شاخص دلار موفق شد در ابتدای معاملات هفتگی نیز در کانال ۹۸.۴ واحد باقی بماند.
به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، پس از سخنان جدید رئیس بانک مرکزی آمریکا که به گمانهزنی ها در خصوص کاهش مجدد نرخ بهره در آمریکا شدت بخشید، ارزش دلار در بازارهای جهانی نسبتا تثبیت شد. جروم پاول گفته بود که به منظور حفظ و تقویت رشد اقتصادی آمریکا، بانک مرکزی در زمان مناسب از ابزارهای در اختیار خود استفاده خواهد کرد.
شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می گیرد در معاملات روز دوشنبه نسبتا بدون تغییر در مقایسه با روز جمعه و در سطح ۹۸.۴۲۳ واحد باقی ماند. در برابر ین، هر دلار به ۱۰۶.۹ ین تقویت شد تا به بالاترین سطح این ماه خود برسد. هر دلار استرالیا به ازای ۰.۶۸۵۷ دلار آمریکا مبادله شد.
ماساهیرو ایشیکاوا- استراتژیست ارشد موسسه "دایوا سکیوریتیز" گفت: انتظار نسبت به کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو در معاملات امروز به کمک دلار آمد و جلوی ریزش زیاد آن به دلیل آمار نه چندان خوب اشتغال را گرفت.
پس از رسیدن ارزش یورو به پایینترین سطح خود در برابر دلار طی ۲۸ ماه اخیر، امروز ارزش ارز واحد اروپایی در برابر اسکناس سبز اندکی تقویت شد تا هر یورو به ازای ۱.۱۰۲۵ دلار مبادله شود. با این حال یورو از رکورد امسال خود و رسیدن به کانال ۱.۱۳ دلار فاصله زیادی دارد. از سوی دیگر اما پوند که در حال بازیابی تدریجی ارزش خود است به ۱.۲۲۸۲ دلار افزایش یافت هر چند که با توجه به تداوم بحران داخلی سیاسی در انگلیس بر سر چگونگی حل و فصل مساله برگزیت، چشم انداز پوند کماکان پر ریسک است.
در برابر سایر ارزهای جهانی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۳۱۶۳ دلار کانادا، ۰.۹۸۸۸ فرانک سوئیس و ۷.۱۳۰۳ یوان چین مبادله شد.
بازدهی اوراق قرضه ۱۰ ساله وزارت خزانه داری آمریکا مجدد به کانال ۱.۵ درصدی برگشت و از ۱.۶۰۸ درصد به ۱.۵۶۷ درصد کاهش یافت.