علت به روز نشدن سریع جرایم رانندگی چیست؟

ما به مدیرعامل بانک‌هایی که در این حوزه تاخیر داشته و به نوعی متخلف بودند نامه نوشته و زمان تعیین کردیم که آن‌ها مجاز به دریافت جرایم از مردم نیستند و بانک‌های دیگر را جایگزین کردیم تا بتوانند این خدمات را به مردم ارائه دهند.
کد خبر: ۹۲۴۹۷۴
|
۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۲ 21 September 2019
|
19354 بازدید
|
۸

رئیس پلیس راهور علت به روز نشدن سریع جرایم رانندگی در سامانه اجرائیات را تشریح کرد.

به گزارش «تابناک»، سردار سید کمال هادیانفر در گفتگو با فارس در پاسخ به این سوال مبنی بر به روز نبودن جرایم رانندگی، تاخیر در اعمال جریمه‌های پرداخت شده و سردرگمی مردم اظهار داشت: در بحث دریافت جرایم درگذشته فقط یک بانک عامل وجود داشت و آن هم بانک ملی بود؛ اما بعد از آن به منظور تسریع و تسهیل و کمک به مردم به ۳۲ بانک مجوز بدون ضمانت دادند و از آن به بعد همه بانک‌ها دریافت کننده جریمه‌ها شدند.

رئیس پلیس راهور ناجا تصریح کرد: در ادامه کار، بانک‌ها با ussd‌ها به طور مستقیم و غیرمستقیم قرارداد بسته و واسطه‌تراشی‌هایی در این بخش‌ها ایجاد شد؛ یکسری از بانک‌ها نیز به سراغ اپ‌ها رفتند و به واسطه اپ‌ها جرایم را دریافت می‌کردند.

سردار هادیانفر به جلسه‌ای که چندی پیش در خصوص بررسی میزان واریزی‌ها برگزار شد اشاره و بیان داشت: میزان واریزی‌ها را بررسی کرده و مشاهده کردیم که متاسفانه خیلی از بانک‌ها انگار به قانون پایبند نیستند و پول‌ها را پیش خودشان نگه می‌دارند تا از سودش استفاده کنند.

وی گفت: بعضی از بانک‌ها یا ussd‌ها به مدت ۶، ۱۲ و ۳۶ ساعت یا حتی ۱۶۲ ساعت هم پول‌ها را نگه داشته و از سود پول بهره می‌گرفتند که به دنبال این کار نارضایتی برای مردم و برای همه کسانی که به منظور دریافت خدمات پول را واریز کرده‌اند بوجود می‌آید؛ چرا که فرد پول را پرداخت کرده و فکر می‌کند که جریمه‌اش حذف شده، اما وقتی به مرکز اجرائیات پلیس مراجعه می‌کند، می‌بیند جریمه‌اش صفر نشده، نیم ساعت، یک ساعت -یا حتی یک روز- منتظر می‌ماند، اما بعد می‌بیند که جریمه‌اش حذف نشده است.

سردار هادیانفر ادامه داد: فرد در این صورت به مرکز اجرائیات مراجعه کرده و قبض را به مامور اجرائیات نشان می‌دهد و اعلام می‌کند که پول جریمه را پرداخت کرده، اما همکاران ما به وی می‌گویند که این قبض برای ما معیار نیست؛ درست است شما مبلغ را واریز کرده اید، اما چون وارد سیستم خزانه نشده و در ادامه بر روی سیستم اجرائیات پلیس نیامده، پس اعمال نشده و نمی‌تواند از خدمات استفاده کند.

رئیس پلیس راهور ناجا تصریح کرد: بر این اساس ما به مدیرعامل بانک‌هایی که در این حوزه تاخیر داشته و به نوعی متخلف بودند نامه نوشته و زمان تعیین کردیم که آن‌ها مجاز به دریافت جرایم از مردم نیستند و بانک‌های دیگر را جایگزین کردیم تا بتوانند این خدمات را به مردم ارائه دهند.

وی گفت: فعلا ussd‌ها را همه قطع کرده و ستاره چند‌ها راحذف کردیم؛ گفتیم اپ استار‌ها را نیز قطع کنند و این موضوع را به مردم اطلاع‌رسانی کرده و می‌کنیم تا مردم جرایم‌شان را به این شماره‌ها واریز نکنند.

سردار هادیانفر در این خصوص که چرا پرداخت اقساطی جرایم راهور در سایت ۱۲۰ راهور دیده نمی‌شود، اعلام کرد: افراد از بیرون نمی‌توانند این روند را ببینند، اما اصلاحات سریع اعمال می‌شود چرا که سایت راهور ۱۲۰ به طور مستقیم به حساب خزانه متصل است و حساب واسط نیست.

رئیس پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: جرایم پرداختی در سیستم راهور ۱۲۰ در لحظه اعمال و اجرا می‌شود، اما باید از جهت رویت یک فاصله امنیتی و فرصت ۲۴ ساعته قائل شویم که در جهت امنیت سایت است؛ اما مردم مطمئن باشند که همان لحظه مبلغ‌شان در سیستم وارد شده و می‌توانند خدمات را دریافت کنند؛ فقط در لحظه نمی‌توانند این عملکرد را ببینند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۸
mohammad
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۰
سلام تو عوارض جاده ای هم همینطوره هم مبلغی که باید بپردازیم دیر میاد هم وقتی پرداخت میکنیم دیر بدهکاری حذف میشه میگن باید اطلاعات دوربینها بیاد رسوب کنه نمیدونم رسوب تو سیستمهای کامپیوتری که چند ثانیه کار پردازش و انتقال اطلاعات رو انجام میدن چیه؟
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۰
والا من 25 شهریور جریمه ام رو از خود سایت راهور پرداخت کردم ولی هنوز به روز نشده!
اگه به صفحه ی
http://estelam.rahvar120.ir/index.jsp?pageid=2371666&p=1
سر بزنید نوشته تاخیر 72 ساعت نه 24 ساعت.
اونوقت واسه من بعد از 5 روز هنوز درست نشده!
بماند که برخی پلیس های زحمت کش در حق مردم جفا می کنند! مثلا پلیسی که من اصلا ندیدم واسه من قبض تسلیمی زده با عنوان بی توجهی به فرمان پلیس. من که پلیس رو ندیدم یا ایست داده و واینستادم، چطوری قبض تسلیمی رو ازش گرفتم که بعد از چند ماه مبلغش دوبرابر هم شده!
من خیلی قانونمدارم تو رانندگی ولی خیلی دلم خیلی پره از این موضوع، چون بقدری برخوردها نادرست هست و جریمه های گزاف بی مورد، که با دیدن پلیس حس خوبی پیدا نمیکنم.
خواهشا منتشر کنید این نظر رو تا ببینید که حرف دل خیلی هاست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۰
الان این جریمه رو که واریز کردیم بالاخره رفته یا قطع کردن؟؟ پولش چی میشه؟
یک شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۰
با سلام
همین الان( شبنه30شهریور ساعت9:45) به سایت راهور 120 مراجعه کردم. آخرین بروز رسانی مربوط مربوط به 11شهریور است. حالا شما بگو 24 ساعت بعد!!! حال شما پول را واریز کردی تکلیف مبلغ واریزی و وضعیت تخلفات در سامانه اجرائیات !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۰
فرصت 24 ساعته جهت امنیت سایت ؟ خیلی دلیل جالبیه. شما برو امنیت سایتت رو افزایش بده به جای پاک کردن صورت مسئله
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۰
همان کاری را که بانک شهر در قبال شهرداری ها ی کلانشهر می کند
بعنوان مثال با همکاری و هماهنگی امور مالی با مسئولان بانک شهر که بنده فقط اطلاع دارم پول را به حساب بانک شهر واریز می کنند مثلا یک ملیارد تومان به مدت 5 روز و سود می گیرن برای خودشان
متاسفانه تخلفات اینچنینی زیاد هست
الیاس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۰
یه سایت گذاشتید که مردم برن خلافی ماشینشون رو ببینن و پرداخت کنن بیشتر مواقع تشخیص میده که از خارج وصل شدین و به شما اجازه دیدن صفحه رو نمیده چرا ؟ حالا گیریم یه ایرانی در خارج از کشوره و میخاد خلافی خودروش رو بدونه و واریز بکنه این جرمه ؟ چه اشکالی داره یه ایرانی در خارج از شور بتونه خلافی خودروش رو متوجه بشه و واریز کنه ؟ لطفا این مشکل رو حل کنید خواهشا ؟ تاناک لطفا این مشکل رو پیگیری و حل کنین
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
یک هفتس جرایم خودرو رو صفر کردم هنوز همون جرایم پرداختی رو نشون میده چه وعضشه
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟