معاون استاندار هشدار داد:

احتمال تغییر مسیر ملخ‌ها به سمت شمال کرمان

کد خبر: ۹۰۵۱۸۵
|
۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۳ 12 June 2019
|
7352 بازدید

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان عنوان کرد: احتمال تغییر مسیر توده‌های ملخ به دلیل گرمی هوا و حرکت به سمت مناطق شمالی استان وجود دارد، لذا از سازمان جهاد کشاورزی شمال می‌خواهیم تدابیر لازم را اتخاذ کنند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، " سیدمصطفی آیت اللهی موسوی" در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان به انجام سمپاشی‌های متعدد علیه ملخ‌های صحرایی از بهمن ماه سال گذشته در سطح استان کرمان اشاره کرد و گفت: با اقدامات مبارزه‌ای و پیش‌بینی‌های انجام شده، تا این لحظه وضعیت تحت کنترل است.

وی ادامه داد: توده‌های جدید ملخ‌های صحرایی از اواخر خرداد ماه به مناطق جنوبی کشور وارد خواهد شد که باید تصمیمات و راهکار‌های لازم برای آن دیده شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان عنوان کرد: احتمال تغییر مسیر توده‌های ملخ به دلیل گرمی هوا و حرکت به سمت مناطق شمالی استان وجود دارد، لذا از سازمان جهاد کشاورزی شمال می‌خواهیم تدابیر لازم را اتخاذ کنند.


هجوم دسته‌های جدید ملخ صحرایی از ۲۵ خرداد ماه

رئیس سازمان جهاد کشاروزی شمال استان کرمان با اشاره به هجوم دسته‌های جدید ملخ صحرایی از ۲۵ خرداد ماه گفت: از ۱۰ تیر ماه ذرت‌ها سبز می‌شوند که اگر ملخ به این مزارع برسد کل محصول را از بین خواهد برد.

به گزارش ایسنا، " عباس سعیدی" در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گفت: ۴۸۰ هزار هکتار در شمال کرمان کار پایش و در دو شهرستان ریگان و ارزوئیه در مجموع ۹ هزار و ۵۵۰ هکتار تا امروز با ملخ بالغ و پوره مبارزه شده است.

وی میزان اعتبار دریافتی جهاد کشاورزی شمال را در امر مبارزه با ملخ صحرایی ۷۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و ادامه داد: تاکنون ۸۵۰ میلیون تومان هزینه کرده‌ایم و ۵ هزار هکتار پیش‌بینی برای مبارزه داریم.

سعیدی افزود: دسته‌های ملخ به دلیل خشکی مراتع، مستقیماً روی باغ‌ها و مزارع می‌نشینند و مبارزه با آن‌ها هم باید صبح زود یا شب صورت گیرد.

وی با اشاره به هجوم دسته‌های جدید ملخ صحرایی از ۲۵ خرداد ماه گفت: از ۱۰ تیر ماه ذرت‌ها سبز می‌شوند که اگر ملخ به این مزارع برسد کل محصول را از بین خواهد برد.

سعیدی با بیان اینکه تا امروز خسارت آنچنانی ناشی از هجوم این ملخ‌ها نداشتیم، گفت: چهار دستگاه خودرو برای سمپاشی نیاز داریم، ضمن اینکه اعتباری هم که قرار بود به ما داده نشده است.

به گزارش ایسنا، حجت الله پاداش مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه به فرماندهی‌های سپاه در شهرستان‌های جنوبی و شرقی اعلام شد تا ورود عملیاتی در مبارزه با ملخ‌ها را داشته باشند ادامه داد: ۱۵۰ نیروی جهادی و رسمی و مردم بومی و بسیج در شهرستان‌های رودبار و قلعه گنج به کار گیری شدند و در ۲۰ هزار هکتار از مزارع جنوب کمک‌های لازم را انجام داده ایم.

پاداش عنوان کرد: در مرحله دوم کار، سه نقطه پرخطر را پذیرش کرده و به مناطق مختلفی جهت مبارزه وارد شدیم که در همین راستا نیز در حدود ۱۵۰ میلیون تومان هزینه کرده‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه سپاه تمام ظرفیت‌های خود را برای مبارزه با این آفت به کار گرفته است، خاطر نشان کرد: بسیج آمادگی دارد که ۳۰ گروه جهادی را در شهرستان‌های جنوبی برای مبارزه با ملخ‌های صحرایی اعزام کند.

دسته‌های جدید ملخ‌ها به صورت مستقیم وارد روستا‌ها و مزارع می‌شوند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان اظهار کرد: منطقه جازموریان کانون ملخ صحرایی است که تماماً مبارزه شد و عمده بحث الان برای ورود دسته‌های جدید ملخ است که به صورت مستقیم وارد روستا‌ها و مزارع می‌شوند.

به گزارش ایسنا، " برخوری" در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گفت: براساس آمار و ارقام، موفق‌ترین استان در امر مبارزه با ملخ‌های صحرایی بوده‌ایم و اجازه ندادیم که پوره‌ها تبدیل به ملخ پروازی و بالغ شوند.

وی ادامه داد: منطقه جازموریان کانون ملخ صحرایی است که تماماً مبارزه شد و عمده بحث الان برای ورود دسته‌های جدید ملخ است که به صورت مستقیم وارد روستا‌ها و مزارع می‌شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت: در شهرستان رودبار جنوب مشکل کم است و پاکسازی شده، اما در روستا‌های قلعه‌گنج در حاشیه کوه‌های هم‌مرز با هرمزگان روزانه ورود ملخ‌ها را شاهد هستیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه به دلیل گرمای هوا، هواپیمای سم پاشی بیش از یک مرتبه در روز نمی‌تواند پرواز داشته باشد، بیان کرد: حدود ۱۳۳ هزار و ۳۰۰ هکتار در سطح جنوب استان کرمان مبارزه صورت گرفته که ۱۳ هزار و ۳۳۰ هکتار هوایی و ۱۲۰ هزار زمینی بوده است.

برخوری اظهار کرد: حدود ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان پول خرید سم تاکنون داده‌ایم، این در حالی است که مجموع آنچه به ما کمک شده، تاکنون یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان استانی و یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان واریزی ملی بوده است.

وی مشکل کنونی را در خرید سم مورد نیاز برای سمپاشی و نبود اعتبار عنوان کرد و بیان کرد: قرار بود فرمانداران سم را خریداری کنند، اما انجام نشد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟