نشست «بایدها و نبایدهای فعالان حجاب و عفاف در فضای مجازی»، یکشنبه سی ام تیرماه، با حضور دختری که میگوید آشنایی اش با نحوهی لباس پوشیدن مسلمانان در شبکههای اجتماعی بخصوص اینستاگرام باعث علاقه اش به حجاب شده، برگزار شد. در ادامه به بررسی تعدادی از تصاویری که او در صفحه شخصی اش منتشر کرده خواهیم پرداخت.
به گزارش
«آزادی» طی گردهمایی که در سالن نشستهای خبرگزاری ایکنا برگزار شد «داریا ژونر»، تازه مسلمان، گفت: «در روسیه به دنیا آمدم، اما در ایتالیا بزرگ شدم، مادرم هفت سال پیش مسلمان شد، خودم در ابتدا قصد مسلمان شدن نداشتم و فقط میخواستم درباره این دین بیشتر بدانم، اما بعد از چند سال نظرم تغییر کرد».
ژونر در ادامه، حجاب را «سراسر منفعت» دانست و تصریح کرد: «حجاب مثل جعبهای برای محافظت از الماس میماند و انسان را از نگاههای ناپاک محفوظ میدارد، به عقیده من حجاب همهاش منفعت است».
او در پایان با اشاره به تاثیراتی که فضای مجازی در باحجاب شدنش داشت، گفت:: «یکی از چیزهایی که علاقهمندی من به اسلام و حجاب را بیشتر کرد آشنایی با دختران مسلمان در شبکههای اجتماعی بود. از طریق اینستاگرام به حجاب علاقهمند و بعد از مدتی محجبه شدم». او معتقد است: «اگر کسی بخواهد در عرصه بینالمللی برای حجاب فعالیت کند، کار سختی است، اما طرح آن در فضای مجازی به تدریج میتواند جریانساز باشد».
لازم به ذکر است، ژونر به در خواست
«آزادی» برای گفتگو اینگونه پاسخ داد: «من مایل به صحبت درباره موضوعات سیاسی نیستم». وقتی از این ره یافته به اسلام پرسیده شد که آیا به نظر او مسالهی محجبه شدن یک امر سیاسی است؟ پاسخی نداد.
دلایل گرایش مسیحیان به اسلامجمال طاهری، مدیر انجمن شهید ادواردو آنیلی و موسسه فرهنگی هنری رهیافتگان تازه مسلمانان، در گفتگو با «آزادی»، دلایل گرایش مسیحیان به اسلام را ویژگیهای منحصر به فردی میداند که در آخرین دین الهی وجود دارد. برخی از آنها عبارتند از:
یک) کرامت انسانی؛ اسلام بیش از همه ادیان به مقولهی احترام به انسانها و تاکید بر ارزش خانواده، اهمیت دوست و همسایه توجه میکند.
دو) دانش نامهی الهی؛ وجود حقایق علمی در قرآن و پیشگوییهای که برای بسیاری آشکار شده است.
سه) نوع نگرش به زندگی؛ از آنجایی که اسلام، تنها گناه نابخشودنی را ناامیدی از رحمت پروردگار میداند، فرد مسلمان هیچگاه در ورطهی ناامیدی، پوچی و تاریکی گرفتار نخواهد شد.
چهار) برابری؛ ملاک برتری در اسلام تقوای انسان هاست نه پول، قدرت و رنگ پوست.
طبق آخرین آمار رسمی که در سال٢٠١٧ منتشر شد، از جمعیت ٦/ ٧ میلیاردی جهان، ٨ /١ میلیارد نفر مسلمان هستند.