در جلسه عرب با مربی و کاپیتان پرسپولیس مطرح شد؛

استارت پرسپولیس زیرنظر آقاکریم وسیدجلال

کد خبر: ۹۰۷۳۷۲
|
۰۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۳ 23 June 2019
|
5385 بازدید

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با تأکید بر شروع تمرینات فصل جدید در موعد مقرر امروز جلسات کاری را با مربی و کاپیتان تیم برگزار کرد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در شرایطی که بررسی، پیگیری و مذاکره برای انتخاب سرمربی جدید به صورت جدی جریان دارد. ایرج عرب امروز (یکشنبه) در محل باشگاه جلساتی را با کریم باقری و سیدجلال حسینی برگزار کرد تا هماهنگی برای شروع تمرینات فصل جدید انجام شود. در این جلسات درباره برنامه‌ریزی تمرینات و همچنین اردوی آماده‌سازی بحث و گفتگو صورت گرفت.

مدیرعامل پرسپولیس همچنین تأکید کرد تمرینات در همان موعد مقرر یعنی ۵ تیر ماه آغاز شود تا سرمربی جدید نیز به زودی معرفی شود. در پایان این نشست کریم باقری در جمع هواداران حاضر شد و بر نیاز تیم به آرامش و اتحاد و پشتیبانی هواداران در حمایت از آن به‌عنوان یکی از ابزار‌های ادامه موفقیت تأکید کرد.

 
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟