اکبر ترکی در گفت و گو با خبرگزاری خانه ملت با انتقاد از کمبود تخت بیمارستانی در کشور، گفت: بخشی از این کمبودها را باید بخش دولتی یعنی حاکمیت و وزارت بهداشت رفع کنند البته در برخی مناطق اشغال تخت کمتر و در برخی مناطق به نسبت وضعیت بهتری داریم.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، افزود: در مراکز درمانی و بیمارستانهای خصوصی نیز کمبود تخت وجود دارد و به دلیل هزینه بالای نگهداری بیمارستان و راهاندازی تخت بیمارستانی، خیرین و مردم رغبتی برای سرمایهگذاری در این زمینه ندارند.
بیشتر بخوانید:
1.8 تخت بیمارستانی به ازای هر 1000 نفر
وی ادامه داد: به عنوان مثال در استان اصفهان در حالی که مردم بضاعت مالی و وضعیت اقتصادی مناسبی نسبت به برخی استانها دارند اما با کمبود تخت بیمارستانی در بخش دولتی و خصوصی مواجه هستیم که باید در این رابطه چارهاندیشی و بخش خصوصی را تشویق کرد تا نسبت به ساخت بیمارستان و راهاندازی تخت بیمارستانی اقدام کند.
تامین تجهیزات و دارو با تغییر نرخ دلار سخت شده است
نماینده مردم فریدن، فریدونشهر و چادگان در مجلس دهم یادآور شد: به دلیل وضعیت موجود و مشکلات اقتصادی و هزینههای گزاف نگهداری بیمارستانها روز به روز ادامه فعالیت بیمارستانها سختتر میشود و به عبارتی تامین تجهیزات و دارو با تغییر نرخ دلار و تحریمها دشوار شده است.
ترکی تصریح کرد: قیمت برخی تجهیزات پزشکی تصویربرداری و آزمایشگاهی را اگر بخواهیم با گذشته مقایسه کنیم بسیار سرسام آور است بنابراین تامین هزینه تخت بیمارستانی با توجه به شرایط فعلی دشوار است و نیازمند ورود جدی بخش خصوصی هستیم.
عدالت در توزیع تخت بیمارستانی رعایت نشده است
این نماینده مردم در مجلس دهم، افزود: البته باید مشوقهایی را برای بخش خصوصی نیز در نظر گرفت؛ کمیسیون تلفیق و مجلس میتوانند اعتبار ویژهای را برای تامین تخت بیمارستانی در بودجه سالانه پیش بینی کنند از سویی باید عدالت در پراکندگی بیمارستانها و تختهای بیمارستانی نیز رعایت شود زیرا در برخی موارد عدالت در توزیع تخت بیمارستانی رعایت نشده است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.