در کمتر از دو هفته گذشته، سیلابهای سهمگین، بیش از چهار میلیون نفر از مردم سراسر هند، نپال و بنگلادش را آواره و بیش از ۱۰۰ نفر را قربانی کرد.
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، در پی بارشهای شدید و وقوع سیلابهای سهمگین، بیش از چهار میلیون نفر از مردم سراسر هند، نپال و بنگلادش وادار به ترک خانههای خود شدند و بیش از ۱۰۰ نفر دیگر نیز قربانی بارندگیهای موسمی این کشورها شدند.
خبرگزاری رویترز گزارش کرد، استانهای فقیر «آسام» و «بهار» هند در میان آندسته از مناطقی بودند که متحمل بیشترین خسارات ناشی از وقوع سیلابهای ویرانگر شده است.
در ۱۰ روز گذشته، به واسطه بالا آمدن آب در آسام واقع در شمال شرقی هند، بیش از ۴.۳ میلیون نفر از مردم این منطقه از خانههای خود آواره شدند.
شبکههای تلویزیون محلی، جادهها و خطوط ریلی بهار را در حالی نمایش میدهد که زیر آب فرو رفته است و مردم این منطقه داراییهای خود را بر روی سرهایشان گرفته و در میان آب حرکت میکنند.
طبق گزارش رویترز، سیلابهای ویرانگر در منطقه جنوب آسیا سالانه به آواره شدن و مرگ تعداد زیادی از مردم این منطقه منجر میشود و بنا بر پیشبینیها، در هفتههای آتی احتمال افزایش تلفات در فصل موسمی و در نتیجه بارشهای سیلآسا وجود دارد.
آنطور که رویترز گزارش کرده است، در سال ۲۰۱۷، وقوع سیلاب در نپال، هند و بنگلادش به کشته شدن دستکم ۸۰۰ نفر و تخریب زمینهای زراعی و ساختمانهای مسکونی و تجاری منجر شد.
طبق این گزارش، در نپال نیز، در نتیجه بارشهای سنگین و سیلابهای وسیع، دستکم ۶۴ نفر جان خود را از دست دادهاند و ۳۱ نفر دیگر هنوز ناپدید هستند و بنا به گفته مقامات محلی، اکثر قربانیان بر اثر رانش زمین جان خود را از دست دادند.
طبق این گزارش، مقامات بنگلادش همچنین گزارش کردند که وقوع سیلاب، حدود ۱۹۰ هزار نفر از مردم را از خانههایشان آواره کرده است.
خبرگزاری رویترز گزارش کرد که در منظقه «کوکس بازار» که پناهگاه حدود ۷۰۰ هزار آواره روهینگیا است، بیش از ۱۰۰ هزار نفر آواره شدند.
طبق گزارش هفته گذشته دیدهبان حقوق بشر، از اوایل ماه ژوئیه، سیلاب و رانش زمین، به هزاران پناهگاه در اردوگاههای پناهجویان آسیب وارد آورده است و دستکم دو نفر از جمله یک کودک قربانی شدهاند.