747
کد خبر: ۹۰۴۸۷۸
|
۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 13 June 2019
|
12539 بازدید
بازدید 12539
کته آذری یا کته ترکی، یک کته بسیار خوش طعم است که طرفداران خاص خود را دارد. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟