فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

سرما و برف در راه آذربایجان شرقی

معاون اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی گفت: آذربایجان شرقی از هفته آینده سرد می شود و احتمال بارش باران و برف در برخی نقاط استان وجود دارد.
کد خبر: ۹۳۰۹۱۲
|
۲۶ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶ 18 October 2019
|
5522 بازدید

معاون اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی گفت: آذربایجان شرقی از هفته آینده سرد می شود و احتمال بارش باران و برف در برخی نقاط استان وجود دارد.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین از روابط عمومی هواشناسی، محمد اشجعی عصر امروز پنج شنبه در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به شرایط ناپایدار جوی تا اواخر هفته آینده به طور متناوب، ابرناکی، وزش باد تا نسبتا شدید، گاهی رگبار و رعد و برق، در ارتفاعات و نواحی سردسیر بارش برف پیش بینی می شود.

کوشا خودرو بین متن خبر

وی از کاهش محسوس دما حدود۸–۴ درجه سلسیوس در استان و شهر تبریز خبر داد و افزود: هوای استان هفته بعد با گذر امواج تراز میانی بارانی می‌شود. احتمال وزش تندبادهای لحظه ای از ۳۰ تا ۶۰ کیلومتر بر ساعت و پرتاب و سقوط اشیا وجود دارد.

اشجعی با بیان اینکه احتمال لغزندگی جاده های مناطق کوهستانی نیز وجود دارد، ابراز داشت: با نفوذ این سامانه در نواحی مستعد احتمال بارش تگرگ نیز وجود دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

وی افزود: به مسافران هنگام تردد در جاده های کوهستانی استفاده از زنجیر چرخ، لوازم گرمایشی و ایمنی توصیه می شود.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟